Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Prava baba bi reku Serpentin?ek in postal ?upan Kamnika :hudicek:

Iz tvojh ust u bo?ja u?esa, grem u nedelo volt, k me je u?eri u osebni debati res navdu?u! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Debatiru sm z Ivanom Serpentin?kom - bodo?im ?upanom (g. Marjan ?arec uradno) pa je dec in pol, predlagam da ga volimo vsi, ki mamo u Kamnku to pravico! :danzoman::bravo::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sishi je to novogradnja ali adaptacija kak?ne bajte? Koliko m2? v mansardi verjetno ni balkona :whatever: to pa ni good ker poleti se ne more? zunaj vsesti in mrzel pir popiti :whatever: ...je pa nizka tale da je prodal, samo nisi ni? podpisal, ?al, zgleda je res ve? denarja dobil. Podobno se je kolegu zgodilo.

Ustni dogovori (?al s tem tudi zaupanje medsebojno) v pravu oz. navadno niti v poslu ne veljajo NI?! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans mi je senzor temp. u Renojcu kazal magi?ne minus 3 ob 6h zjutrej! :hudicek:

P.S - ?e mal pa ne bo ve? dovolj gorko za kopanje u Slani vodi! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Biv sm s kolegom iz Zemlji?ke knjige na kosilu, pa mi nikakor ni jasno kako majo lahko na istem delovnem mestu (znotraj iste sodnije) dobrih 300 EUR ve?jo pla?o od nas! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na zadnje dogodke bo najverjetneje nekaj na tem, da

par dni pred ??ipom -polno luno vlada napetost, pogoste so hude prometne nesre?e, ljudje so razdra?ljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pri?akujemo ve? nasilja.

Polna luna je 24. oktobra.

A je mo?no da tale polna luna tut mojo Laguno mal trka! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Sicer pa kaj se splo?no uporablja za invalida; ker npr. 3% invalid si prakti?no takoj, pri kak?ni manj?i po?kodbi ki ti pusti relativne posledice, npr. zlom gle?nja (ki ni nikol ve? tok gibljiv kot je bil)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.