Ja sej se mi je zdel, da neki ne ?tima pri njegovi etiki in morali, je pa ?koda za Sarmo v tolko, da ni stekel malenkost proti njemu, da mu zmanj?a kot za strel!
Mi je pa res ?koda, da nam je tekma spolzela iz rok, upam da se u sredo dobr izte?e (matr ?e bi usaj Al?irci premagal Amere bedni?ke)!
Ja u sredo spet navijamo (matr moram nekak prej dam stistn, bedne uradne ure). Angle?i so pokazal eno totalno rev??no od igre, tko da ra?unam na remi (dvomim pa da bi bilo lahko 0:0)!
Al?irci ?e zdale? niso slaba ekipa - ogromno te?ejo, tehni?no so dost izobra?eni, sam jasno Ameri bojo spet zalaufal svojo ameri?ko razli?ico fuzbala, katerga upam da bo tokrat sodnik znal "nagradit"
P.S. - Landon Donovan mi je ?e itak en nadutko, pa antipati?en, pa lih ta smrduh je dal un gol (pr kermu Sarma sicer ni najbol? posredoval)!
?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu.
Ma?ka ma baje devet ?ivljenj, ne vem pa kolk jih majo morav?ke?!
Komentator na jutranjem valu 202 je izjavil nekako tako, da ko bo pa v Sloveniji SP v nogobrcu se jim bomo revan?irali tako, da bo na stadionu 10 000 frajtoneric igralo pesem Na Golici. Komaj ?akam.
Hehe, carsko, sam kak hrup bo pa to, sploh ?e bojo muzkontarji fajn trhleni!
P.S. - sm po zgledu Sa?ota, glasoval za ukinitev fukuzel!
To?no tko, oz. Klemen Vidmar z uradnim imenom, bednik la?niv (sej pozna? tist, ko je trdiv da je avto 2006 letnk, nakonc pa smo porajtal, da je 2000 - itak je pa v vsaki pisarni drugo letnco zlagal)!
Sodelavc (s kermu sva bla kr orng kolega), nam je tolk enih la?i natrosu v zadnjem cajtu, da upam da mi ne pride kej kmal pred o?i (telefonsko sm itak ?e izbrisu, klicu pa ga neb niti na smrtn postl ve?)!
U?eri sm biu tok ?iv?n (2 mulca sta se mi zraven celo tekmo drla skor na vse grlo), pol tiste "gomozele" al kva nej bi bli instrumenti, pol TV pr kolegu je ful mejhn in nek dale?, za vrhunec pa igra na?e ekipe neki negledljivga in groznega!
Prej sem pr?akoval da bomo gol dobil kokr pa ga dal, ?ele ko jim je izklju?u igralca, so se nam za?eli pisat svetlej?i ?asi!
Ja ?oferska vrata se v tem primeru odpreju, ?e pa ho?em otroka ven vzet, pa ne morem odpret vrat od zunaj, pa? pa mi mora nekdo od znotraj odpret s kljuko, al pa ?e znotraj vozila stisnem ?alter za centralni odklep!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej mormo neki pogruntat, da zmedemo to njihovo ma?inerijo in se đabe vozmo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani