Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj me je ujela na poti na dolenjsko to?a,sodra in mo?ni nalivi....no avtu na sre?o ni?, sam jebemti SLO avtoceste, kot da bi se po reki vozil, ve? vode na avtocesti kot v strugi.

Hmmm, kaj imajo tu Slo AC veze? Jaz sem nekaj takega do?ivel pred leti na italianski AC - 5cm vode na cesti pa nikoli nisem pomislil, da je kej s cesto narobe.

To so pa? izredne razmere in temu se je pa? takrat treba prilagodit in zmanj?at hitrost pa mora it brez te?av. ?e pa majo gume ?e dovolj profila pa tolk la?je. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Od v?eraj je tudi moja Mazdica opremljena s tem dodatkom, ki bi moral biti ?e serijski.

Zahvala gre seveda forumskemu majstru :rispekt: . Ajvar tnx ?e 1x, aja pa tudi zvok ni mote? tako, da ne bomo ni? dodatno izolirali. :ouje:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hehe, vre?ka za uhajanje vode - k da bi bil na nekem medicinskem forumu v temi o prostati.

Druga? je pa tko, da ?e je napaka samo slu?ajna se lu?ka po ?etrtem ali petem v?igu motorja sama resetira in ne gori ve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

@Daskan, mal ORNG egoisti?no (al pa ?e kej druzga) se sli? tole, da ti je gladko vseeno za osebo (v tem primeru pa? otroka) pred teboj, ?e se ji kej zgodi! <_<:blush::whatever:

Ta nalepka ni nevidni ??it, da bo zavarovala tvojega otroka. Najve? bo? moral narediti sam in ne samo nalepko nalimat in si ogledat mojstrovino ter zadovoljen oditi z mislijo v glavi, da si naredil vse za svojega otroka in za njegovo varnost.

Kot naro?eno sem danes opazil enega takega pacienta, ki je v Clarusu karavan lepo vozil dva froca v prtlja?niku, da sta lepo gledala zadaj skozi steklo in se nasmihala ostalim voznikom. Tudi predstavljati si ne upam, kaj bi se zgodilo, ?e bi bil slu?ajno nalet od zadaj ali pa od spredaj, da bi letela skozi ce? avto in v ?ipo.

No ja, nalepke otrok v avtu sicer ni imel ampak takim debilom bi pa morala policija oreng stopit na prste, ker ?e kdo ogro?a ?ivljenje teh otrok ni nih?e drug kot lastna star?a in to definitivno ne zaradi manjkajo?e nalepke zadaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Nalepka je mnogim tudi utvara, vozijo otroka spredaj brez pasu, v naro?ju zadaj, v?asih ?tirje mahajo ?ez zadnjo ?ipo....a ker imajo nalepko so varni pred ostalimi, medtem ko sam lahko ubije celo nasledstvo.

To?no to... kaj ti pomaga cel oblepljen avto z ne vem kakimi nalepkami o princeskah in princih v avtu, ?e ti nato ta princeska ska?e neprivezana gor in dol po avtu medtem, ko princ visi na sredini med obema zicema in navija za atija, ki tako hitro vozi ter prehiteva in zmerja ostale voznike, ?e se mu ne umaknejo.

V sloveniji se lahko pohvalimo s tem, da pri nas umre najmanj otrok v prometu znotraj EU, ?e so izven avta (se pravi kot pe?ci, kolesarji itd) a ?al procentualna statistika za otroke v avtu pa ni ve? tako briljantna - pa verjemte, da nalepka na avtu ?isto ni? ne prispeva k izbolj?avi take ?voh statistike, ker otrok, ko gre ?ez cesto ali pa s kolesom tudi ne nosi nalepke na sebi pa ve?ina voznikov kar dobro pazi na njih.

Tkole bom reku, vozjo se po cestah tak?ni in - tak?ni, nekateri majo raj?i z, nekateri pa "brez" :P

Dejstvo je da neka nalepka ne spremeni bistva, da je na cesti potrebno biti previden, pa zelo budno opazovat kaj se dogaja okrog tebe in s tem lahko marsikatero neprijetnost, predvidi?, prepre?i? al pa se ji izogne?! :danzoman::bravo:

ja bravo... to?no to in kje je potem smisel in logika limanja takih butastih nalepk? Verjetno torej samo v 5. ali 6. to?ki prvega posta v tej temi. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitamo!

Ja kaj zdej ze vsak novo cx-7 tko mal vozi??

Hja to je v bistvu hit poletja sam eni smo mal bolj zgodni. :harhar:

@Kaalman: ?estitke za diplomo

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?el je gledat kam gre uklopkotov cash....

to?no to... in sem ugotovu, da je denar dobro porabljen - hvala Uklopkotu sramezljiv

Kaj so te za kak?nega nadzornega zaposlil :)

ne, sam grebem se sramezljiv

Saker je spet ?rne barve, skozi ?ajbe se spet vidi in 17ke se peljejo odli?no. :punk:

sva ?e dva sam, da sem na 18-kah... joj kolk avto bol? zgleda kot pa na zimakih

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se pa lohka pohvalim, da sem v?eraj eno uro ?etal po in v novem ?tadionu na Sto?icah. Objekt je impresiven sploh od znotraj. Vsaka ?ast arhitektom in gradbincem, ker zadeva raste s svetlobno hitrostjo. ?ez kak mesec in pol grem na nov ogled pa da vidim kolk jim rata v tem ?asu narest.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo bo pa njemu napisal kazen?
Napisano

Se pa strinjam da je vsaj 1/2 ?trafanj po cpp, brezpredmetno in samo sebi namen oz. dvigovanju policistovega ratinga pred ?efom....ampak jebiga take povzpetni?ke, brezhrbteni?ne osebke ma? v vsaki firmi :glare:

Popolnoma prav ima?...?al :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Madmax ne sekiraj se saj v vsakem sistemu nekateri govorijo o policijski dr?avi pa to se je govorilo 10 let nazaj pa 20 pa v ?asu socializma, k so ta ledrasti prebunkal cel lokal in so se doma?ini pol jokal kolk so nasilni, da so pa prej ka?in delal so pa pozabl v tistem trenutku, ko so zapele pesti in za?vi?gali pendreki.

Problem v dru?bi je pa? vedno ta, da je super kritizirat druge, da si zapolne? ?as in ga ne ostane ni?, da bi sebe samo ocenil in preveril ali sem res tolk dobra in po?tena du?ica kot se rad predstavljam v javnosti.

To so pa? tipi?ne ?love?ke lastnosti in tudi ti niti jaz nisva izjema. Pa? ljudje radi mal popljuvamo ?ez policaje a v bistvu je v tem precej fov?ije ker policaj (v roku slu?be) si lahko pa? privo??i precej ve? kot kdo drug in marsikdo potem i??e tudi male napakice (parkiranje, vo?nje tam kjer se ne sme, ipd).

?al so policaji vse preve?krat sami krivi saj po eni strani se spravijo maltretirat folk za 10km/h preve? na cestah, ki res niso nevarne po drugi strani pa za svoj gu?t izkori??ajo nujno vo?njo tudi kadar samo patrulirajo in da jim ni treba ?akat pred rde?o. Tak?na dejanja pa? pri ljudeh ne dvigujejo popularnost policije ampak jo zelo zmanj?ujejo in tukaj resni?no je levji dele? krivde pri policajih samih ?e posebej pa vodstvu policije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Lep dokaz da Bernie sploh ne gleda tekme ampak v ?asu dirke po?ne bohvekaj in tako mu je logi?no saj v zakulisju je res vse enako.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je ?e relativno nenevarno. Prej?nji teden je policaj lepo peljal v rde?o in se skoraj zaletel v avto pred mano, ki se mu je komaj umaknil. ?ele pol je opazu, da je brez lu?k in jih je na hitrco vklopil a na sireno pa je vseeno pozabil.

Me resno zanima kaj bi bilo, ?e bi po?ilo... ?igava beseda bi obveljala, ker o?itno policaj ni bil na nujni vo?nji, ker je takoj potem spet ugasnil lu?ke in normalno nadaljeval z vo?njo.

Take poteze se mi zdijo res nevarne tako, da recimo vo?nja po taksi/bus stezi je ?e zelo nedol?en prekr?ek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

> Huda bejba v tesni usnjeni minici je ?la na bus.

> Ampak ko bus pripelje, je kiklca preozka, da bi dvignila nogo na prvo ?tengo.

> Se?e z roko nazaj in malo dvigne zadrgo. Ampak kiklca je ?e vedno preozka.

> V zadregi se?e z roko ponovno nazaj in potegne zadrgo ?e malo. Ampak ?e vedno ne gre.

> Ji je ?e zelo nerodno ampak zopet se?e z roko nazaj in do konca potegne zadrgo.

> Kiklca je pa kljub do konca odpeti zadrgi ?e vedno preozka!

> Zadrego vidi mo?ak za bejbo, ki jo prime okrog bokov in dvigne na ?tengo v bus.

> Bejba se zaprepadeno obrne in re?e "ja kaj si pa mislite, da me takole otipavate, saj se sploh ne poznava".

> Pa ogovori dedec, "Glede na to, da ste mi ?e trikrat odpeli ?lic, sem mislil, da sva ?e frenda, ne!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

a ne, ni isti - preveden je :hohoho::hohoho:

Je pa res, da tole z netankanjem je res kr neki saj ne dopu??a skoraj nobenega taktiziranja recimo v stilu malo goriva in prej?nji postanek proti ve? goriva pa kak?en postanek manj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kok sm pa hud grafit vidu sred LJ - "Sre?ko, ti si na? najbolj?i Prijatelj!" :danzoman:

To je iz Mladine vzeta fora.

Men je v?e? pa tale rima:

Kako spozna? prijatelja v nesre?i?

Tako, da ima roko na 300 jurjih v vre?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

"Otrok v avtu" je ?e OK. "Princeska v avtu" je pa ?e mal,....khm :D ?e posebno, ?e je pod tem napisom tud slika otroka, ki se not voz :D

Aha to je potem tista to?ka 6, ki sem jo napisal v za?etnem postu :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa ?e policaji ne merijo tam in se lepo vidi da pa? moram po hitrem postopku pomagati pri izgradni stadiona!

Sory v tem primeru dam raje policajem ke? kot pa jankovi?u :D

Ma sj ni pene sm pa? pokasiral ?e mal za nazaj :D

Finan?no me ne moti preve? bol me pike skrbijo ;)

Sam policaji ti ne bodo stadiona zgradili, dnar bo pa neznano kje poniknil. :P Nikar se razburjat sej se hecam, jasno mi je, da tista cesta je zavajujoca ker je veliko prevec odprta in nenevarna, da bi bilo treba tam meritve izvajat. 99%drugih cest v Lj je veliko bolj potrebnih nadzora.

Je pa drug problem Brnciceva in sicer ta, da se tam dogajajo obcutne prekoracitve in ne take minimalne do 20km/h kar pa spet pomeni glede na industrijsko trgovsko cesto doloceno nevarnost v obliki prometa tezkih kamionov, ki dostavljajo robo in se vkljucujejo na to cesto.

V glavnem ni tolk nedolzno kot se slisi ampak vseeno bi bilo veliko bolj potrebno, da merijo hitrost na cestah mimo sol, vrtcev in na vseh ozkih cestah. Ampak tam pac ne bodo nasli "gresnikov", ki bodo prekoracili za vec kot 10-20km/h in se ne bo dalo zasluziti za stadion. :blush:

Kolk pik pa ze mas, da te tole skrbi?

Aja, ampak stadion bo pa lep - pa se vedno bos lahko rekel, da si bil eden izmed donatorjev pri izgradnji, kar pa tudi ne bo macji kaselj. :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Sam to je kr utopija, da verjames, da bo zarad nalepke nekdo zdej kr na lepem drzal varnostno razdaljo - ker ce jo prej ni jo tud pri nalepki ne bo.

Ampak Jures a ti osebno drugace vozis, ce vidis pred sabo nekoga s to nalepko? Sicer manj problematicni so tisti zadaj, veliko bolj so tisti spredaj, k ti prpelejo nasproti ali pa cez rdeco v krizisce. Mislim, da tam preti veliko vecja nevarnost kot pa od zadaj.

Meni osebno je najbolj nedojemljivo, ko te agresivno prehiti kaksen s tako nalepko - pustmo al ma takrat otroka al ne - pri tem pa racuna, da bodo zarad nalepke vsi drugi pazili na njegovega otroka sam bo pa se vedno stalo po cestah pocel; ocitno z mislijo sej otrok je varen, ker imam zadi nalimano nalepko :blink:

Ce sem malce provokativen bi bile boljse nalepke v stilu:

- zacetnik za volanom

- starejsa oseba za volanom

- obcasni alkoholik za volanom

- nedeljski voznik za volanom

- blondinka za volanom

- telefoniram za volanom

- jem za volanom

- kadim za volanom

sej se mal hecno slisi sam z napisom o psihofizicni situaciji voznika v avtu pred tabo bi marsikdo lazje ocenil in predvidel nenadne cudne poteze :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.