Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A se ?e komu zdi da sta si Tirk in pa Bin dost podobna osebka (verjetno niti nisem prilimu najbolj primernih slikc ki pri?ajo o podobnosti)! :P

post-185-1288158350_thumb.jpg

post-185-1288158357_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KDO RAZUME TUR?KO?
Napisano

Te?ko re?t al je fake al resni?no! <_<

Na Hrva?ko - Bosanjski meji (prehod Svilaj) se mi je dvakrat zgodil, da sem mogu "colat", ker drga? so kr od mene zahteval neke papirje, ki mi niti niso vedli povedat katere rabim! :hudicek:

Vozil sem pa (kot ?tudent) od nekega majstra, ki je mel gradbeno firmo, sem pelu s kombijem neki u Doboj! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)! :danzoman::bravo:

?arec je DEC! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ma ja se strinjam, jz tut nejbol prvo??m Avstralcu, ?e ne pa Hamzudinu, ajde tut Alonso mi ni ?voh (sicer ne maram Ferrarija), ampak Fetlov osli?ek je najslab?a opcija, ampak mislim da je ?e "pu?nu" za letos! :danzoman::punk::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja a pa ni to vse skup neka ?vicarsko - nem?ko - avstrijska naveza (zdej ne vem to?no kaj je Mate?ić in pa kaj Horny)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jures, ?koda res da tok ho?jo svojga rojaka sforsirat, prek trupel oz. nakonc zelo verjetno bojo total pu?nl, razen ?e npr. zdele zmaga Webber, Vettel mu ??iti hrbet, v tem primeru je Alonso max. tretji, al pa je ?e Hemi pred njemu, pa se matematika ?e po eni dirki orng obrne! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jea, u?eri je biv zame sre?en dan, Vettel ni postal vodilni v prvenstvu F1 (in v kon?ni fazi ne bo prvak 2010), potem pa Serpentin?ek postal ?upan zve?er, huhu! :jupiii::danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jao kok sm dans ?iv?no spremlju dirko, sploh ko je Webber karamboliru koreto, no ko je pa Fetlu Bk krepnu, mi je pa total odleglo, ker v nasprotnem primeru mislim da bi bil le-ta prvak za sezono 2010, kar mi niti mav ne ustreza! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mo?no, lohk da je to sam tanov Megan karavan DCI rahlo zakamufliran! :harhar::D

Matr 4 kroge za SC smo vidl v dobri uri, ?e to ni dose?ek! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.