Skoči na vsebino
DonFelipe-jeva tema za smetenje
Napisano
pred 1 uro je DonFelipe napisal:

Veš ali misliš?

Si vedel da obstajamo tudi taki katerim ni do novega in imamo raje klasiko?

Kaj ti sanjaš mogoče Q8 ali M klaso?

Ali se boš zadovoljil s svojo Mazdo 2?

Vem samo to, da je tebi dosti lažje, ker ti nutrije pomagajo. Jaz sem pa za vse sam in si ne morem niti Mazde 2 privoščit. Trenutno imam Mazdo 1 in , če bom pridno ponoči Uber vozil naokoli (tko da ne spim in nite ne sanjam) se bo neki denarja nabralo, da nadgradim na Mazda 1.5. Ampak to je dolgoročna želja.

Drugač pa Q8 ne prodaja goriv pri nas in tud motornega olja se ne da dobit te znamke, jajčka pa raje kupujem L klaso, ker M klasa so mi premajhna in moram zato pojest štiri namesto treh, da sem enako sit. Ampak še vedno ne vem zakaj te to zanima? :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DonFelipe-jeva tema za smetenje
Napisano
pred 14 urami je DonFelipe napisal:

Ja, tudi japonci zadnje leto niso več to kar so bili. 

In potem se čudijo da nas večina zadnjih 18 let prisega na klasike oziroma kupujemo in obnavljamo legende. 

Priročen izgovor za vsakega, ki si ne more kupiti nov avto. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Mali "petek" je že.... :jupiii:

169043988237339561206153823462.jpg

Pesimist pa v nedeljo zjutraj reče "drek, mali ponedeljek je že tu"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

@Slivka

Ti raje povej kako je pri vas doma na severnem primorskem... je moral bit kr hudo da je tje prišel poveljnik civilne zaščite Šestan pa ministra Šarec in Brežan.

WWW.ZURNAL24.SI

Župana je ob prihodu v uničeno vas "kar zmrazilo". Veliko je podrtih dreves, nad Čepovanom slika približno taka, kot je bila po žledu ...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sam men je najbolj smeh to, da ko taki nadebudneži za vse krivijo HAARP in pa vremenski geoinženiring in se folk iz njih norca dela. A točno isti, ki se delajo norca v naslednjem trenutku za vse klimatske spremembe krivijo, da so umetno povzročene in da smo mi sami krivi za tako vreme.

Odločit se je treba a smo krivi al nismo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na tako kratki progi je to vesoljska razlika. Da med 150 profesionalci nekdo tako ekscesno odskoči... hmmm... logično, da se poraja dvom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Pri avtu nikoli ne delaj spletne cenitve.

Sem jo na M2, so rekli šipo zalit.

Sem pelal tja kazat na docenitev. Paxsmo rekli menjava original.

Na cenilnem mestu ima taki loparčkek, kot zebra. Pa se vidi v odsevu avta, kje so luknje.

Hočeš rečt, da mi bodo luknje zalil al kaj? :(

Sem poslal še eno tono slikic, kjer so hoteli še stanje števca, prometne, vozniške in še nekaj dodatnih slik, da je Mazda 6 res lep avto. Čakam še, da bodo rabili moje slike z morja, Bohinja in pa sliko kroksic s spodnje strani, kjer je odtisnjena številka z velikostjo. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 16 minutami je Matick napisal:

A ne moraš tja odpeljat, pa naj njihov cenilc poslika?

Ja očitno bom moral, ker so pač tehnično-informacijsko res nerazviti.

Mal sem na kratkem s časom in sem hotel prijavo izvest elektronsko, ampak pač sanjala svinja kukuruz.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 16. 7. 2023 ob 17:17 je Boss napisal:

Perem danes avto in opazim, da je streha rahlo pobuškana od četrtkove toče. Je res, da se jedva vidi, ampak ker je polni kasko sem oddal prijavo. Pa da vidimo kako me bodo poskušali zdaj nategnit pri zavarovalnici.

Evo počelo... zdaj bi še slike spredi zadi, notri pa poškodb. Bolj k jim razlagam, da so udrtine relativno majhne in da se vidijo pod kotom in odsevom bolj bi radi mel slikce. Ma da ti pamet stane pa tale Zav. Sava.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.