Pi?ka k pi?ka, dela zdraho potem pa se skriva. Nima jajc, da stoji za tistim kar po?ne. Pa gre skrivat faco, medtem ko ka?e povsem jasne tatuje.. res prava brihta...
Na?i krompir, Novakovi? ?e zdaj ne vem zakaj je v prvi enajsterici...
Anyway... srbi so ga pa dobro u?pilali... Jest bi une ta najbolj zagrete steral v en kot, potem pa ene 50 cucotov pa 300 policajev s pendreki in tazerji poslal nad njih, pa da jih nabutajo ko majmune, ?e se tok radi pretepajo. Al pa kot sem reku, bi jih vse dal kam kjer testirajo izdelke na ?ivalih... pa naj majo te majmune za to...
Se glih peljeva s sodelavcem k eni stranki in vidim, da gre nekdo iz parkir placa ven in medtem ko ?akam da odmota, glih sodelavcu razlo?im, kva mam krimpir, ker drga? da nikol ne dobim. In ravno ko ho?em zapelat not, iz nasprotnega pasa en pizdun sko? not. Kva sem mu jebal mater..... pol je bil pa ?e pametn nazaj... ?e bi mel ?as, bi mu spustil vse 4 gume pa ?e kak krog okol avta bi mu naredu.
Sm mu reku, da ?e je slep da ni vidu da mam ?migvc da grem not, pa je odgovoru, da ne ve kaj je to... mi je edin ?al, da mi nisem v tistem momentu reku, ja sej najprej bi te mogl kulture nau?it potem pa ?ele v avto?olo dat,... tko sam mu pa samo jebal ?lahto...
Visoka zmaga slovenije, samo sama igra ni bila kaj preve? dobra. Al je trava tok slaba ampak zgledal je kot da si ?og ne znajo po?topat (je pa tudi ?oga kar poskakovala po igri??u).
Bi pa jaz na Kekovem mestu posadil novakovica na klop, se mi zdi, da je on svoje ze opiskal.
To sem ?tudiral, ker ko se od dviguje ?ez neke sklope je la?je gor kot pa dol.. edino ?e se ne zalu?a dol s kakim padalom, kar zna bit tudi nevarno, da se ne zatakne kam za stolp.
Igrajo presenetljivo dobro, glede na to da so prodali dva klju?na mo?a (oba Davida). Mogo?e zdej bolj kot ekipa igraje ne pa da samo nanju ra?unajo.
Ampak mislim da niso resni konkurenti, na dolgi rok ne bojo ratali zvozit LP in La Lige. Te?ke tekme za njih tudi ?ele pridejo, res pa da sta ga Barca in Real usrala proti malim ekipam (predvsem na ra?un bunkerjev).
Grem v?eraj prej spat, da se naspim ker je blo treba zaradi projekta praj vstat in itak, me zagrabi ka?elj, ki me je matral tam do okoli polno?i, ob 3-eh pono? pa ?e za?ne bolet zob... fantastik.
Jebemti mojo sre?o... zmer gre neki kontra... v?asih mi je blo se sme?no, ko so mi ?le stvari narobe pa sem vedu da bojo ?le in sem mel do plana F pr?timan. Zdej je pa to ratal ?e "star vic" in ni sme?n.... se mi zdi kar je pri ostalih 50/50 je pr men 90/10.
Jest sem samo pogledal na netu, koji slavni so to in sli?al sem samo za dva komada (voditelja na papriki in uno Zenelijevo), drugo pa prvi? sli?im. To je to, kar bo mene BB vidu, edin ?e bojo za?ele kake hude ma?ke nage okol skakat (what can i say... i'm shallow ).
Pa ?e ena stvar, ki pa jo opa?am na na?em ?ihtnem parkir placu, da najbolj smoran parkirajo tisti z najmanj?imi avti (twingoti, clioti, piđoti 206, ...)
Pred nekaj ?asa sem uspel videti frajerja, ki ne da ja samo parkiral na mestu za invalide, ampak mu je to uspelo narediti ?ez dva mesta rezervirana za invalide. Znamko vagna sevede ni treba 2x ugibati.
Pred trgovinskimi centri, taki pacienti parkirajo, ker itak vejo da ne bojo kaznovani. Klicanje po ozvo?enju en klinc pomaga.
Jest bi takim cepcem kej tazga pri?timal, pa jih na TV dal, da vsi vidijo kaki mentalni invalidi so.
Jaz bom pa okregal mariborske navija?e, predvsem Viole, ki so pri?li v Ljubljano o?itno samo ?kodo delat na nov ?tadion.
Zdej ne vem al so tolk neumni al pa tolk nevo??ljivi, da je v Lj lep nov objekt. Ampak kakorkoli ?e izkazali so se v zelo zelo grdi lu?i in so sramota za vso Slovenijo. Upam, da bodo ustrezno kaznovani in da jim bodo Sto?ice naslednji? odrekle gostoljubnost in da naj ne hodijo ve? v Ljubljano ?kodo delat - barabe huliganske.
Viole, dragonsi, .. vsi enake budale... ?koda delat poizkuse na ?ivalih, kar naj te dripce ponucajo, ?kode ne bo nobene, kve?jem koristi... itak od njih ni nobene dru?bene koristi in so kve?jemu eno velko breme...
Rubin bo ?rebal samo na krompir, igrajo vedno itak samo tako, bunker pa ene dve kontre na?tudirane. Ne verjamem da bojo nabrali veliko zmag, mogo?e proti Panatinakosu doma, to je pa to...
Tale Rubin bi mogl prepovedat. Frdaman bunker z 6 branilci... in ostali, ki niso po?eli ni? drugega. ?e sem prav videl, je mel njihov najbolj?i podajalec 14 podaj :S.
Pa sam da je remi, tele cepci bojo pa spet izpadli, ker z remiji se dale? ne pride.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pi?ka k pi?ka, dela zdraho potem pa se skriva. Nima jajc, da stoji za tistim kar po?ne. Pa gre skrivat faco, medtem ko ka?e povsem jasne tatuje.. res prava brihta...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani