@Boss, u kermu mescu je tole slikan, ko sta ti in pun?ara u vodi?
Zdele ma voda ene 4 stopinje, ?e sploh!
Kr verjemi, da je tole slikano 28.4.2010 - na drugi sliki v ozadju vidi? v hribih ?e sneg pa tudi drevje je komaj za?elo zeleneti (svetlo zelena barva listavcev)
Druga? pa ima voda 13,5°C tko, da za tistih 20sekund kopanja se da zdr?at. 4°C pa ima Savica, ki prite?e v jezero. Sava Bohinjka, ki te?e iz jezera pa ima kakih 10°C.
inter je bil boljsi obakrat...sploh zdaj da se mu je uspelo se braniti kljub enemu manj
ne jih jezit... vidi? da so ?ist u badu . Mislim, da so vsi vedeli kako se bo dogajalo na tej tekmi tako, da presene?enja ni bilo ne z igro ne z rezultatom.
Sem poklical Ajvarja, ki je ?el na Grobnik pa je z njim vse OK sam, kot je rekel, so se trije modeli na stezi zapletli med seboj in je bila potrebna prva pomo?. Po njegovih besedah ni bilo huj?e.
A je mogo?e tip?ek pozabil, da je pred kratkim hvalil radarje kot ultimativno re?itev za zmanj?anje ?tevila mrtvih (beri prvi post v tej temi)? Novih stacionarnih radarjev nismo kupili pa se je ?tevilo ?rtev bistveno zmanj?alo. Se prav voda ne te?e na njegov mlin ampak vseeno se trudi, da bi to zmanj?anje "upravi?il" z akcijami in prizadevanji raznoraznih akterjev ampak o?itno pojma nima zakaj se je tak?no izbolj?anje realno zgodilo, oziroma se mu po?asi le malo pobliskava, da verjetno je precej "krivde" tudi v gospodarski krizi, izgubi delovnih mest, var?evanju in ?e ?emu... seveda je pozabil ve?je ?tevilo km AC in pa vinjetam, ki so omogo?ile, da se je promet iz lokalnih cest preselil na AC-je.
V glavnem pojma nima, ?eprav bi ga v Slo moral imeti najve? saj je ukvarjanje s prometno varnostjo njegov slu?ba.
Aja pa ?e to: nekaj dni nazaj je v eni TV oddaji neke obskurne televizije (Paprika al Pika al neki podobnega - sem pozabil) Bojan ?lender za alkohol na cestah okrivil star?e in je javno izjavil, da so star?i tisti, ki dajo otroku prvi? alkohol v usta pol se pa navadijo.
Mislim, to je pa vi?ek, da takole posplo?uje in ?e so njemu alko dali star?i to ne pomeni, da tudi vsem ostalim otrokom v Slo. Meni definitivno ne. :mi pijemoo:
Ja,tisti v?eraj mu ni ni? protestiral.Jaz tudi ne bi.
no vidi?, da zale?e... ?e sodniku se je roka full tresla, k mu je moral rde?ga pokazat - sem imel ob?utek, da se mu bo sodnik skoraj opravi?il, ker mu je pokazal karton
Tole je o?itno resni?na zgodba. Men se je tud ?e zgodil, da je en zraven za?el govort po telefonu pa nisem vedel al z mano govori al ne sam sem bil tolk pameten, da sem ostal tiho, da je kreten nujno moral telefonirat - ni bolj romanti?nega kot, da sedi? na WC-ju in serje? ter se zraven pogovarja? s svojo drago.
Nikogar ne prepri?ujem v ni?, da mora zarad mojega mnenja karkoli narest, mi gre pa ?e rahlo na ?ivce, da vsaki?, ko dieselhater omeni diesel je zraven cel kup pluvanja in drekanja. ?e pa sem jaz kdaj nesramno pljuval ?ez odlo?itve za instalacijo plina (prosim za dokaz) pa upam, da mi je opro??eno, ker verjetno sem bil v nekem stresnem stanju in se nisem zavedal svojih dejanj.
Glih tko kot je neumen diesel za kratke razdalje in malo km je neumen plin za ravno te razdalje in te km. A se vsaj kle strinjamo al tud tuki ne. :ne vem:
NAPAKA - nabavlam ga po 0,62 EUR liter, torej se matematka spremeni!
Kolk pa ?e bencina porabi? al ti rata vedno sam na plin v?igat?
Kaj pa pri ostalih? Ok jasno mi je, da ve? kot je hladnih zagonov ve? goriva gre ampak kolk je nekako povpre?je bencina na tank skurjenega plina al pa na 1000 prevo?enih km?
Ahaaa, to je pribli?no tako kot je od enih odlo?itev, da si vgradijo plin in ga imajo raje kot Navor?
Ja to?no tako in ne vem zakaj ta stavek meni servira?. Nikoli ampak res nikoli nisem rekel, da je plin za en drek al pa bolana odlo?itev in je iz mojega stali??a ?isto sprejemljiva stvar le predstavit jo je treba realno in ne do skrajnosti olep?ano v stilu, da ?e da? notri plin si vse re?u (stro?ke, okolje, motor je potem neuni?ljiv, itd itd). Po drugi strani pa dieselhaterji vseskozi poudarjajo vsakemu, ki jih zanima diesel, kako je to eno sranje, oz butanje z glavo v zid pa ne vem kak?na bolana odlo?itev.
In ker o?itno tako posplo?evanje pa? posredno leti na vse, ki se odlo?ijo/mo za diesle verjetno smem vsaj napisati kak?en argument ali dva tudi v prid diesla glede na to, da ga uporabljam ?e 6 let v razli?nih vozilih. Glede na to kolk procentov avtov v zadnjih letih se proda s to vrsto motorja verjetno le ni tako slaba izbira kot nekateri posku?ajo prepri?ati druga?e misle?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kr verjemi, da je tole slikano 28.4.2010 - na drugi sliki v ozadju vidi? v hribih ?e sneg pa tudi drevje je komaj za?elo zeleneti (svetlo zelena barva listavcev)
Druga? pa ima voda 13,5°C tko, da za tistih 20sekund kopanja se da zdr?at. 4°C pa ima Savica, ki prite?e v jezero. Sava Bohinjka, ki te?e iz jezera pa ima kakih 10°C.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani