Skoči na vsebino
nakup smart turn Mazda
Napisano

blink blink blink.....blink blink blink :bravo: dela dela, ?e malo malo pa bo delalo tako kot mora. Zmontirano po zaslugi saj vemo koga. :bravo::bravo: Kot zgleda imajo pa vsaka mazda mazda malo po svoje ?trom :hohoho: ?eprav to ni sme?no :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Hehe, pravi? da je delavnic kolkr ho?e?. Ti jutri bi ?lo? tam okoli 16.00 naprej, lahko tudi sreda oz. 31 sem cel dan frej?? Bolj da je pred novim letom da vsaj ?e kak?no fla?o dobi? :):bravo: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zob me boli in zato jem dojen?kasto hrano in vse mo?ne tablete, in to vse zarad vremena, bo treba tole po?timat :whatever: jutri pa po antibiotike da tole pozdravim do NY.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons moram pa pohvalt fotrovga ?kodilaka letnik 2000 bencinar. Sem se po dolgem ?asu vsedel vanj ker je moja makina na servisu, in ?kodilak te?e kot urca na ?tevcu pa 302.000 kilometrov :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Rabi? kak?ne bone za popust pri ?ublju? Mi jih je ?e nekaj ostalo.

To ma? verjetno za avtomatsko pralnico?? Ker jest ro?no tam operem na tistih avtomatih, ??etine pa sux <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest ga vozim sedaj prati k ?ublju, kjer ima res dobre pralne in dokaj nove avtomate (teli v BTC-ju se mi res zdejo ceneni in ?udni). In za 3-4 eure ga res dobro opre? z vsemi mogo?imi pralnimi razli?icami. Res pa da ga je potrebno potem ?e zbrisat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjetno kar v tole temo pa?e v?eraj?nji pripetljal, v katerem je seveda povezan kdo drug kot voznik s KR tablico in seveda v C3-ju, + 2 Mazda?a, jest z M3 in neki neznan z M5 :bravo: V glavnem ob 16:00 je po LJ katastrofa sploh ?e ?e de?uje in ?e se ?e kak?ni pacienti najdejo na cesti kot se je v?eraj (tisti KR). V glavnem na kri?i??u kjer se iz obvoznice zavije proti Celov?ki in zavija? na kri?i??u levo ter ?ez most spet levo kjer pride? npr. do Cosmosa. In slavni KR se postavi na en pas od dveh za levo, kjer pri zavijanju levo iz desnega seka pot M5 direktno v kri?i??u, kjer mu je voznik M5 trobil kot norec saj mu je skoraj pol odbija?a odnesel, in nato se KR odlo?i sredi kri?i??a da bo zapeljal nazaj na desnega in ?akal na semaforju na mostu (no takrat je mene dobil za sabo). Se pri?ge zelena in tip s citroenom zavija levo spet direktno na skrajni levi pas (ok sem mislil da bo ?el na obvoznico), ga probam po desni potem prehiteti in model na desno zamota (mamicumunabijem) in men skoraj levi odbija? odnese, no takrat jih je pa ?e od mene sli?al s hupo (boga hupa), ok nekako pridem potem po levi mimo njega in avto totalno ampak res totalno zaro?en ?zmeden?:whatever: ...in potem se bunijo kolk mamo nasre? na cesti, za take paciente je Urbana pa naj se z busom furajo. V 5 minutah je na 2 kri?i??ih na 30m povzro?il debil skoraj 2 nesre?i, in to pri speljevanju :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hehe...sej ti pravim, da ma ?e vidim 2 pe?ca po tistmu plo?niku na dan je super. Pred ka?nimi dvemi leti sploh ni bilo plo?nika tam....blokov ni, so samo kafane kjer pa folk z avtom pride, mislim da je 1 hi?a na celi ulici. Sej pravim, ok v centru se res pozna ?e na plo?nik parkira? da nobeden ne more mimo, tukaj pa pridejo nekajkrat na leto in pokasirajo celo ulico. Druga?e pa vem ja, da se na plo?niku ne sme parkirati in tega ne po?nem, ?e vem da bom res komu ote?eval prehod. Zapelji se enkrat po tisti ulici naravnost do semaforja kjer se iz Celov?ke zavije proti Mercatorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.