No ?e ?e od TASovga produkta ne najdem slikic, bom vsaj od mojga 2. in 4. stroja prlepu slike, pa ?e mal bote vidl kaka je razlika med njima u izgledu! Ker neki jo je kar! :ne vem:
Danes sem videl tegale Audija in izvedel da je lastnik iz nekje okolice Kamnika, neke izolacije Zorman, nekaj podobnega in ima doma ?e S6 in ?e ne vem kaj vse
Pol ga pa jz poznam, to pomen d je fotr od tamauga, ki je od Kamni?kega Roka kupu megan?ića!
Jz sm meu pa golfa II 1.3 B, celih 55 KM, l. 1988, delu ko urca, ?ru pa skor isto ko njegova naslednica GTjka! Med njima je blo cca. pou litra razlike u porabi na 100 km!
Zatem je sledila trde?a makina, pol smo, kokr eni itak veste trgovali s stricom Mazdohistom in mam zdej rde?ga duha, obenem pa ?rnega vouka, ki mi ga je prepisu Sishi, to pa je tut zaenkrat moja celotna - kratka zgodovina plehovja!
P.S. Mi je pa ?ou k nimam nobenih slik od Golfića, d vam poka?em kak stroj je biv, sm kr precej nanga ulo?u in je biv kr stroj svoje cajte!
U?er sm spredno steklo namazu z Xrejnom pa se mi je dons zadeva hitr oddol?ila v d?ju, priporo?am tut ostalim k ga mate, teli dnevi so namre? kot nl?? za ta pripomo?ek!
sicer pa ne vem ?e poleg Kimzlna rabjo ?e tegale stri?ka, no pra?ajne, ampak pol dilema za koga nej za?nem navijat, ?e gre ?e ta k njim, k za Hemija zihr nam!
Jeklene prage mu bo naredu (plastika ni za na tacga stroja ), no pa je Pek reku, d pol se mi bojo loh smilil kamni, ?e bom na kak?ne nasedu in ne ve? poliestr d bo potegnu kratko!
Ga mam u planu kmav na cesto "splovit", tko da zdej potekajo priprave na kao zimo, ?e bo kej iz nje!
Boss, takimle objava, se loh mirne re?e novinarska raca, tko da jih je te?ko jemat resno!
Ma? pa prov, da leto?nja sezona je prov "taprava", mogo?e bi bli loh ferrariji po to?kah ?e malo bli?ji, da bi bla pol zadna dirka u znamnju mnogoboja, se prav 4ih gladiatorjev!
U?er so me po tistem k mi je ena guma spustila (nisde ve kako je to zgledal) , so me pr Orto baru ustavl polcaji, pa vozni?ka prometna, obvezna oprema in homologacija (k ?e zdej ne vem al jo mam al jo nimam - Sishi ve? kva mislm)
Pol pa vpra?anje kje mam spredno tablco in sm mu povedu d sm jo usjav, pa mi pol ni ve? te?iv. No pol sm ga ?e pra?u s kere postaje je, pa je biv Be?igrad, se prav kolega od Damjana - Blackwolfa in sva pol ?e ene 2 rekla, sm dubu dokumente nazaj in sre?no, je pa zanimiv d mi je vrjeu na besedo d nism n? piv, k je vidu u prtla?niku eno steklenko - 2l iz Ravbarja ?e pouhno! Skratka kr morala, edino pozni smo bli pol za u Franclna!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ?e ?e od TASovga produkta ne najdem slikic, bom vsaj od mojga 2. in 4. stroja prlepu slike, pa ?e mal bote vidl kaka je razlika med njima u izgledu! Ker neki jo je kar! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani