Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

se vedno je laguna...tudi ce je res lepo postrihana... :harhar::harhar::harhar:

Sej zato sem jo pa kupu, ker tak komfort kokr mi ga tale ki?ta nudi, to je res morala! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kako vam je bil kej v?e? legendarni SPA? :P:danzoman:

Webber po?asi be?i Vettlu, kar je zame dobra novica, to da je pa Hemi zmagal in spet prevzel vodstvo pa me tut veseli! :D

P.S. - A je Sutil kej ?udnega v avto nalil, al so bli konkurenti pre?voh tega dne? :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dost dobro je uspel krst tamale in potem piknik! :danzoman:

Od u?eri popoudne pa mam tut na nov ?trihneno Laguno in je zdej ?ist neki druzga! :hudicek::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no je Laguna zavzela pozicijo pri li?arju (nabasu me je pred cajtom nek pridelovalec kmetijskih pridelkov, s svojmu trahtarjem Deutz firme). <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Sicer u pretepu ne zmaga vedno "bajs", ampak v tem primeru mislim da ni dvoma o tem kdo bi kak?en konkreten kru?e skasiru (?koda da se to ni zgodil, bi si zaslu?u)! :P:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Shorty bi namuku prepla?enega bledoli?nika! :P

Sicer pa total primitivizem, upam da bo FIBA tole primerno sankcionirala, k tole pa ni basket, halo! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

A so se res u?eri ju?na bra?a in Grki stepl, baje so letel neki stoli - da niso slu?ajno uletel Grobari in Delije namest (kulturnih) ko?arka?ev?! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za ju3 mamo s kolegi razpisan ?portni piknik v Idrijski Beli (odbojka, basket, fuzbal itd.), ?e kerga mika, po 12h uletet, vabljen! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.