Tole bi bil lohk reklamni slogan za La?ko (za kontro Red Bullu ki da krila); po popiti steklenki La?kega, je lahko tudi 9-mese?nica kapitanka ?olna (zaenkat na suhem), ma?kon pa ?lan posadke!
P.S. - ?e prej pa bo treba ?e neki otro?ke hrane pozobat, dokaz da pridno je, pa na spodnji sliki!
Samo tale primer mi gre pa res na en organ. Ne bi rekel, da bi ?ejk v roke stisnil T?rku 15 jurjev. Saj se ve, da je takim ?ejkom to tradicija, da ?enka nekaj drobi?a, zdaj pa tak halo. ?e mene vpra?ate gre za ?isto fov?ijo.
jep, precej bedarija. tak halo delajo iz tega. kdo pa ne bi vzel, nehi srat...
Kokr vem so dolo?eni narodi celo fajn u?aljeni, ?e zavrne? darilo, je to zanjga osebna ?alitev!
V?eraj je bilo odli?no. Kljub padcu v zadnji ?etrtini so vseeno zmogli toliko, da so se lepo izvlekli, kar je odlika velikih ekip. Po?asi razmi?ljam, da je ta ekipa pa morebiti res zrela za kaj ve?.
Mogo?e me bo po?as celo popustila jeza, ki jo nekak ?utim do E.Lorbka in Udriha! Fantje so namre? fantasti?ni, kdo bi pr?akoval kej tacga od Brezca, kar je pokazu u?eri!
Mi je pa iz ekipe nejbol v?e? Jale, ki prakti?no nikoli ne razo?ara, hkrati pa se ne ?opiri in ni otro?je zaletav!
?e bi mu pa ratal spravit iz MX-5 1.8BP noter bi ?e pa ve? pridobu, sam to bi znal bit vlek problem
Tastara (BG) 1840ccm GTjka je imela isto konju?nico kokr 1.8 MX5, tko da neb ?ist ni? ve? pridobu, razen da ma ?e motor "pravilno" postavljen v primerjavi z Miato!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ob?asno me Francoska elektronka mav poheca (voz gre v varnostni program) in se pri?iga tale lu?ka, tko da zadeva garant sodi v Jamralnik!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani