Skoči na vsebino
Mazda 6 CD125
Napisano

To je to na 200.000 prevo?enih km. Pri?tejem ?e ?i??enje FAP- a v lastni re?iji s sosedom mehanikom(demonta?a in pranje), ki bi ga na "pravem" servisu kar zamenjali z regeneriranim za ceno 400-500?. ?e vse to se?tejemo, bi na "pravem" servisu vse te napake in "napake" odpravili za ve? kot 3000?, jaz pa bi preklinjal "francoza", ki je tako problemati?en avto.

To je lep primer, da si se v bistvu moral znajti in zadevo re?iti sam - 95%voznikov in lastnikov se pa? ne in pla?ajo polno ceno.

?e gledam mojo prej?njo ?estko so mi vse napake odpravili v garanciji in nisem pla?al ni? in po skoraj pet letih (140.000km) lastni?tva nisem imel izrednega stro?ka razen akumulatorja ampak to je pa? potro?na roba.

To recimo potrujeje tudi Autobildova testiranja kjer je recimo M6 benz med 60 testiranimi avtomobili ?e vedno na prvem mestu z 0 kazenskimi to?kami. Mazda 5 diesel je druga z eno kazensko to?ko. Recimo edini Citroen na lestvici je C8 na 57. mestu s 45 kazenskimi to?kami, edini Peugeot pa ?e mesto za njim. Tudi veliki Renaulti (Megan in Laguna) dr?ijo konec lestvice z 51.mestom le en Francoz (Clio) se je izkazal z 16. mestom in "samo"12 kazenskimi pikami.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ?

ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. sramezljiv

Sej ?e je navaden prah to ?e ni neki problem razen pregrevanja... ?e se je pa kadulo in je vse skupi zlimano s katranom od ?ikov pol je pa ?tala in jaz take ma?ine "ne bi ni ?tapom dirnuo"

Neko? davno ko sem ?e na servisu delal smo imeli za take primerke en oreng kompresor, ki je bil tolk mo?an, da ?e nisi pazil je ?e kak?en el. element odtrgal z mati?ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 CD125
Napisano

Pa misli?, da res rabi dvojna vodila sploh glede na to ker ni high performance avto. Mrbit so pa ravno s tem re?ili problem, da je prej?nja generacija imela problem, da je volan vleklo v levo ali desno, pri novi pa tegaskoraj ni zaznati in avto zelo lepo dr?i smer tudi na ?irokih gumah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmagovalka Eme...
Napisano

Sicer je to dale? od glasbe, ki mi je v?e? ampak vseeno se mi zdi tole najbolj pravi?no glasovanje, da je lahko iz ene ?tevilke pri?el samo en glas. Takoj se je vidlo kolk majo pol cigani podpore, ?e se naredi po?teno glasovanje.

Da pa je tolk glasov dobila je pa logi?no saj vzporedno je bila olimpijada tako, da je emo ve? ali manj gledala populacija, ki ji ?port dol visi tako, da izbor sploh ni presene?enje ampak kakorkoli ?e nastop je bil soliden, pozitivna energija, ki jo iz?arevajo, bejba je cukr?ek, glas ma v redu, zanimiv miks slogov - v glavnem neki sve?e druga?nega je pa kakor koli gleda?.

Itak je pa eurovizija en joke tko, da smo poslali pravi komad, ki se bo dobro vklopil v dogajanje. :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lexus IS200
Napisano

Aja in Boss, avto ima cca 1400kg kolikor vem. ne vem kje si ti na?el ?e 200kg, saj ni nem?ki tank? :rolleyes:

Pa res- sem ta novga IS-a gledal, ki ima te?o okrog 1600kg. Pol je pa sploh ?uden, da je poraba tolk visoka :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lexus IS200
Napisano

Men se zdi res grozna poraba .. Napram, :rolleyes: recimo accordu ki ima sicer 4 cilindre in isto 2.0 in 155KM ...

250kg te?ji od accorda - nekje se pa? pozna ta te?a, ?al pri porabi ?e najbolj

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lexus IS200
Napisano

Meni se zdi za avtomobil ki ma tak?en motor, pretirana poraba 10l/100km, kot jo navajajo ...

Ne vem zakaj ti je tolk ?udno saj ma avto 1600kg gole te?e, pa zadnji pogon in izgube v prenosu mo?i.

Ta motor je za tako te?e malce ?vohoten zato ga je treba bolj prtisnt za ?eljeni rezultat to pa pomeni, da te?e notri.

Ob normalnih pogojih vo?nje bo te?ko ?lo pod 9 litrov, kr verjemi :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda Civic '97 1.4
Napisano

"Naprej??!"

takole "kaoti?no" stanje na ?tevcu, ko ?tevilke niso v ravni vrsti je tipi?en dokaz, da se je brkljalo po ?tevcu in verjemi, da se je vrtelo nazaj. Se pa potem zgodi, da zaradi takih posegov potem ?tevec vrti po dve cifri naenkrat - v tem primeru tista dve za deset tiso? in stotiso?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A ne obstaja neko pravilo 120% casa prvega? al kako ze

Neki tazga je res, sam 120% ziher ni, ker to pomeni recimo na tem testiranju 16 sekund, kar je ob?utno preve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OI 2010
Napisano

Kanad?ani so si s temi igrami naredili eno samo sramoto in upam, da na koncu ne bomo sli?ali tisto ponarodelo o najbolj?ih igrah doslej, ker to definitivno niso.

pa ?e samo na?tejem nekaj napak, ki so celo stale ?ivljenja

- smrt Gruzijca zaradi neustrezno zavarovane sanka?ke proge

- klavnica na ?enskem smuku, kjer so padale tudi najbolj izku?ene tekmovalke

- zmeda na biatlonu pri zasledovalnem teku tako ?ensk kot mo?kih

- nezavarovani del proge, kjer je na teku padla Petra

V glavnem, mislim, da je naloga Petre in njenega odvetnika, da lepo to?i organizatorje saj so zaradi neustrezno zavarovane proge ?le po gobe sanje o zlati medalji in verjetno ?e katere na teh ZOI, da ne govorim, da je ?la verjetno tudi sezona svetovnega pokala po gobe in osvojitev velikega kristalnega globusa. Pa ?e finan?ni minus saj ne bo mogla nastopiti na teh tekmah, kjer bi kar nekaj zaslu?ila.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Raje poglej "konkuren?nost" novincev v F1 Lotusa in Virgina, ki imata katastrofalni zaostanek 9 in 11 sekund na krog. ?e bo tako stanje tud v sami sezoni bodo samo premi?ne ovire in razni Ecelstoni in podobni bodo resno farbali kaj so zvlekli v F1.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.