Danes mam že kar polno mero vsega. In tako se zdaj ustavimo v neki restavraciji, da nekaj pojemo. Si mislim, da je to neka fraza, s katero naj bi bili natakarji prijazni do gostov, ampak men je prav butasto.
Pridemo noter in natakar pri vratih reče:
- "Dober dan. Želite mizo?"
Sem mu že mislil reč:
- "Ne, prišel sem, da bom jedel na tleh. Tepih za štiri, prosim."
Še sreča, da je bila z nami tudi sodelavka, ki me dobro pozna in me je že videla, pa je vskočila in odgovorila natakarju. Saj običajno bi tudi jaz lepo odgovoril, ampak ko imaš cel dan delo z ljudmi, ki ti pametujejo ali pa se sprenevedajo, imaš počasi že polno mero vsega in ni treba dosti...
V nedavni študiji je bilo rečeno,da imajo Italijani najbolj redne spolne odnose,približno 3-4 krat na teden, povprečni Slovenec pa 5 krat na mesec.
Najmanj redne spolne odnose imajo Eskimi, 2-3 krat na leto, kar je bil zame velik šok!
Sploh nisem vedel, da sem Eskim...
Kaj je pa to tako posebnega, saj imaš na tem forumu modela, ki se je po Ljubljani prevažal v avtu s kolesarsko čelado na glavi in se še predstavil kot pravi kolesar...
To mi je poznano. Ma, če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko. Sicer bi jaz rad dvolitrski turbo-dizel, ampak bom tudi z 2,2 litrskim preživel.
Zdaj pa najdi ceno za takega s štirikolesnim pogonom in ročnim menjalnikom. Če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko...
V Novi Gorici zidajo blok. In že zdaj, po akcijskih cenah, prodajajo stanovanja. Eno stanovanje s 174,29 m2 pride 598.709 € oz. 3.435,13 €/m2.
Me zanima, kdo sploh ima toliko denarja oziroma ali tisti, ki ima toliko denarja, res kupi stanovanje ali si raje postavi hišo? Za ta denar dobiš 8,5 ton zlata...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes mam že kar polno mero vsega. In tako se zdaj ustavimo v neki restavraciji, da nekaj pojemo. Si mislim, da je to neka fraza, s katero naj bi bili natakarji prijazni do gostov, ampak men je prav butasto.
Pridemo noter in natakar pri vratih reče:
- "Dober dan. Želite mizo?"
Sem mu že mislil reč:
- "Ne, prišel sem, da bom jedel na tleh. Tepih za štiri, prosim."
Še sreča, da je bila z nami tudi sodelavka, ki me dobro pozna in me je že videla, pa je vskočila in odgovorila natakarju. Saj običajno bi tudi jaz lepo odgovoril, ampak ko imaš cel dan delo z ljudmi, ki ti pametujejo ali pa se sprenevedajo, imaš počasi že polno mero vsega in ni treba dosti...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani