Na Hrva?ko - Bosanjski meji (prehod Svilaj) se mi je dvakrat zgodil, da sem mogu "colat", ker drga? so kr od mene zahteval neke papirje, ki mi niti niso vedli povedat katere rabim!
Vozil sem pa (kot ?tudent) od nekega majstra, ki je mel gradbeno firmo, sem pelu s kombijem neki u Doboj!
Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)!
Ma ja se strinjam, jz tut nejbol prvo??m Avstralcu, ?e ne pa Hamzudinu, ajde tut Alonso mi ni ?voh (sicer ne maram Ferrarija), ampak Fetlov osli?ek je najslab?a opcija, ampak mislim da je ?e "pu?nu" za letos!
Jures, ?koda res da tok ho?jo svojga rojaka sforsirat, prek trupel oz. nakonc zelo verjetno bojo total pu?nl, razen ?e npr. zdele zmaga Webber, Vettel mu ??iti hrbet, v tem primeru je Alonso max. tretji, al pa je ?e Hemi pred njemu, pa se matematika ?e po eni dirki orng obrne!
Jea, u?eri je biv zame sre?en dan, Vettel ni postal vodilni v prvenstvu F1 (in v kon?ni fazi ne bo prvak 2010), potem pa Serpentin?ek postal ?upan zve?er, huhu!
Jao kok sm dans ?iv?no spremlju dirko, sploh ko je Webber karamboliru koreto, no ko je pa Fetlu Bk krepnu, mi je pa total odleglo, ker v nasprotnem primeru mislim da bi bil le-ta prvak za sezono 2010, kar mi niti mav ne ustreza!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A se ?e komu zdi da sta si Tirk in pa Bin dost podobna osebka (verjetno niti nisem prilimu najbolj primernih slikc ki pri?ajo o podobnosti)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani