Zanimivo, navkljub temu, da nekateri še vedno mislijo, da ni bilo nič narobe izstrelit 400 plinskih nabojev v mestu na mirnih demonstracijah, se bo očitno tole reševalu tudi v pravnih postopkih glede prekoračenja sile.
Sej upam, da veš kakšna mora bit maska za delo z nitro barvami in kaj nosijo ličarji? Zdaj pa to primerjaj s pleničkami, ki smo jih morali natikat čez fris. Edina stvar, kjer plenička pomaga je zgolj in samo pri kašljanju, da ne nosi naokoli in to je to.
Drugače pa upam, da veš kako se virusi prenašajo in da morajo imeti prenašalca, ker drugače ne preživijo. V naravi se ne razmnožujejo ampak samo v gostitelju in zdaj mi prosim razloži, kje so torej bili dve leti? Ok to je bilo retorično vprašanje, ker se virusi gripe selijo preko ljudi iz severne poloble na južno in nazaj v času od jeseni do spomladi. Tako pravijo strokovnjaki na področju virologije in to res ni razlaga teoretikov zarote. Lahko preveriš v vseh medicinskih publikacijah. Predlagam pa da bereš tiste članke, ki so napisani pred letom 2020, če hočeš biti na realnih tleh. 😉
To pomeni, da niti pod razno ni mogoče, da jih dve leti ne bi bilo - so bili, samo jih nismo iskali, ker smo plesali raje s kovidom. (Tale stavek je prav zate, ker maš tako rad plese) 😜
Aja pa še mal kost za konec - a veš une budale na Švedkem, k se niso šli lockdowne in nošenja mask ... te budale majo zdej najnižjo presežno smrtnost od razvitih držav. Damn idiots, they blow it big time.
Aja, tole zadnje si preberi na uradnih straneh oecd.stat - ne to niso neki FB fanatiki ampak uradna stran OECD za statistiko. Je precej zanimivega gor.
Tule je zanimiv članek, o "prečudoviti" strategiji Švedskega modela. 😉
Kaj pa je pol to, gripa pa RSV sta se vrnila. Aja a res, a vmes sta bla pa dve leti na dopustu na Mavriciusu pa na Sejšelih al kaj? Gripe kao dve leti ni blo nikjer pol se pa kr pojavi k strela z jasnega - kdor v to verjame mu ni pomoči al pa je mogoče vseeno znaten del kokr zaznanega kovida bila še vedno gripa. Hmmm hmmmm, spet teorija zarote a ne?
Če bi malo bolj z svojo glavo razmišlja in ne poslušal raznih "resnic" in teorij zarote bi ti bilo lahko jasno, da ni bilo toliko respiratornih obolenj in gripe zaradi nošenja mask in ukrepov. A je to tako težko razumeti?😉
A če greš recimo lakirati z škodljivimi barvami (nitro, akryl) je po tvojem enako za tvoje zdravje, če si nadeneš masko gor ali pa če si jo ne? Kdaj bodo pljuča bolj načeta?
Ja, zdej 4 leta vozim A5. Po 20 letih na mazdah, sem mal "preseku" z a5 😂 Sem pristaš limuzin in sem iskal 5-vratno limuzino (karavan odpade 🙂 ). Ko sem menjal 4 leta nazaj, je bila 6-ka limuzina samo štiri vratna. Tudi ostale znamke so več al manj 4-vratne limuzine od passat, renault talisman, bmw 3....
Zdej sem spet v fazi menjave (verjetno zopet mazda 🙂). Morda že naslednje leto, samo ta dobava se mora skrajšati 😊 Upam, da ne padem pod vpliv SUV-ov 😂 in ostanem zvest limuzini 😉 Od mazd ciljam morda na cx-30, ni klasičen SUV.
Če boš vzel cx30, ne boš razočaran.
Res ni klasičen suv, sediš nižje pa še lega na cesti je super. 😊
V bolnici v Šempetru bi takoj zaposlili 50 sester in 10 doktorjev medicine. Ampak kadra ne dobijo. In vendar jim ne kapne, da bi mogoče malo dvignili plače. Dobro, za doktorje bo Kuštrin že izsilil 10% gor. Ma če manjka 50 medicinskih sester - a jim ne potegne, da bi dvignili plačo za 50%, pa bi jih dobili? Poklic medicinske sestre je očitno postal deficitni poklic in bi ga tako morali obravnavati. Očitno doktorjem medicine kljub vsej njihovi izobrazbi še ni potegnilo, da so brez "zalednega osebja" enaki kot vrači v Afriki - ropotuljico v roke in okoli pacienta: "Hu, hu, bodi zdrav..." Ampak ne, pri nas bodo doktorjem medicine dvignili plače do neba, ostalim pa država doplačuje do minimalne plače. Potem pa imajo, ko nimajo...
Pa tu omenjajo samo medicinsko osebje. Iz prve roke vem, da potrebujejo še deset ljudi nemedicinske stroke...
Ampak, če bi jim dvignili plače, bi se takoj javili še vsi soldati, pa policaji, pa šolniki, pa....
Mi smo jim bili preskupina v hali Tivoli davnega 1996 leta... 🤘😊 Smo se osebno družili v zaodrju z vsemi člani Iron maiden. Njihova kuharica je skuhala špagete tudi za naš band. 🤘
Na check sound -u je bil ves čas z nami na odru basist Steve Harris in na koncu nas je pohvalil z besedami :"good stuff". Takrat smo prvič doživeli, kakšno razkošje je igrati na takšnem odru, ko imaš monitorje z vseh strani (bobnar celo od spodaj iz podna). Slišiš se kot na CD-ju. Dave Murray je nama kitaristoma razkazal vseh 12 Stratocasterjev in Jackson kitar, ki jih ima na turneji. Prav tako vse feršterkerje in efekte.
Ugotovili smo tudi, kako Eddie hodi in straši okoli po odru. 😊 A na žalost ne smemo tega razkriti. 😉
Ja res je bil mojster, ki je gobcal neumnosti, ko bi moral biti tiho in je bil tiho, ko bi se moral oglasiti... še od ameba ima bolj pokončno hrbtenico...
Sorry, Pahor je bill trn v peti edino levakom, ker jim ni pihal na dušo kot palček iz murgelj in bivši udbovec.
Ta dva sta streljala neumnosti takoj, ko sta odprla usta.
Za večino normalnih ljudi je bil pa Pahor najboljši predsednik ever.
Za to damo pa verjamem, da bo šla po stopinjah prvih dveh. Takšna mentorja in zaščitnika- takšna pridna učenka.
Ko klamfa nekaj o neodvisnosti in pravičnosti, se ji vsi smejijo.😉
Wow! Če bi Nataša sodelovala na Slovenija ima talent, bi se zagotovo umestila v finale! 😍
Pa ne me napak razumeti...mene to ne moti,ker debelost sama po sebi ni problem...to je enako kot pri tatoojih-tatoo ni problem-problem je za kaj si ga je dala narediti...oz. v njenem primeru,ker domnevam,da nima kakšnih težav z ščitnico (je pa to priljubljen izgovor) ali kakšnih drugih zdravstvenih itd....problem je nekaj drugega..."požrtnost" oz da pač ne znaš nehati...no in to je tisto o čemer sem govoril-ko sem na TV videl njen sestop z barskega stolčka ko je odkorakala,sem moral zvrteti nazaj,ker nisem verjel očem🙄
To je zame tipičem primer "damaged goods"
Nočem biti žaljiv...do Nataše še najmanj...ker to je njena stvar....a moja stvar je ocena tega dejstva...in tu je požrtnost en veliki "no-no",ker govori zase.
Mogoče ti bo po ogledu tega malce bolj jasno o čem govorim
Še en zanimiv
Mimogrede dober kanal za moške nasploh👍
Upam,da sem svoj pogled uspel bolje razjasniti,za kaj Nataša ne glede na svojo politično usmerjenost ni primerna za predsednico.
Aja-pa....ne,se nimam za perfektnega,in tudi nisem...se pa jaz ne potegujem za predsednika,in se mi ni treba dokazovati....,pri Nataši pa je stvar malce drugačna.
Očitno, da bi si ti moral malo več prebrat o vseh vzrokih zakaj imajo ljudje različne postave in da je karakter še najmanj pomemben faktor in da to sigurno ni glavni argument. Največ na to vplivajo genetika posameznika, zdravstveno stanje ščitnice, rak, itd. Raznorazne razvade kot je kajenje, alkohol, prehranjevanje. Izredno velik pomeni prvih nekaj let življenja in koliko maščobnih celic se takrat razvije.
Potem pridejo na vrsto seveda tudi prehrambene navade, ampak to so šele drugoten vzrok, ker imaš lahko nekoga, ki je kot vrabček pa ima vseeno masni indeks previsok, na drugi strani pa drugega, ki lahko povzroči bankrotiranje "all you can eat" bufetov pa bo kot trlica. Tak je recimo moj bratranec, ki več ali manj se niti ne športa in je k pr norcih ampak ni bolan saj je tak od ranega otroštva. Le presnova deluje drugače. Pač fabrka za drek delat.
To pa da zdaj pleteničiš o nekih čustveno nestabilnih osebah je pa milo rečeno BS in verjetno prebrano v Lady al pa Naši ženi, al pa na zadovoljna.si oziroma FB.
Delno se strinjam, delno pa ne. Kakšno postavo bošm imel kdo je odvisno predvsem, ok, da je zdrav, predvsem pa:
-Koliko obrokov in kaj na dan poješ.
-Koliko kalorij porabiš, koliko jih dejansko dobiš s hrano in pijačo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Svoboda" koraka z vsem svojim demokratičnim bliščem. Čistke bodo na vseh področjih. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani