Danes tudi jaz gratis dobil novoletno osvetlitev v avtu, začel utripati i-stop ter javilo napako battery managment sistem malfunction. Verjetno si je avto zaželel nov akumulator za božička.
To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov
POCO F5 pro 12/256 dela dobre ali boljše fotke od Samsunga A 54....👌👍Telefon je pa bomba za 450€....👍😉
Ker je avtor tega zmazka umetna (ne)inteligenca, bom pokomentiral samo tako, kot otroško slikico:
- poglej platišča in gume. Ti to deluje primerno za na kakšno delovišče (gradbišče, gozd, njiva,...)?
- taka delovna vozila se velikokrat opremi z vitlov, da se lažje reši iz zagate, še večkrat pa, da se pomaga pri delu. Kam montiraš vitlo tu? A bo tablica kot na Alfi?
- Tiste dnevne luči (prva jih ima drugače kot ostale tri) so pa prav narejene, da jih vsaka reč zadane in da jih hitro razbiješ... Na splošno je spodnji rob odbijača narejen, da ga vsak drek polomi...
- črte po cesti so pa tudi narisane... Še huje, kot če bi jih DARSovci risali...
In tako naprej...
To je samo osnutek, vse kar praviš se da dodelat in je lahko v tej varjanti ali pa kot malo lepši traktor.... 😁😉
Seveda je ta voda enaka Mg vodi, samo nočejo, da norod hodil po njo... Cena v trgovini je kot bi tankal bencin pa računajte koliko je stroškov z vodo vs bencin....
Vse več bencinskih črpalk v Nemčiji zaračunava zrak za...
Pohlep je povsod kjer je vsaj malo možnosti za dodatni zaslužek 🥴 Zanimiv članek za nekatere, ki še vedno mislijo, da je pumpanje gum parkrat na leto dovolj za varno vožnjo... Pri pumpanju pa se lahko še mimogrede kaj drugega opazi... 😉
@g.Wankel tole mislim, da ni ravno po pravilih o komuniciranju, da javno v profilu uporabljaš sliko nekoga drugega in še to brez dovoljenja avtorja slike.
Enostavno nisem imel volje se zapenjat, ker v tej zgodbi lahko vsak trdi svoje. Oni, da so ploščice in diski potrošni materjal - jaz pa, da bi ostali celi še za nekaj časa, če jih ne bi zjebal del, ki je v garanciji.
Če bi se to zgodilo v prvih dveh letih bi se šel pregovarjat, tako pa enostavno nisem imel volje pa čeprav bi verjetno imel prav.
Mogoče so se odkupili s tem, da so me preko vrste vzeli obakrat takoj in da sem bil že naslednji dan v obravnavi - ponudili so mi ta prvič, da lahko kar pustim avto tam, sam sem imel obveznosti pa sem pripeljal naslednji dan.
Mislim,da si nekje globoko v sebi ocenil,da za spremembo tokrat nimaš prav in si lepo popustil...😉 Kolikor mi je znano pa pri Mazdi ni neke gužve, vsaj na našem koncu je tako.....😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Placebo.... 🤔😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani