Skoči na vsebino
Nano pad (podloga)
Napisano

V trgovini Fermi sem videl imajo to podlogo, s katere naj potem zadeve ne bi dol drsele, npr. ?e to da? nekam gor na armaturko, ima? potem komot gor odlo?enga mobilca in ne bo nikamor drsel (stalno se mi neka roba vozi levo in desno po armaturki).

Cena pa je bila 10 ali 11 ? kar se mi zdi precej mu?ka cena, za nek ko??ek re?mo 15 x 15 cm! <_<

Kje pa ostali tak?ne zadeve kupujete, v kolkor mate potrebe po njih? :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadnji tank na Laguni mam 6,7 porabo (benz uporablam), ker me LPG neki podjebava - vrjetn mam kak?no od ?tirih tuljav mal u slabem stanju! <_<

Glede na porabo mam ob?utek, da so teli Francozi tok glupi, da so mi dizla potudil pod havbo (ropotal mi je neki cajta itak po dizla?ko)! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, Beltop in Belton sta za LES! <_<

Mav prej se mi je kolegica pohvalila, da je kupla novo makino, pa navdu?eno pra?am kerga stroja in mi odvrne; ?evrole Spark! :blush:

Jao, mislim da nism uspel skrit razo?aranja nad novo pridobitvijo! :whatever::aaaaa: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, to je fotr kupaval, ?e par let nazaj, pa zdej delam ?istko in je bolj smiselno da ponucam barvo kokr stran fliknem! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah sm se lotu ?trihanja ograje in pol ?ele u?eri porajtam, da sm fazi Beltona in Beltopa, ravno zamenjal zaporedje ?trihanja s tem dvema, bemumatr! :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi :bravo:

Vsekakor, zato mi je prov sme?no poimenovanje, npr. Mazda 3 da se jo imenuje M3, ker je dale? od tega, pa tudi uradno se ne imenuje tako! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da ne re?em kolk bi ?el ta vikend na GROOVE COVERAGE u Jukatan diskoteko, pa jasno ne morem it - priporo?am pa tistim ki grejo lohka! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Z malo sre?e, pa vendar 3 nove pike! :danzoman:

Kaj so pa Srbjanci delal, to je pa neki groznega, jz pa sm jih mel ?e od nekdaj za pacifiste, zdej so me pa tkole razo?aral! :hohoho::hohoho::hohoho::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.