Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Prokleta va?ka - bankomat scena, od?tel mi je dnar (vem da mi ga pol vrnejo sicer), dnarja pa ne dal, pol pa ?ibaj par km stran do druzga in tam uspe?no dvignit! :hudicek:

P.S. - Gorenjc, ti pa se ?imprej u?timej! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Alex - v?asih ni dobro bit preve? hraber, ker nikol ne ve? s kom ma? posla, magari da ima v ?epu kak?en konkreten no?, pa te prebode na celi ?rti, mislim da nobena zlatnina ni tolko vredna! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim, da moramo na realni Real ?e nekolko po?akat, da bo res v top formi, zdele je ?e v povojih, pol pa da vidimo kdo je taglavn v Primeri Divizjon! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sej mrbit je pa sam hotla podatke od kod si... po moje si ji v?e? :bravo:

Al je pa kje sli?ala da ma Hondo, pa je ?elela pol enkat po mo?nosti sli?at kako se VTEC uvklaplja pa kako kej blokada zveni! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jz sm pa mal spremlju tekmo Maribor Olimpija, pa moram re?t da sm od MBja ve? pri?akvov, glede na to da so 1. na lestvici, Olimpija pa dr?i ne?astno zadnje mesto v tej ubogi zapufani ligi! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mav prej sem se iz MX5 (kot voznik) presedu direkt v Laguno, pa sm bil kar ?okiran - MX5 je res stroj, magari ?e skoraj polnoletna! <_<:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.