He he Alex, ti si neverjeten spet si zacel jebat folk prek foruma, pardon mene, ker dobro vemo kaj govoris med vrsticami. Se pravi jaz ker me ne maras lahko kuzim naokoli, ti pa ker si bog in batina se lahko sprehajas naokoli, hodis smucati po sloveniji...in si imun na vse živo.
samo tole ti bom povedal, na tem forumu si pozrl ze toliko svojih besed, da ti noben vec ne verjame. Si hinavec, ki prca pod mizo. Si zelo unazana in nekreditibilna oseba, ki se lahko sramuke, da je odvisen od tega foruma, in da preko njega cuti moc in nadvlado nad drugimi.
Res si bolana oseba, potrebna pozornosti in lastnih potrditev. Zdaj se pa karnizgovarjaj na ignore, ker je vsem jasno, da bereš vse.
zaradi mene me lahko zbrišete, ker je itak tukaj vse dovoljeno, zato pacient Alex, pardon vsemogočni forumski bog - odjebi.
tvoja odvetnika Bini in Nejc bosta sigurno imela sedaj zagovor.
Administrator - razumem ce brises / me brises.
saj je Alex tu dlje, je bolj pomemben, in je itak zakoreninjen del tega foruma.
P.S. Tega ne jemljem osebno ampak SAMO VRACAM. To sem obljubil, ker teli attention whore zasedajo povsod svojo pozicijo in sirijo nemir...
Kaj sem zamudil? Kje pa je zdaj Alex prcal? Ok, saj kdaj je malo poprcal oz se pohecal, ampak jebemu kje se je pa zdaj..
Pa čisto resno... Do zdaj nisem kaj preveč reagiral na tvoje poste in tudi v bodoče ne bom. Ampak ker si omenil moje ime, ti povem... Nasmejal si me. Marsikaj sem že bil v življenju... Od pedra, prasca, hinavca, žida, flegmatika, policaja... Ampak odvetnik pa še nisem bil.
Ja seveda, pa direkt ti bo jezik porinil v usta.. pa folk, kaj vam je za boga milega?
Ja sev norosti... ta je res hud.
Ne, ne... Hočem povedati, da ne moreš vedno zagotavljati predpisane razdalje, razen če si na svoji posesti. Zato se mi zdi realnost dela odloka, ki dovoljuje nenošnjo maske zunaj vkolikor je razdalja vsaj 2metra, zelo teoretičen.
Da pa je možnost da fases okužbo (katerokoli, ne samo korono) na način da se zunaj sprehajaš in nekdo pride mimo tebe (razen če res ne kihne direktno v tvoj obraz, pa še to od zelo blizu) minimalna, se pa strinjam. Verjetno nas večina dela bolj rizkantne stvari na dnevni ali pa vsaj tedenski bazi (pogovor s sodelavci ki imajo vprašanje kake maske, kavice na Petrolu ...).
Dajmo biti iskreni, koliko ljudi ima masko na stopnišču v bloku? Ko je logično, da če boš nekoga srečal, da bo razdalja max pol metra? Pa ne govorimo o pravilno prezračevanem prostoru.
Noja... tolk preplasen pa tudi ni treba bit... Nekdo zivi z nekom v istem gospodinstvu in se ne okuzi... ti pa mislis, da se bos okuzil ze, ko bos za sekundo sel mimo nekoga? Dobro jim uspeva s tem "strasenjem" ljudi ...
Okuzil se bos pa lahko tam, kjer bos najmanj pricakoval... ... in bodo vsi nosili maske... ampak take, ki jih nosijo ze od marca lani... in so polne raznorazne svinjarije ...
Ne, nisem preplasen. Če bi bil, bi zunaj 24/7 nosil masko. Tako jo pa nosim v gneči. Ampak če bi se sprehajal npr po koseskem bajerju bi jo nosil. Ker pa mi ni užitek hoditi z masko, tam ne hodim in raje hodim brez maske tam kjer ni gneče.
Kdor pa nosi masko polno svinjarije si je pa čisto sam kriv.
Saj zunaj ni treba maske nosit... Samo tam, kjer ne mores zagotavljati dovolj razdalje... Meni so bolj smesni tisti, ki sami sedijo v avtu z masko na nosu ...
Realno... Marsikje ne moreš zagotavljati razdalje. Kako boš na sprehodu vedel, da izza vogala nekdo ne bo stopil ravmo predte?
Ne me narobe razumeti, sam zunaj na samem ne nosim maske, ampak to še ne pomeni, da se nikoli ni zgodilo, ravno to kar sem zgoraj napisal.
Ljudje pa itak berejo/mo tiste dele odlokov, ki so nam všeč in potem imamo gručo sprehajalcev na neki peš poti (kao narava) in jih 75procentov nima maske..
Sem dobil dobre pol leta staro, zelo malo rabljeno "tamocno" (500 Wh) baterijo na bolhi za 400€ ... Ker sem bil malo skepticen glede tega, koliko je res rabljena, jo je dal na servisu skozi diagnostiko in ima res samo 1,6 cikla polnjenja in polno kapaciteto ... Pri Velogu pa sem bil tudi pozitivno presenecen... ker ko sem oddal baterijo je rekel,d a je diagnostika 30€, ko sem prisel iskat, ker se ne da obnovit, ker je crknila elektronika, je rekel, da ni treba nic placat, ker niso nic mogli narediti ... Tako, da ce kdo potrebuje podobne usluge, tudi jaz priporocam Velog ...
Velog majstri so carji. Kaj so meni vse carali, ko sem rabil rezervno baterijo za reflektor...
Ah, jaz sem pa že mislil, da se bomo pričkali, kako je servis za dizla toliko dražji, pa da dizel pije 5litrov manj kot bencinar... Pa da na dizlu crknnejo šobe če ne narediš vsaj 30000km na leto.
Sicer pa... Tudi jaz dajem toliko za redni servis na pooblaščencu in itak da je za dizla isti smorn
Sem bil pa pred kako urico pri kolegu v Strunjanu. Ne lažem, ampak parkirišče za na plažo je krcato. Ni enega placa fraj. Škoda, ker nisem slikal. Enako parkirišče v Žusterni. A se ne bojijo obiskovalci od drugod da se bodo na obali okužili? 🤔
Nekaj sem prebral, da bodo mogoče našo regijo "odrezali" od Slovenije. Upam, da ne pred soboto. Bini a veš ti kaj več? 😬
S soboto je obalno kraška rdeča. In bodo prepovedani prihodi iz ostalega dela Slovenije v to regijo.
Evo la, pa smo fasali "rdečega". 😊 Saj smo na obali itak vajeni že te barve. 🤗
Je pa zanimivo , da smo bili mi celo epidemijo med najboljšimi in je veljalo zaprtje za nas na obali enako kot za ostale regije, čeprav smo bili mi nekaj časa celo v zelenem. Seveda je sedaj v osrednjeslovenski regiji v redu situacija zato je normalno sedaj zapiranje po regijah. 😊
Kmalu bomo vsi rdeči bolj kot rjuha pri bejbi ki zgubi junfer...
Pravi nekdo ki je sel smucat na drug konec Slovenije....in ki je bil tudi zunaj na sprehodu....zakaj si ti drugacen?
Je razlika ali iti smučat na svež zrak z domačimi ali pa dnevno se iti drenjati v nakupovalna središča in na ulico brez maske.
pred 27 minutami je marko91 napisal:
Zgleda da novinarji berejo tale forum. Kar naenkrat vsi spremenili info o Italjii, celo popravili originalni clanek oziroma ga dnevno adaptirajo. A odlok sprejet v Italiji napopan zgoraj je v veljavi ze en mesec....
tako je to ko beres nepreverjene clanke po sistemu rekla kazala
Kava v Trstu, sprehod po Gradežu, nakupovanje v Palmanovi. Nekoč tako samoumevni dnevni izleti so...
Mi doma, vceraj pozno. Skoda denarja za teste, nobene kontrole na nobeni meji - nazaj prisli cez Trbiž. Papir vse prenese.
Toliko so govorili o tem, da vsiljujejo cepljenje in da bodo pogojevali prečkanje meje s kazanjem cepilnega kartocka,pa še nikjer nisem zasledil, da bi bilo cepljenje dovolj. Res živimo v "rekla kazala" družbi.
Sem vceraj oddal v Velogu... in danes me je poklical serviser in pravi, da je zal crknila krmilna elektronika... nek BMS ... in tega ne morejo nabaviti od Boscha, ker Bosch pravi, da se baterij ne popravlja... ampak se menja cela ...
Po dolgem času na Obolnem... Po kostanjevi pohodniški poti (ki je hkrati tudi del grosupeljske kolesarske poti) na miren kotiček (če se me motim je to najvišje ležeča kmetija v Višnji gori) ter spust do Litije na kavo s prijateljem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prva danes. Za začetek nočne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani