Kon?n pr?u do Juiced2-HIN in ?e nastali problemi...itak!!!
V ni?jih "ligah", laufalo vse vredu in vse fino in jasno in glasno...grafika na ful brez panike, jeee, pitje ?ivcev sam zarad butastega obna?anja avtov in butastih tekmovalcev. Maaa...smo pre?ivel!
Skratka...pridem pa v 6-to ligo (dve stopnji vi?je), zdaj pa kr neki trokira, ?e vozim dirko z ve? udele?enci. :ne vem:
?e sta samo dva avta niti ni tko grozn.
Zmanj?am grafiko, resolucijo, da so sam kocke in na LCD-ju si lahko mislite, kok izgleda, pa ?e vedno gledam diapozitive.
Izklopim pa zvok, pa lej ga ?menta...vse laufa kot po ?miru!!!
Igrat igrce brez zvoka, je pa kot, da bi ?ensko vla?il po asfaltu, pa pol mislu, da te bo mela rada...nikakr ne gre!!!
izprobal ravnokar tudi ?e na razboleto kar dobro deluje sedaj lahko vsaj kaj konkretnega zau?ijem zadnje tri dni sm bil na eni ?emljici s klobaso ter na parih pajsih lazanje ?e ?elodec protestira
Jaz tudi, z eno man?o razliko lahko tudi pridem v slu?bo kadar se mi zljubi in grem po 8h urah, ali pa tudi prej ?e sem preve? priden (za kar ni skrbi).
Lahko pridem ob 4h in grem ob 12 pa ni panike.
kir cepec pa misli ob 4ih pridet sam bi blo pa noro kje pa dela? yavarye ?e smem vpra?at?
ma? dve jedrci ve? od mene pa za 100 bolj?o grafo in 180GB diska ve?, pa dve cole ve?ji ekran odli?no majstore kolk pride tak?na ki?ta oz ta konfiguracija brez ekrana?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani