Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni....
Ja sej pol ni ?udno, da se Italijani tolk pizdijo kolk so vinjete drage
Je pa res, da v LJ v Mercator centrih vinjet ?e nekaj dni ni, ker je folk vse pokupil, nesposobni DARS jim jih pa ne zna dostavit. Jaz sem mojih osem dobil v Mercatorju Kamnik.
On je dobil verzijo iz japoske, ki je bila namenjena drifterjem
in bodi lepo sre?en ker takih je zelo malo in zato lepo pridno uporabljaj ro?no.
Bravo... ja to je to
Ko sem se nehal vozit z ro?no po ovinkih se mi zdaj lepo lu?i na pravi strani pri?igajo. Mazda je assdraging drift mobil wiiiiiiiiiiii - its a lot of fuuuunnnnn - sneg rules, DSC na off pa mam spet polne feltne snega zadi.
DSC ti obilno pomaga, ?e te zana?anje avta preseneti in nisi pripravljen tako hitro reagirat, ?e se pa igra? z mislijo, da mora it vsak ovinek na po?rek potem je pa obvezno to treba izklopit in hvala Mazdi, da so pustili gumb za izklop
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Haha, kako je pa psiholog zgledal?
Psiholog: g. Jure, kaj si mislite o po?asnih voznicah, ki cincajo po cestah?
Jures: Je**** jim m***r blentavo, kre*** PIP nesposobni, doma naj za ?porhetom ostanejo pa naj otroke rihtajo... grrrrr
Psiholog: v redu je lepo ste odreagirali in ste pripravljeni na kaoti?no stanje na na?ih cestah - ?estitam dobili boste izpit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani