Prikolca ze stoji....jutr se podn pa mal spucat. Lep pozdrav iz sedaj soncnega Rovinja!
?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam!
Sam se partizanski plasc ti manka pa titovka
Aja Joza, kuna vsak dan zgubla proti evrak, tko da je LPG tle ze 0,44?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem ?el malo pogledat avto, ker se nisem z njim peljal ?e od ?etrtka. Aja, avto imam parkiran na ve?jem parkiri??u v naselju, cc. 200m dale? od tam kjer ?ivim. Podrajsan na sre?o ni bil, mu je pa zato manjkala metlica brisalca . V ?em je to fora, ukrast metlico? Tale klima v SLO mi ?e stra?ansko najeda. Bo treba it kam drugam.
Pa ?e to, ?e kdo ?eli, lahko naredim copy/paste mojega nedavnega razgovora.
Tuki na forumu je tema glede problema zapackanih sip in slabih metlic....
zacni tam....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure.
S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom.
A si su na vikend z lubico?
Ne zalit primorcev, zadnjic v sezani na pumpi sem komaj drzal cev.....pa vprasma notri madona kolk pa je tole. Pa mi prjav ma ke to ni nic to je mala bura ene 125 na uro..
Takoj Mazda2 naro?it....dobavni roki so baje zelo dolgi
Vse pohvale zavarovalnici AS!!!!
Moj zadnji osebni avto na moje osebno ime je bil prodan 1,5leta nazaj ko sem naro?il CX-7. Mazda 5 in CX-7 sta registrirani na S.P. in nabijata stro?ke zanj
Xedos 6 pa je zopet registriran name in je AS sama opozorila, da imam se od prodane seat alteje pred 1,5 leta 50% bonus na osnovnem in 30% na kasko!!!!!
Polic nimam ve? sevede, in so mi dali izjavo o izgubljenih policah!
Vsaka ?ast res!!! Xedoska me sedaj namesto 490? pride 294? in pa premijski razred 4. Drugo leto pa padem v njihovo akcijo 55% na vse!!!!
Tako se dela s strankami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani