Skoči na vsebino
Konec vinjet?
Napisano

Jao, to bo spet totalen kaos in ogromno nesre? na stranski cestah, ki so pa itak ?e u dost gnilem stanju, kaj ?ele bo, ?e se koli?ina prometa pove?a! <_<:angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja sej se mi je zdel, da neki ne ?tima pri njegovi etiki in morali, je pa ?koda za Sarmo v tolko, da ni stekel malenkost proti njemu, da mu zmanj?a kot za strel! :blush:

Mi je pa res ?koda, da nam je tekma spolzela iz rok, upam da se u sredo dobr izte?e (matr ?e bi usaj Al?irci premagal Amere bedni?ke)! :hudicek::harhar::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja u sredo spet navijamo (matr moram nekak prej dam stistn, bedne uradne ure). Angle?i so pokazal eno totalno rev??no od igre, tko da ra?unam na remi (dvomim pa da bi bilo lahko 0:0)! <_<

Al?irci ?e zdale? niso slaba ekipa - ogromno te?ejo, tehni?no so dost izobra?eni, sam jasno Ameri bojo spet zalaufal svojo ameri?ko razli?ico fuzbala, katerga upam da bo tokrat sodnik znal "nagradit" :harhar:

P.S. - Landon Donovan mi je ?e itak en nadutko, pa antipati?en, pa lih ta smrduh je dal un gol (pr kermu Sarma sicer ni najbol? posredoval)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu.

Ma?ka ma baje devet ?ivljenj, ne vem pa kolk jih majo morav?ke?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Hehe, pol si dans kokr sova? :harhar::P

Misilm pa da se nam na SP ne pi?e ni? dobrega, odpovedujejo eden za drugim na?i glavni akterji! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Komentator na jutranjem valu 202 je izjavil nekako tako, da ko bo pa v Sloveniji SP v nogobrcu se jim bomo revan?irali tako, da bo na stadionu 10 000 frajtoneric igralo pesem Na Golici. :bravo: Komaj ?akam.

Hehe, carsko, sam kak hrup bo pa to, sploh ?e bojo muzkontarji fajn trhleni! <_<:blush:

P.S. - sm po zgledu Sa?ota, glasoval za ukinitev fukuzel! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri me je Brazilija v dobri meri razo?arala! <_<

Upam da za?ne sne?it v JAR, vsaj u petek, pa znajo met na?i kr prednost, Ameri bojo pa sam gledal kva je to, pa se za?el kepat! :harhar::P

P.S. - kolega me je u?eri nasmeju, ko je izjavu, da bi moral te "fukUzele" (hrupni instrument) prepovedat (u prevodu - onegaviti se v zelju)! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To?no tko, oz. Klemen Vidmar z uradnim imenom, bednik la?niv (sej pozna? tist, ko je trdiv da je avto 2006 letnk, nakonc pa smo porajtal, da je 2000 - itak je pa v vsaki pisarni drugo letnco zlagal)! <_<

P.S. Kdor la?e, naj vsaj vsakokrat la?e enako! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sodelavc (s kermu sva bla kr orng kolega), nam je tolk enih la?i natrosu v zadnjem cajtu, da upam da mi ne pride kej kmal pred o?i (telefonsko sm itak ?e izbrisu, klicu pa ga neb niti na smrtn postl ve?)! :hudicek::ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sezona gre zmer bolj po mojih ?eljah; ?e 2. dvojna zmaga Meka, Vettel ni na stopni?kah, ?umadinac pa dale? zadaj! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se mi je zdel, da so useen tok vnaprej mislil in po?tudiral tut nekak?no re?itev (?eprov Francoz se lohk tut nardi Francoza oz. se ne rab delat)! :bravo::danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri sm biu tok ?iv?n (2 mulca sta se mi zraven celo tekmo drla skor na vse grlo), pol tiste "gomozele" al kva nej bi bli instrumenti, pol TV pr kolegu je ful mejhn in nek dale?, za vrhunec pa igra na?e ekipe neki negledljivga in groznega! :hudicek:

Prej sem pr?akoval da bomo gol dobil kokr pa ga dal, ?ele ko jim je izklju?u igralca, so se nam za?eli pisat svetlej?i ?asi! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, ?e pozo spanja mata identi?no! :danzoman:

Jz pa sm u?eri biu zadovoljn ko so fuzbalisti zmagal, pol pa ?e moja nejlup?a ekipa F1 dosegla dvojno zmago! :danzoman::jupiii::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Eh konji angle?ki, na?im so ?e dodatno priprli vrata za naprej! Itak pa treba prvo Al?irce zmagat, ?e ne bo total beda! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?oferska vrata se v tem primeru odpreju, ?e pa ho?em otroka ven vzet, pa ne morem odpret vrat od zunaj, pa? pa mi mora nekdo od znotraj odpret s kljuko, al pa ?e znotraj vozila stisnem ?alter za centralni odklep! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.