Na pokopališču opazujem neko gospo, ki je prišla do groba, prižgala svečko, nato pa se ritensko umaknila. Meni nič jasno, pa pristopim do nje in jo vprašam:
- "Oprostite, da motim, ampak ni se dalo spregledat, da ste se ritensko umaknili od groba, pa me zanima, zakaj? Je to kak poseben ritual?"
- "Ne, veste, mož mi je vedno govoril, da imam tako dobro rit, da bi še mrtvi vstali. No, in to želim preprečit..."
Včeraj me je poklicala soseda. Kupila je nov štedilnik, pa je skuhala kavo, da preizkusimo.
Pravi da jutri kupuje novo posteljo. Upam, da me pokliče, da spet preizkusimo...
Tole pa men ne zgleda čist nič praktično. Delaš gnečo, ko postavljaš to grdosijo in ko jo pospravljaš, spodaj pod njim pa razen flikarije ne moreš delat nič pametnega. O kakih popolnih menjavah asfalta ne prideš niti zraven s hruško še manj pa z asfalterjem. Tko, da BS v glavnem.
To je sicer res. Res je pa tudi, da pri nas tudi če naredijo popolno menjavo asfalta, to zgleda bolj kot kaka flikarija...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spoznal sem eno krasno črnolasko in obljubila mi je, da me bo po službi poklicala pa greva malo ven. Uboga reva dela že 72 ur...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani