Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Hehe, res je :) ful te nekak žgečka v nosu in sili na kihanje potem še nekaj časa. Ni pa neki strašnega :)

pred 3 urami je ignacij napisal:

Jaz sem bil ze 2 x na testiranju in me ni nic zgeckalo ampak sem obcutil ozko pekoco bolecino in solze na oceh. Prvic sem bil skupaj s sodelavko, ki ni cutila nic. Tko da je mozno da sem softic al pa so ga pa zenske navajene fasati, jaz ga ocitno nisem.

Men je bolj neprijetno tole vrtanje po nosu, kot bolezen sama, no seveda če je v nekem normalnem poteku :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Danes preživel službeni test (UKCL) in je odgovor NEGATIVEN. Prvič bil testiran :)

Ti si itak ZMAJ, ma bom vseen vprašal, kakšen je filing? :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Fasciniran nad pretočnostjo Tržaške ceste v Ljubljani, v 5ek popoldne. Me zanima koliko časa bodo pocali cesto in kdaj bo v celoti odprta???

Kot piše, do 31.12.2020 :D

Mislim sej, svaka jim čast, da je vse še zmer lepo povezano in tudi Tržaška je res potrebna obnove. Ampak rush hour je najhujši na vpadnicah, plus tega se vsi vozijo z avti, ker zaradi korone nočejo na javni promet.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?ez 2 tedna sem kar malo prepri?an, da bo Mercedes oznanil svoj odhod, glede na to da je ?ef Mercedesa ?e sanjal o zategovanju stro?kov in da no?e pla?ati 66m za Hamiltona. Dosegli so vse, to je lep na?in za izhod. V isti sapi bo Stroll napovedal nakup Aston Martina in nakup ekipe Mercedes z Wolffom, kar se ?pekulira ?e nekaj ?asa. Se pravi 1 sede? bo ?el avtomatsko sin?ku, drugi pa Ocon, Russell...itd. Ostali se bodo porazdelili v drugi Strollovi ekipi in novi B ekipi Aston Martina - Racing pointu. Dvomim, da bo Hamilton v kateri od teh, ker noben Strollov konzorcij nima toliko denarja zanj.

Pomoje ali bo probal izziv pri rde?ih, ker konec koncev so ?e edini ki so sposobni zmetati 66m? letno za dirka?a :D Ali pa se bo upokojil na vrhuncu. Kakorkoli se vse lepo zapleta, glede na to, da bo verjetno kdo ?e toliko nor, da bi vzel Vettla, pa ?e Alonso je rekel, da bi 2021 rad kje sedel :) Pomoje da v Renaultu, ?e bo Ocon od?el v Aston Martin. Noro!

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Izjava in pol:

"... ... ... ... IN V PRIMERNEM BOLIDU SE LAHKO BORIM ZA VRH.... ... ... ..."

Hja, v primernem bolidu se vsakdo lahko bori za vrh.

Bottas se s tem ne strinja.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zakaj, a je bil on vedno 100%? Eni avtomatsko pri?akujejo, da Ferrari pa mora zmagovati, ker je prej dominiral par let. Ampak v F1 je pa? tako, enkrat en enkrat drug.

Zakaj se za Williams pa Mclaren nih?e tako ne obremenjuje?

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jap, to je mk3, potem so ble pa ?e mk3.5 in mk3.75 :)

Razlika je pa dan in no?. V?eraj bila na dvigalu (sicer je avto iz nem?ije), spodaj samo malo povr?inske rje za zbrusit, motor suh + ketna kar je super. Lak ohranjen, notranjost je pa tudi klasa zase pomoje :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Glede na to, da bodo in pri Mercedesu in Ferrariju po postanku verjetno obuli hard pnevmatike, bo verjetno za Mercedes bolj?e, ker bodo mlaj?e. Tako da bo kar te?ko za Ferrari danes.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

@Wankel, na podlagi tele fotke sem jaz celo v dilemi, ?e ni nek Hrvat tale Leclerc???  :hohoho:

Ja, mene je tudi impresioniralo, koliko je bilo hrva?kih zastav pod stopni?kami :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano

Jaz sem jo kupil ker jo rabim za verjwni ali ne da mi kaze ?as, pa ob?asno kdo kli?e da ni treba imeti telefona stalno pri sebi

Ja saj, sam sem imel podobni namen, potem se mi je pa za?elo fajn zdeti, ko je aplikacija pokazala milijon podatkov od vadbe :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.