Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zakaj si pa kupil LG? Jaz imam v slu?bi ?e kar lep ?as tak?nega pa ni ne vem kaj... No, vem zato, ker imam doma samsung-a 22 pa je ob?utno bolj?i. :huh:

:rozico:

LG je pododdelek v samsungu, v bistvu je cenovno bolj ugoden samsung :bravo::bravo: sem pa zelo zadovoljen :ljubezen: sem imel pa mo?nost primerjave ekranov tko da je bla na tem ?e najlep?a slika v razredu do 250? :rispekt: Philips je bil cel popa?en, benq ?e bolj,... na koncu sem se odlo?al med samsungom 20" in tem LG 22" in je padla odlo?itev v prid LG 22".

Mam pa model LG Flatron L222WS 22" :jupiii: Ma pa eno kul funkcijo oz. kr dve :ouje: ena je pomoje ?e standardno; AUTO prilagoditev zaslona, pol ma pa mo?nost izbire kak?no je okolje in temu primerno se ekran priredi, npr: DAY TEXT, NORMAL, NIGHT PHOTO, NIGHT MOVIE, NIGHT TEXT, DAY PHOTO in DAY MOVIE :rispekt: Pa? prilagodi barve okolju B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

Jst bi ga postrigu :hohoho::P

kaj ?e je pa ala andre agasi :hohoho: kaj bo? pa pol strigel :hohoho: glavo majo vsi da jo lahko odbije?, tko da je to ziher bolj?a metoda :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

U?eri mela maturanca. Blo super!

Dons sem pa ?ist zaspana, pa pomoje mam brezalkoholnega ma?ka :/

Pa tak lep dan je...

No zdej se grem pa probat dat iz piđame pa ven :D

:bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

@Ciko boy sam z mediamarktom je tko ce ti slucan kej crkne in peljes nazaj ker imas stvar v garanciji. po dveh mescih se ni nic in potem se odlocis it gor poprasat kaj je pa ti rece: nasledni teden siher. pocakas 3tedne pa ti gres spet gor pa ti rece: naslejdnji teden ziher. in ko bom sel nasljednji teden spet gor mu bom za vart skocu ce mi bo spet reku nasledni teden ziher :angry:

<_<<_< jz bi mu ?upo okol obrno pa mi naj novga da :angry:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

kaj pa Benq G2000WA 20", lo?ljivost ma 1680x1050, odzivni ?as ma 5ms, kontrast ma 1000:1, D-Sub priklju?ek...

169? :ne vem:

Gledam Big Bangov katalog... :P

Tt benq je jajc od jajca <_<

Zdej mi je pa pogled padel na LG L222WS

- Diagonala 22"

- Najve?ja lo?ljivost: 1680 x 1050

- Kontrast: 1000:1

- Velikost to?ke: 0,2767 mm

- Odzivni ?as: 5ms

- Svetilnost: 300 cd/m2

- Priklop: D-sub

- Poraba: 45W

KLIK

A pri tem bo grafa sopihala ali bo lahko ekran normalno delal na GF 8500GT (navita je na kolker gre).

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Zakaj pa ne bi raje kupil 17" pa dobis odzivni cas 2ms? Za igrce pa to super

ker imam sedaj CRT 17" pa ko dam volan gor sem dalj od okrana in je zlo "majhna" (virtualno) slika :(

Kaj pa druga?e lahko imam z WIDE SCREEN kake te?ave glede razpotegnjene slike ali ?rnih robov na straneh? Nisem ?e nikoli mel ali videl tak?nega :ne vem: ali bo samo v ?irino ve? prostora B)

Upam da vidi? zakaj se gre :( kje imam ekran pa to in kako je miza :P sedaj pa planiram da bi ga dal tja desno ko mam kupe zvezkov ali pa na isto mesto :bravo:

post-771-1208509807_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dolgoletne izku?nje?? :P:hohoho:

vem v kakem vremenu sm mel rojstni dan <_< lani gremo na pico na lep brez obla?ka dan, pogledamo ?ez pol ure vn je blo vse ?rn, letimo dam pa nas na pol poti naurja dobi :whatever: beda je toti vreme <_<

aja ?e 5 dni pa sm 17 :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz se lahko pohvalim da mal ?e manjka do mojih 17 :jupiii::jupiii: za B DAY so mi star?i kupli 1GB kartico za telefon pa majico da downhill :punk:

Malo se razglej po temah,lenobo pa ne bomo podpirali. :P

bo pa brez feltnakov ostal :P mu bom cegle spodaj narisal :hohoho::hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodam dva tedna staro grafi?no kartico, Leadtek 8800GT ZALMAN 512MB. Ima vgrajen zelo tih in mo?an Zalman hladilnik, ki poskrbi, da so stopinje nizke. Prilo?im original embala?o, vse kar spada zraven ter ra?un z garancijo. Prodajam samo, ker rabim denar! KOT NOVA!

Povezava do omenjene kartice: http://leadtek.com/eng/3d_graphic/overview...p;pronameid=401

Opis izdelka:

ZALMAN HLADILNIK - do 20 stopinj hladnej?a

- vmesnik: PCI Express 2.0

- pomnilnik: 512 MB DDR3 256 bit

- hitrost pomnilnika: 1800 MHz

- hitrost jedra: 650 MHz

- priklju?ki: 2x DVI, HDTV-OUT

- maksimalna lo?ljivost: 2560 x 1600

- SLI tehnologija

- podpira DirectX 10 in Windows Vista

Cena: 165 EUR

kaj pravte na to?? :ne vem:

pol druga opcija:

BFG GeFirce 8800GTS 640Mb OC ---> 145? :blink:

pomoje nateg...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.