Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je Z M A J napisal:

Pelko mi je danes zamenjal zavorno tekočino na DeSUS korejski raketi in je bistveno boljši občutek v vožnji. Stara ufff :)

Placebo.... 🤔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je jacques33 napisal:

Že, že, nima smisla čakat. 

Men je pa kar božiček pisal... 😂😉 Sem baje priden bil... 🫣

IMG_20231212_073826.jpg

IMG_20231211_095721.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je jacques33 napisal:

Danes tudi jaz gratis dobil novoletno osvetlitev v avtu, začel utripati i-stop ter javilo napako battery managment sistem malfunction. Verjetno si je avto zaželel nov akumulator za božička. 

Si že pisal božičku.....🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Pri vsemu, kar so mi pri Fordu ponujali, ene reči mi pa niso ponudili. Pa bi bilo zelo potrebno. Namreč, članstvo pri AMZS...

Lahko se sam včlaniš samo ne povej jim kaj voziš.... 😊😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov

POCO F5 pro 12/256 dela dobre ali boljše fotke od Samsunga A 54....👌👍Telefon je pa bomba za 450€....👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je TBA napisal:

Ni največji ali najlepši prtljažnik je pa zagotovo en izmed najbolj dišečih

20231211_062259.jpg

A to si v nabavi za soboto... 😊😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umetna inteligenca (ChatGPT, Bard,...)
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ker je avtor tega zmazka umetna (ne)inteligenca, bom pokomentiral samo tako, kot otroško slikico:

- poglej platišča in gume. Ti to deluje primerno za na kakšno delovišče (gradbišče, gozd, njiva,...)?

- taka delovna vozila se velikokrat opremi z vitlov, da se lažje reši iz zagate, še večkrat pa, da se pomaga pri delu. Kam montiraš vitlo tu? A bo tablica kot na Alfi?

- Tiste dnevne luči (prva jih ima drugače kot ostale tri) so pa prav narejene, da jih vsaka reč zadane in da jih hitro razbiješ... Na splošno je spodnji rob odbijača narejen, da ga vsak drek polomi...

- črte po cesti so pa tudi narisane... Še huje, kot če bi jih DARSovci risali...

In tako naprej...

To je samo osnutek, vse kar praviš se da dodelat in je lahko v tej varjanti ali pa kot malo lepši traktor.... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umetna inteligenca (ChatGPT, Bard,...)
Napisano
pred 53 minutami je Slivka napisal:

To lahko namala samo kakšna tako velika norost, kot je umetna (ne)inteligenca. 

Zdrava kmečka pamet česa takega ne bi namalala. 

Če ti kaj ni jasno,... Potem je škoda izgubljat čas, da ti razložim, ker najbrž ne boš dojel...

Če je pa mišljeno kot šala, pa, ja, dober štos!

Ja kaj ti pa tule ne paše, saj ni Ford.... 😁 Slej ko prej bo podoben tej varianti.... 😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Seveda je ta voda enaka Mg vodi, samo nočejo, da norod hodil po njo... Cena v trgovini je kot bi tankal bencin pa računajte koliko je stroškov z vodo vs bencin.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
WWW.ZURNAL24.SI

Vse več bencinskih črpalk v Nemčiji zaračunava zrak za...

Pohlep je povsod kjer je vsaj malo možnosti za dodatni zaslužek 🥴 Zanimiv članek za nekatere, ki še vedno mislijo, da je pumpanje gum parkrat na leto dovolj za varno vožnjo... :nevem: Pri pumpanju pa se lahko še mimogrede kaj drugega opazi... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel akka bumbar
Napisano

@g.Wankel tole mislim, da ni ravno po pravilih o komuniciranju, da javno v profilu uporabljaš sliko nekoga drugega in še to brez dovoljenja avtorja slike. 

Verjetno vsi vemo o čem je govora... 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 51 minutami je godlike napisal:

To so zaštekana vodila na enobatni čeljusti.

Notranja stran ti je delala ok, samo prečno ni čeljusti zamikal. Pod večjo silo je pa vse momentalno zvil, da je malo primlo.

Jaz to ne bom štel nikoli pod malomarnost 😉

Kaj bi te @Bini rekel, če bi ženska vozla? Pa ne mi rečt, da ženo pošlješ vsaki tedn, da diske gleda, če sesvetijo?

Jaz sem pač tak, da pogledam kdaj feltne kako so lepe, Boss jih pa ne. Na servis se pa ni najbolj za zanašat.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Ne vem, ti mi povej.

slika.png

Temu jaz pravim malomarnost,tole je bilo že nekaj časa tako in ti tega nisi opazil 🤭

No važno,da je zdaj ok pa srečno vožnjo z dobrimi gumami in novimi zavorami....😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Enostavno nisem imel volje se zapenjat, ker v tej zgodbi lahko vsak trdi svoje. Oni, da so ploščice in diski potrošni materjal - jaz pa, da bi ostali celi še za nekaj časa, če jih ne bi zjebal del, ki je v garanciji.

Če bi se to zgodilo v prvih dveh letih bi se šel pregovarjat, tako pa enostavno nisem imel volje pa čeprav bi verjetno imel prav.

Mogoče so se odkupili s tem, da so me preko vrste vzeli obakrat takoj in da sem bil že naslednji dan v obravnavi - ponudili so mi ta prvič, da lahko kar pustim avto tam, sam sem imel obveznosti pa sem pripeljal naslednji dan.

Mislim,da si nekje globoko v sebi ocenil,da za spremembo tokrat nimaš prav in si lepo popustil...😉 Kolikor mi je znano pa pri Mazdi ni neke gužve, vsaj na našem koncu je tako.....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.