Zakaj si pa kupil LG? Jaz imam v slu?bi ?e kar lep ?as tak?nega pa ni ne vem kaj... No, vem zato, ker imam doma samsung-a 22 pa je ob?utno bolj?i.
LG je pododdelek v samsungu, v bistvu je cenovno bolj ugoden samsung sem pa zelo zadovoljen sem imel pa mo?nost primerjave ekranov tko da je bla na tem ?e najlep?a slika v razredu do 250? Philips je bil cel popa?en, benq ?e bolj,... na koncu sem se odlo?al med samsungom 20" in tem LG 22" in je padla odlo?itev v prid LG 22".
Mam pa model LG Flatron L222WS 22" Ma pa eno kul funkcijo oz. kr dve ena je pomoje ?e standardno; AUTO prilagoditev zaslona, pol ma pa mo?nost izbire kak?no je okolje in temu primerno se ekran priredi, npr: DAY TEXT, NORMAL, NIGHT PHOTO, NIGHT MOVIE, NIGHT TEXT, DAY PHOTO in DAY MOVIE Pa? prilagodi barve okolju
@Ciko boy sam z mediamarktom je tko ce ti slucan kej crkne in peljes nazaj ker imas stvar v garanciji. po dveh mescih se ni nic in potem se odlocis it gor poprasat kaj je pa ti rece: nasledni teden siher. pocakas 3tedne pa ti gres spet gor pa ti rece: naslejdnji teden ziher. in ko bom sel nasljednji teden spet gor mu bom za vart skocu ce mi bo spet reku nasledni teden ziher
Zakaj pa ne bi raje kupil 17" pa dobis odzivni cas 2ms? Za igrce pa to super
ker imam sedaj CRT 17" pa ko dam volan gor sem dalj od okrana in je zlo "majhna" (virtualno) slika
Kaj pa druga?e lahko imam z WIDE SCREEN kake te?ave glede razpotegnjene slike ali ?rnih robov na straneh? Nisem ?e nikoli mel ali videl tak?nega :ne vem: ali bo samo v ?irino ve? prostora
Upam da vidi? zakaj se gre kje imam ekran pa to in kako je miza sedaj pa planiram da bi ga dal tja desno ko mam kupe zvezkov ali pa na isto mesto
vem v kakem vremenu sm mel rojstni dan lani gremo na pico na lep brez obla?ka dan, pogledamo ?ez pol ure vn je blo vse ?rn, letimo dam pa nas na pol poti naurja dobi beda je toti vreme
Prodam dva tedna staro grafi?no kartico, Leadtek 8800GT ZALMAN 512MB. Ima vgrajen zelo tih in mo?an Zalman hladilnik, ki poskrbi, da so stopinje nizke. Prilo?im original embala?o, vse kar spada zraven ter ra?un z garancijo. Prodajam samo, ker rabim denar! KOT NOVA!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani