Si vedel da obstajamo tudi taki katerim ni do novega in imamo raje klasiko?
Kaj ti sanjaš mogoče Q8 ali M klaso?
Ali se boš zadovoljil s svojo Mazdo 2?
Vem samo to, da je tebi dosti lažje, ker ti nutrije pomagajo. Jaz sem pa za vse sam in si ne morem niti Mazde 2 privoščit. Trenutno imam Mazdo 1 in , če bom pridno ponoči Uber vozil naokoli (tko da ne spim in nite ne sanjam) se bo neki denarja nabralo, da nadgradim na Mazda 1.5. Ampak to je dolgoročna želja.
Drugač pa Q8 ne prodaja goriv pri nas in tud motornega olja se ne da dobit te znamke, jajčka pa raje kupujem L klaso, ker M klasa so mi premajhna in moram zato pojest štiri namesto treh, da sem enako sit. Ampak še vedno ne vem zakaj te to zanima?
Moram pohvalt, lepo so zrihtali le tist del tam pri prehodu čez Savo pri Stanežičah je preozek in preveč klastrofobičen, da bi bil super. Ampak drugače brez pripomb.
Na lepa točno tam sem bil včeraj z biciklom okoli 19:30 ure. Se pravi od tega novega kolesarskega mostu čez Savo tam pri sotočju Save in Sore do Stanežič.
Ampak, če je Tina zbirala glasove za nutrije bi lahko na tak način nekdo tud zbiral glasove za odstranitev Nutrij. Moralo bi veljati enako in sem prepričan, da bi ta drugi zbral več glasov.
Ti raje povej kako je pri vas doma na severnem primorskem... je moral bit kr hudo da je tje prišel poveljnik civilne zaščite Šestan pa ministra Šarec in Brežan.
sam men je najbolj smeh to, da ko taki nadebudneži za vse krivijo HAARP in pa vremenski geoinženiring in se folk iz njih norca dela. A točno isti, ki se delajo norca v naslednjem trenutku za vse klimatske spremembe krivijo, da so umetno povzročene in da smo mi sami krivi za tako vreme.
Sem pelal tja kazat na docenitev. Paxsmo rekli menjava original.
Na cenilnem mestu ima taki loparčkek, kot zebra. Pa se vidi v odsevu avta, kje so luknje.
Hočeš rečt, da mi bodo luknje zalil al kaj?
Sem poslal še eno tono slikic, kjer so hoteli še stanje števca, prometne, vozniške in še nekaj dodatnih slik, da je Mazda 6 res lep avto. Čakam še, da bodo rabili moje slike z morja, Bohinja in pa sliko kroksic s spodnje strani, kjer je odtisnjena številka z velikostjo.
Perem danes avto in opazim, da je streha rahlo pobuškana od četrtkove toče. Je res, da se jedva vidi, ampak ker je polni kasko sem oddal prijavo. Pa da vidimo kako me bodo poskušali zdaj nategnit pri zavarovalnici.
Evo počelo... zdaj bi še slike spredi zadi, notri pa poškodb. Bolj k jim razlagam, da so udrtine relativno majhne in da se vidijo pod kotom in odsevom bolj bi radi mel slikce. Ma da ti pamet stane pa tale Zav. Sava.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odlično, prideva da te spoznava še v živo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani