Skoči na vsebino
NETBOOK
Napisano

Asus EEE PC S101 - super zadevca z SSD-jem

Gor so sicer XP-ji ampak je to ?ist OK. Rabim ga za terensko delo, servis, za kakega Garmina upgradeat, internet....itd itd

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ua leta 1990 si mel internet? :)

1998 sem imel ?e ?irokopasovnega preko kabla.... Sistel je imel prepustnost 2Mb ampak za vse uporabnike skupaj haha :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vem, da sem te?en ampak vseeno je to zadeva, ki bo mogo?e marsikomu dala misliti.

Kolegica je imela svoj avto na servisu in dobila nadomestnega. No in ker je pa? dobra mamica je svojemu 25 let staremu sinu dovolila, da se je vozil s tem avtomobilom naokoli.

Do tukaj vse v redu ampak potem se je pa zgodilo. Sinko je naredil totalko na tem avtu in ?e na drugem v katerega je priletel. Ampak to je ?e najmanj - de?ko je med drugim tudi napihal. <_<

Zdej je pa mami ?isto iz sebe, ker zavarovalnica ne bo pokrila ni?esar in bo treba vse to pla?ati iz lastnega ?epa - dva avtomobila.

Ne glede da je sinko polnoleten bo jebala je?a tudi ona saj je pri prevzemu avtomobila podpisala, da bo ona voznik tako, da bo servis zahteval denar od nje.

V glavnem ?ista jeba sploh, ker je mama samohranilka z dvema nepreskrbljenima otrokoma, ki ?e nista v slu?bi in komaj se?tuka za?etek meseca s koncem.

Poanta vsega tega je, da marsikdo, ki sede za volan v rahlo omoti?nem stanju se boji samo, da ga policaj ne bo ujel. V bistvu je sre?a, ?e te samo policaj dobi in ?e najmanj?i problem saj je najve? kar lahko dobi? odvzem izpita in tistih 950? kazni. Si?a proti temu, kar ?aka kolegico saj je ?koda izredno velika. Na vrsti so odvetniki in ?e in ?e stro?kov tako, da se zna na koncu zgoditi, da bo morala prodati stanovanje in iti v najem, da bo pre?ivela.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Procesor za prenosnik
Napisano

To ni ne ti? ne mi?. Ni prenosnik, ker je enostavno prevelik in prete?ek, da bi ga ?lovek s sabo jemal in nikakor ni dovolj zmogljiv, da bi kako dobro grafi?no zahtevno igro od?pilal.

Ne vem no, ?e rabi? prenosnik je 15" max ?e bolj pa kak?en netbook ( a ne Ajvar ;) ) za na mizo pa ?e vedno stari dobri zmogljivi desktop ra?unalnik s kak?ni 24" ali pa ?e ve?jim monitorjem in kako zelo zmogljivo grafo. Tega zadovoljstva noben prenosnik ?e na dale? ne zmore.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej gre sam sem rabil celih 15min, da sem dol spravil in s Stelexom o?istil ?ipo.

Pri fotrovem avtu, ki je ve?ino v gara?i je ?lo dol v minuti in pol.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cist na izi ... :) ... Jaz sem jo snel s tistim strgalom za steklokeramiko... potem pa se z alkoholom lepilo fajn ocisti... in novo vinjeto gor...

Dobis pa tisto strgalo za odstranjevanje vinjet na vec ali manj vsaki crpalki :) ...

Tud s tem strgalom se lohka fejst nazajebava? ?e posebi, ?e je avto veliko stal na soncu ?ez poletje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj naredil par krogov z H2, izvedba z ni da ni, to je kot kontejner s kolesi z vso elektrifkacijo mercedeza, in s pospe?ki ..... aja tega sploh ni. ?zmeden?

Sam en podatek je pa zanimiv za vse povpre?na poraba zadnjih 30 kkm je 22 l/100km. :rispekt:

Nikol se nisem mislil, da se bo? hvalil, ker si naredil par krogov s kitajskim avtom :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj sem se tudi sam lotil tega postopka in sem se kar po?teno nafukal z vinjeto na mojem avtu saj kljub tistemu no?ku je zadeva razpadala in se cefrala, da je bilo joj - se vidi, da jo delajo ?ehi in da je ?isto sranje kar se ti?e kvalitete.

Po drugi strani pa je zanimivo, da ko sem jo menjal na fotrovi Mazdi je ?la zadeva 1,2,3 dol. Kljub temu, da jo je imel nalepljeno skoraj 13 mesecev, jaz pa "le" dobrih 9 je o?itno, da jo uni?i sonce saj moj avto je skoz zunaj njegov pa vedno v gara?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"O?e, jaz sem zelo gre?il!"

"Sinko, kar povej mi!"

"Veste, neki dan je k meni pri?la sestra moje ?ene. Saj veste.... malo

sva se zaklepetala,

nato pa sem seksal z njo!"

"Sinko, saj to niti ni tako velik greh!" ga je potola?il duhovnik.

"Bog odpu??a tudi ve?je grehe!"

"Toda, to ni vse!" je nadaljeval mo?ki. "K meni na obisk je pri?la

ta??a. Malo sva se zaklepetala

in tudi z njo sem seksal!"

"Tudi to ti bo Bog odpustil!" je rekel duhovnik.

"Veste," je nadaljeval mo?ki pri spovedi, "nekega dne sem ?el mimo

polja, ki ga je obdeloval sosed.

Malo sva se zaklepetala, potem sem pa seksal tudi z njim!"

"Prav sinko, tudi to ti bo odpu??eno. Zdaj pa po?asi odidi, da se ne

bova zaklepetala."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Samo jaz sem ?e vedno mnenja, da bi lahko vsaj posku?al gasit, ?e pa bi se izkazalo kot neuspe?no, pa zbe?ati v nasprotno smer kot je dim. Ker v tunelu gre dim vedno samo v eno smer in nikoli v obe, so tuneli tako skonstruirani, da so malo nagnjeni in delujejo kot dimnik. Da bi pa bila tak?na nesre?a in bi bilo nemogo?e zbe?ati v nasprotno smer, je pa ?e malo mo?nosti. ?e bi se pa slu?ajno to zgodilo je pa na vsake nekaj 10m prehod v srednji tunel, kjer je tudi nadtlak in piha proti glavni cevi. Pomoje je dovolj varnostnih elementov v samem tunelu, ki bi omogo?al vsaj par minutno ga?enje.

Hvala Marko za tole razlago. :notworth:

To?no tako je kot pravi? in tudi zato je del obvezne opreme v kamionu gasilni aparat. In v tem karambolu so bili udele?eni vsaj ?tirje kamionarji, ki bi lahko pomagali pri ga?enju, pa ni bilo nikjer nikogar. Kar nekaj minut je ogenj rabil, da se je razplamtel. Pri tem, da vemo, da spredaj v kamionu ni ni? eksplozivnega in tudi nafta ne explodira pa glede na to, da je bil udarec v sprednji kamion relativno blag se mi vseeno zdi, da bi mo?akar moral vsaj poskusiti z gasilnim aparatom in kolikor vem mu to nalogo zadaja zakon tako, kot tisto, da je treba pomagati ponesre?encem.

Iz minimalne ?kode je zaradi takih strahopetnih postopkov nastala cela ?tala in lahko bi se zgodilo ?e marsikaj huj?ega. Mislim, da bodo tile kamionarji v ?ivljenju zelo ponosni na to kar so naredili.

Ne vem kaj bo zavarovalnica naredili, ker teli posnetki bodo dokaz saj nekje v zavarovalnih pogojih lepo pi?e, da si dol?an prepre?iti nastanek ?e ve?je ?kode ali vsaj poskusiti prepre?iti. Tole bodo odvetniki z veseljem vzeli v roke in ni zajebancija.

Pa ?e nekaj, kar sicer ne spada tukaj zraven ali pa?, ?e ?e govorim o zavarovalnicah. Marsikdo (tudi kamionarji) ga rad malo srkne (kr poglejte v?asih na kakem po?ivali??u, kako ga nagnejo) in v takem primeru, da se bo ugotovilo, da nimjo ?iste nule pri preverjanju alkoholiziranosti, zavarovalnica ne bo pla?ala zavarovalnin saj gre tukaj za take ?kode, da se jim dale? bolj spla?a izgubiti zavarovance kot pa to kriti. Zakaj to govorim, ker med na?imi vozniki se ?e kar pojavlja mnenje, da ?e ga malo srkne, da pol vozi bolj po?asi in previdno, ker ve, da je malo omamljen. Ampak lahko si ?e tako previden pa se zgodi kaj nepredvidenega in iz malega trka nastane milijonska ?koda zavarovalnica pa no?e pla?ati, ker nisi mel 0,0. Kaj bo? pol? ?trik za vrat al kaj, ko ti bodo vse pobrali kar ima?... ne se zajebavat in res za volan pejte ?isto trezni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjetno res kar pravi? ampak v tem trenutku je bil definitivno najhitrej?i Bosanc v Slo :blush:

Sej pol na drugem posnetku se ga vidi, kako postopa po predoru in gleda kaj se dogaja ter kon?no razmi?lja, kje ga je usral. Bo pa njegov delodajalec (ko bo videl posnetke) verjetno zelo zadovoljen z njegovim obna?anjem - od tega, da je povzro?u nesre?o, nato pa tako juna?ko odreagiral in je iz minimalne ?kode nastala totalka. Zdej lahko pa samo upa, da je dovolj zavarovano in da bodo kriti stro?ki renovacije predora, treh kamionov in vse robe na njih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole se bere kot scenarij za eno slabo mehi?ko limonado

31-letni dr?avljan Mad?arske je s tovornim vozilom znamke renault, zaradi okvare na vozilu, obstal na vozi??u desnega prometnega pasu v predoru Trojane.

Za njim je pripeljal 32-letni dr?avljan Slova?ke s tovornim vozilom znamke volvo, ki je tr?il v ustavljeno vozilo. Po tr?enju je 32-letni dr?avljan Slova?ke vozilo ustavil za predorom Trojane.

Kot tretji je s tovornim vozilom znamke volvo pripeljal 44-letni dr?avljan Bosne, ki je tr?il v vozilo 31-letnega dr?avljana Mad?arske. Pri tem je vozilo 44-letnega dr?avljana Bosne tudi zagorelo.

?etrti je v predor pripeljal 52-letni dr?avljan Bolgarije, ki je tovorno vozilo pred krajem nesre?e ustavil (na desnem prometne pasu).

Za njim je pripeljalo peto tovorno vozilo znamke DAF, ki ga je vozil 52-letni dr?avljan Slovenije, ki pa domnevno vozila ni vozil na potrebni varnostni razdalji ter je z vozilom tr?il v vozilo 52-letnega dr?avljana Bolgarije.

68-letni dr?avljan Poljske, ki je vozil za vozilom 52-letnega Slovenca je vozilo pred nesre?o ustavil. Kot zadnji je v predor pripeljal 43-letni dr?avljan Slovenije, ki je domnevno zaradi vo?nje z neprilagojeno hitrostjo, kljub zaviranju tr?il v vozilo 68-letnega dr?avljana Poljske.

32-letnemu dr?avljanu Slova?ke in 52-letnemu dr?avljanu Slovenije je bila izre?ena globa, zoper 44-letnega dr?avljana Bosne in 43-letnega Slovenca pa bo na pristojno sodi??e podan obdol?ilni predlog.

V nesre?i je na vozilih in objektu nastalo za ve? sto tiso? evrov materialne ?kode.

In tole so profesionalci torej - slab?i kot najslab?i amaterji pa ?e ?isti vakuum imajo o?itno v glavi :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ker kamionar, a un ko je na posnetku Passata stisnu ob steno, pa se kr mirno odpelju, govorim o ?entvidu, ti pa mo?no da misli? Trojane al kako? :blush:

Ja seveda govoriva o ?entvidu pa o tistih posnetkih, ko je kamionar zaradi ustavljenih vozil na rde?i lu?i stisnil tisto ?ensko ob steno. To?no ta je naredil cel kup prekr?kov, kr poglej po nadzornih kamerah kako pelje, ?ez rde?o, zavije sunkovito mimo ustavljenih vozil in pri tem tre??i v avto na prehitevalnem pasu in model enostavno brez zmanj?anja hitrosti lepo pobegne s kraja nesre?e. To?no tega imajo zapisanga in ga bodo colali - upam, da bogato.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Matr unle 78-letni pra-ata, taki so za dom za ostarele, ne za na cesto, halo! :hudicek:

Kar pa mi je najbolj tragi-komi?no, da bo dobu polo?nco za 300 EUR, lepo vas prosm! <_<:glare:

?alostno ja, ampak bo cenej skos pr?u kot vsi tisti, ki so rde?o prevozili v pravi smeri. Iz policije so ?e dali sporo?ilo, da bodo kaznovali vse, ki so jih zabele?ile kamere, da so prevozili rde?o. Tako, da pla?ilni nalogi prihajajo.

Kamionar bo pa izgubil vozni?ko saj je seznam prekr?kov tolk dolg od prevo?enih rde?ih lu?i, do menjavanja pasu brez smerokaza, izsiljevanje prednosti, povzro?itve nesre?e, pobeg s kraja nesre?e, neprilagojena hitrost pa ?e kaj se bo na?lo. Upam samo, da bodo tole objavljali pa ne da bi se naslajali nad tem ampak za poduk vsem ostalim in da rde?a lu? pomeni STOJ pa ne glede al se pri?ge v tunelu ali pa pri delu na cesti, kjer jo vozniki najbolj kr?ijo. Nekateri ti pa ?e trobijo, ?e upo?teva? pravila.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ve? kak?en izgovor so mel, da ni o?i??en? Zarad parkiranih avtov - lol ja, kaj pa tam, kjer ni nobenih avtov nikjer pa so ?e vedno kupi snega celo sred kri?i??. Tam so bli o?itno parkirani helikopterji pa so glihkar odleteli.

?al tele komunalci iz leta v leto dokazujejo svojo zrelostno stopnjo, ki je obupno nizka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako ve?, da si Posavc

1. Vsakemu doma?emu rde?emu vinu re?e? Cvi?ek.

2. Pozdravlja? z 'bok!'.

3. Kraju s 7000 prebivalci in ?tirimi semaforji re?e? mesto.

4. Kolegov ne zapelje?, ampak jih zategne?.

5. Benti? ?ez Hrvate, a prisega? na Cedevito, ?okolino in Gavrilović pa?teto.

6. Vzklik 'KA JE?!' se ti zdi primeren odziv, ko te kdo pokli?e.

7. Pije? kofe s smetani.

8. Zaveda? se, da je lahko usodno, ?e v gostilni naro?i? Union.

9. Nima? zidanice ampak gorco.

10. Na morje hodi? v Nerezine.

11. Nima? "superg", "adidask" in "patik", ampak ene in edine "teniske"!

12. Stvari ne razume?, ampak jih "zastopi?".

13. ?e kdu sika, ga splesika?

14. Ponosno priznava?, da najve?je jagode in breskve rastejo okrog nuklearke.

15. Namesto "pridi sem" re?e? "BAL SEM!"

16. Se ne utrudi?, ampak zmatra?.

17. Za?udenje izra?a? z "a veeeeeej?de!"

18. Ker gre? po fasngo u "Podmornco" al pa "?oping".

19. Stvari ti ne smrdijo, ampak zeftajo.

20. Midva ne greva, ampak grema in ne grema tja ampak tam.

21. Ne gre? v Bre?ice, ampak v Bresce.

22. Ni te ugriznil pès, ampak pês.

23. Ve?, da ?e si iz Kr?kega si Kr?an in ne Kr??an.

24. Nisi buden, ampak ?uje?!

25. Ni? ni tam ali pa tu, ker je vse tamlele in tlelele.

26. Stvari ne potrebuje?, ampak jih NUCA?!

27. Fou? si "eliti" zaposleni v nuklearki.

28. Ne pije? mineralne vode, ampak kislo vodo.

29. Ne gre? za Savo, ampak za Savi.

30. Ne pazi?, da ne pade? po stopnicah, ampak mirka?, da ne telebne? po ?tengah.

31. Ob Priliki gre? v Samobor na ?evap?i?e, zram se pa zgra?a?, kok so 100 let za nam.

32. Na vsaki prireditvi poje Nu?a Derenda.

33. ko ga pijemo ne re?emo na zdravje, ampak "linija" al pa "rosca".

34. ?e koga kaj te?i mu re?e?: Ka te fuka?

35. Ne dobi? klopa v gozdu, ampak klo?a v hosti.

36. Mi ne zakoljemo....mi ?tihnima!

37. Za izra?anje osuplosti in razdra?enosti uporabi? isto frazo z druga?no intonacijo: "Koga boga..."

38. Ne gre? kakat na strani??e, ampak srat na sikret.

39. Vsako leto fe?ta? s Kozmusom.

40. Ne pogovarja? se, ampak se meni? ali pomina?.

41. za nas je "pizda" mi?ljeno kot rit in ne kot lulika!

42. v Kr?kem pogre?a? vonj "po kavi" odkar so zaprl "Celulozo".

43. Nisi natan?en ali siten, temve? si aklih.

44. Ko te Ljubljanski profesor spodbuja k uporabi dvojine: "Bova uporabljala dvojino?!", ti mu pa v isti sapo odvrne?: "Bomo!"

45. Prebivalcu Bizeljskega ne re?emo Bizelj?an,ampak Bizelanc.

46. ni kaj, ni kva, ni kua..ampak enostauno: a?

47. Vse lamlim, sam ?elez zvijim!

48. mi si lase farbamo in ne barvamo.

49. Nisi zgoden, ampak si zacajten.

50. Ne re?e? odidi, ampak bej?.

51. nisi ?tor ampak houdre

52. Ko narocis pico s tatarsko in te kelner ne gleda k bedak.

53. ne ?elim...ampak ho?m (?ém).

54. nadpovpre?no uporablja? besedi kurba in pizda

55. ker enostavno vemo ka je ?ajtrga

56. na tortilje gre? v Margareto

57. nisi pijan, ampak si fsipan.

58. ne pade? v debato, ampak se zapomina?

59. mi nimamo shrambo mi mamo ?pajzo

60. Ne re?emo tra?nice ampak "glajz" ali "ajzenpon".

61. Mi nimamo kolin, mi 'mamo fure?!

62. Ni malo, ampak en ?ink.

63. Ne vozi? kolesa, ampak picikl.

64. Na terasi nima? ograje, ampak galender.

65. Fantje so pubje, mo?ki so dediji.

66. Mi mamo ?karpo, ne zid!

67. Ne igra? glasbe, ampak ?pila? muziko.

68. Niso ti dol?ni denarja, ampak gnar.

69. Ni Helloween ampak HELLO VIN!

70. Ne gre? z menoj, ampak z mani.

71. Ne gre? na bazen, ampak v tojnf.

72. Pri nas ne ?kropimo vinograd ampak ?pricamo trsje.

73. Ne re?e? kro?nik in skodelica, ampak taler in ?alca.

74. ne gremo skupi ampak "vkep"

75. Ne uporablja? dvojine. V lj sklepajo, da si Posavec, ko reces pejt gremo na pir (kljub temu da vabis le eno osebo).

76. Nima? mila, ampak ?ajfo.

77. mi mamo pu??ico ne peresnco

78. ?e gre? v soboto vn mor? nakonc pristat v Haciendi, kjer upa?, da ti ne zgleda? tak kot vsi prisotni, kadar si sam pijan!

79. Ne re?e? izvija?, ampak ?eraufnciger.

80. Nima? denarnice, ampak pr?tofl.

81. nimamo sam kozarcev ampak mamo tud kupce.

82. ne vpra?a? zakaj ampak zakuga.

83. Ne je? ?e?enj, ampak ?re?je.

84. Namesto v uporablja? f -> Zve?er gre? na kebab f K(e)r?k.

85. Ne je? jabolk, ampak japke.

86. Ne pe?e? v ponvi, ampak v pojn?ki.

87. Ljudje te ne zajebavajo, ampak zajebavlejo.

88. Ne zajtrkuje?, ampak fru?tka?.

89. Nisi pripravljen, ampak pr?timan oziroma parajd.

90. Pelje? dvejstudvajst pu avinkih du brej?c.

91. Ne gre? domov, ampak domu.

92. Mi se ne vozimo....mi se furamo.

93. ne vpra?amo kje si doma ampak "skod si".

94. mi ne re?emo noro ampak ftrgano

95. Po celi SLO raste akacija, sam pr nas gacija.

96. Ni ?eleznica, ampak ajzenpon

97. Na dom prejemamo Posavski obzornik,kjer najprej preverimo du se je ?enu pa kera je rodila

98. Pa ne gre? na poroko ampak ohcet

99. Ne grejejo nas nogavice, ampak zokni.

100. Mi ne preklinjamo...ampak klejemo. Prav tako se ne jezimo, ampak pizdimo...Pa zafrkavamo tut ne, ampak jebemo.

101. ne bere? ?asopis ampak cajtnge!

102. ker mamo samo mi avtohtono vrsto bohorskih ikeban

103. mi re?emo ?prejcr ne brizganec

104. mi ne osvajamo ampak pecamo

105. Mi ne pljunemo..ampak ?puknemo

106. Se ne zabava?, ampak ga ?inga?.

107. Ne delamo bedarij ampak fuke ?pilamo, pa nikol nismo pijani ampak mal fajhtni.

108. Ko je konc vikenda, ne re?e?, da si bil zuni, ampak da si bil vni.

109. Ne pije?, ampak ga ?re?.

110. Nima? predpasnika, ampak firtoh.

111. Mi ne "dokon?amo delo" ampak smo "fertik s poslom".

112. Ga ne pretepe? ker te je oguljofal, ampak prefuka? ker te je nategnu.

113. Se ne poljublja?, ampak ko?uje?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej ma policija vse na dlani - vsi posnetki so relevantni, tako da vsakemu, ki je prevozil rde?o lu? lepo pla?ilni listek in ?e je prevozu ve? lu?i pa? kazen za vsako pa naj se jebejo.

Kamionarju pa ?e izsiljevanje, nepravilna menjava pasu brez smerokaza, povzro?itev nesre?e, pobeg s kraja pa mislim, da bo dovolj, da mu vzamejo izpit saj je prevozil ?e vse rde?e lu?i.

Druga? pa res ne vidim enega pametnega vzroka, da takim in podobnim dementnim star?kom pri takem prekr?ku za vedno vzamejo izpit brez milosti. ?e je to naredil enkrat bo zelo hitro naredil ponovno in naslednji? take sre?e ne bo in bodo spet nedol?ne ?rtve.

Ker vem, da se ne bo to zgodilo kar sem napisal se bo na koncu izkazalo, da bo ravno tale dementne? pri?el najceneje skozi :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem videl tole in res ne deluje :(

Po moje ni druge kot zamenjat kartico, pa probat in upat, sda je samo problem v kartici. Ampak smo bli pa loleki namesto, da bi z Labijevo kartico probal in bi takoj videli kolk je ura al pa kontra tvojo v Labijevem Garminu.

Mejdu? - na?iranje z mesnimi dobrotami z ?ara o?itno vpliva na sposobnost razmi?ljanja. :o

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.