Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ob?asno me Francoska elektronka mav poheca (voz gre v varnostni program) in se pri?iga tale lu?ka, tko da zadeva garant sodi v Jamralnik! :P:danzoman:

post-185-1285005388_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole bi bil lohk reklamni slogan za La?ko (za kontro Red Bullu ki da krila); po popiti steklenki La?kega, je lahko tudi 9-mese?nica kapitanka ?olna (zaenkat na suhem), ma?kon pa ?lan posadke! :P:bravo::danzoman:

P.S. - ?e prej pa bo treba ?e neki otro?ke hrane pozobat, dokaz da pridno je, pa na spodnji sliki! :P

post-185-1285004926_thumb.jpg

post-185-1285004995_thumb.jpg

post-185-1285005101_thumb.jpg

post-185-1285005140_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo ti je kriv? ;)

Samo tale primer mi gre pa res na en organ. Ne bi rekel, da bi ?ejk v roke stisnil T?rku 15 jurjev. Saj se ve, da je takim ?ejkom to tradicija, da ?enka nekaj drobi?a, zdaj pa tak halo. ?e mene vpra?ate gre za ?isto fov?ijo. <_<

jep, precej bedarija. tak halo delajo iz tega. kdo pa ne bi vzel, nehi srat...

Kokr vem so dolo?eni narodi celo fajn u?aljeni, ?e zavrne? darilo, je to zanjga osebna ?alitev! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ti tud :ne vem:

kam pa gre? :ne vem:

mogo?e se vidmo :ne vem:

Se sli?va, pa uleti? u Velo Luko, al pa jzt do tebe, matr ?e zmer me pa mika tist Mljet, ?eprov si reku da je kr "mu?o dinero" <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

7.0 sec do 100. <_< slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h.

S ?im si meril? Mislm da je tak cajt do 100 super dose?ek za 170 konjev, al kok jih ma??! :P:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

V?eraj je bilo odli?no. Kljub padcu v zadnji ?etrtini so vseeno zmogli toliko, da so se lepo izvlekli, kar je odlika velikih ekip. Po?asi razmi?ljam, da je ta ekipa pa morebiti res zrela za kaj ve?. :bravo:

Mogo?e me bo po?as celo popustila jeza, ki jo nekak ?utim do E.Lorbka in Udriha! Fantje so namre? fantasti?ni, kdo bi pr?akoval kej tacga od Brezca, kar je pokazu u?eri! :D

Mi je pa iz ekipe nejbol v?e? Jale, ki prakti?no nikoli ne razo?ara, hkrati pa se ne ?opiri in ni otro?je zaletav! :rispekt::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

A mben ne gleda ko?arke al kva? :harhar:

?estitke fantom za u?eri?no (nepri?akovano) zmago nad realno mo?nej?im tekmecem! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ilegalne dirke na Brn?i?evi v?asih
Napisano

?e bi mu pa ratal spravit iz MX-5 1.8BP noter bi ?e pa ve? pridobu, sam to bi znal bit vlek problem

Tastara (BG) 1840ccm GTjka je imela isto konju?nico kokr 1.8 MX5, tko da neb ?ist ni? ve? pridobu, razen da ma ?e motor "pravilno" postavljen v primerjavi z Miato! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobro je imeti kolega pri koritu, hvala Joza, naj te renault blagoslovi.

Bom u Renojca kr "Poteno?ter" montiru, da ob priliki (kaki okvari) odmolim en Ro?n venc in potlej ?ude?no "proradi" makina! :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz sm pa na?eloma simpatizer Simobila al Vodafona al karkol ?e je, ?eprov mi gre pa na ..... ko jim takoj signala zmanjka, to je res totalna beda! :hudicek::glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nasploh Francozi so zlo mehki

Ne vem zdej kok ma? kilometrine za sabo, pa o ?em to?no debata te?e! <_<:harhar:

Skratka pelje? se kot na Turbo maximus, to mi je noro v?e?, isto?asno se pa dost dobr dr?i cest (velka medosna)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.