Skoči na vsebino
Sramotilni steber
Napisano

@Jero - poznam folk ko z "normalnega" avta pre?alta na premijsko znamko, pa se temu "primerno" pol za?ne tut vesti na cesti, ampak to so razni zakompleksanci, ktere so cev ?ivlenje vsi tepli in podjebaval, zdej pa voz Bmw al pa Ojdlna in je Dasa - iz Vrbasa! :P:blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja tip pije preve? red bula ;)

Al pa premal, pa zato pol pristane na tleh, namest da bi nadaljeval! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdej pa (za za?etek) ene par mescov ne grem LPG na Verov?kovo tankat, matr u?er sm ?aku vsaj 10 minut, da se je kdo prmaju - katastrofa! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Sej poznate zgodbo, da kdor kupi Audi al pa Bmw, je zato tok ve? pla?u za avto (v primerjavi z Renojem, Mazdo, Oplom), da mu pripada tut lastninska pravica na delu ceste, torej smo mu mi v napoto, na njegovem teritoriju! <_<:harhar::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

A tisto, ko te je nek "lokalc" iz Kranja ustrahoval, ko si mel podmladek v avtu? :blush:

Ja lahko bi mel tut tako temo, da bi se pohvalilo osebe, ki dajejo pozitiven zgled ostalim udele?encem! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Dobr jutr dru??ina!

Sem pri?el na idejo, da bi lahko v tejle temi objavljal vozila in reg. ?t., Mazd, katere se "neprilagojeno" obna?ajo po cestah ter kr?ijo CPP v ve?jem obsegu, kokr ga ve?ina od nas! :blush:

?e bi to bli Honda?i, bi tema verjetno pregorela, mi pa mislim da smo vseeno nekolko bolj na nivoju, ?eprov me je u?eri nek smrkavc s 626, spodbudu k otvoritvi tele teme, ?koda da si nisem zapomnu registracije, da bi se lohk tle prepoznal, ob pole positionu na sramotilnem stebru! :P:hudicek:

Vabljeni k sodelovanju! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Sishi, unale skupna slikca je sumljiva, k va? vozi?ek zgleda roza, tko da izpade kokr da smo si za fotosession zamenjal vozi?ka med seboj! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja res bi bla morala, ampak nimam dobrga filinga, ker ko sm gledu tekmo z Argentino, kasnej pa ?pance s Paragvajem, ojej! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Oujea, "moji" 2 ekipi sta obe med 4 (se pa bojim da s tako igro ?panci prot Hansom nimajo kej iskat)! :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr, upam da bojo znal Argentinci Hanzeke premagat (jih nejmajn maram izmed vseh udele?enk tega SP-ja)! <_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Toyota Previa doma poraba 9,8 Kranj-Ptuj

post-24-1278055818_thumb.jpg

post-24-1278055832_thumb.jpg

nadaljevanje v jamrjalniku

Dobr zgleda, od uzpredi me spomina na Espasa, letnk 2002 cca.! :danzoman:

Kok pa je to ?e gnara vredn, pa ker letnk in prevo?enih km? :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.