Skoči na vsebino
Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Sex za 7€ 🤔,ja kaka pa je ?zmeden?

Pa kje ti evre vidiš? Piše Sex on the beach 7:00 - to je urnik dejavnosti, kar pomeni, da maš sex šele ob sedmih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Perem danes avto in opazim, da je streha rahlo pobuškana od četrtkove toče. Je res, da se jedva vidi, ampak ker je polni kasko sem oddal prijavo. Pa da vidimo kako me bodo poskušali zdaj nategnit pri zavarovalnici.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Men se zdi kr gneča. Sem navajen, da sem na Bohinjskem jezeru praktično sam na obali (dostop samo s kanujem), pa tud zadnjič v Špini pri Umagu, ne vem, če sem videl vse skupi 5 kopalcev. Brisač pa drugega pa sploh ne, tko da hmmm... men je tole gneča na slikah . haha:hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem pred kratkim zamenjal enobatne bremze za dvobatne in šele danes prvič sploh sprobal to pridobitev. Končno res imam občutek, da bicikel res varno zavira, brez strahu, da bi kar naenkrat vse šlo v franže.

Šel na Ljubljanski grad in se spustil navzdol pa pri 50km/h zaviral in je bilo super. Ponovil še dvig na Golovec in nato na Orle pa spust navzdol. Milina, sem tako vesel k tranzistorček za 5€. :punk:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Pejd jutri v sredo, ima DARS 25% off na določen izdelek... ups napaka, Mercator ma 25% off. 🤪

Drugač pa... verjetno je vseeno, bolj je pomembna ura. Če greš zjutri je sigurno ponedeljek boljši, če pa popoldne pa ni razlike.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

hehe, pa ti je dal kak nasvet, kje imajo najboljši "stuff". Sej veš, tko k tista telefonska pomoč za alkoholike. kjer lahko recimo vprašaš kako se naredi bovla.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Kakorkoli, sigurno nisi bil v 4 zvezdičnem hotelu in sta več ali manj rabla zgolj za prespat. Pa še izven sezone, manj turistično zanimiv kraj, itd itd.

Ja pri porivatnikih se najdejo tudi nastanitve v Bohinju, malo stran od jezera v takih manjših vasicah za 100€ ali manj, še posebej če ni v sezoni.

Glej pa nisem odvetnik od nikogar in mi prav dol visi kake majo cene, zarad mene tud če najvišje bo vsaj manj neotesanih turistov tu. Ampak vseeno bi bilo dobro, da primerjamo jabolka med sabo in hruške med sabo ter da tega ne mešamo kar napovprek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 22 urami je Bini napisal:

Šabeder ja ni zdravnik.... 🤔😁

Ja je pa prišel, na ministrsko mesto direkt iz UKC-ja, ki je HQ bele mafije. In glej ga glej zdaj pa mislim, da je spet nazaj v zdravstvu kot predsednik onkološkega inštituta. Verjetno dobil mesto kot nagrado, ker se ni lotil sprememb.

Še 1x na to ministrsko mesto mora priti nekdo, ki ga mafija ne pozna in mu ne more že takoj na začetku stisnit kujones.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Kaj pa spanje? S so te cene za dve osebi na noč z zajtrkom tebi poceni? 🤔

Screenshot_2023-07-08-05-19-33-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Ne vem, ker ne koristim hotelskih uslug oziroma mi hvala bogu ni treba. Drugač pa ja 4 in 5 zvezdični hoteli pač niso poceni in tudi nikoli niso bili. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vedno sem se čudil kako čisto vsaka oblast za zdravstvenega ministra izbere zdravnika. Pa sej tud lisici ne daš čuvat kur v kurniku pravi star slovenski pregovor.

Tja je treba poslat enga zagamanega ekonomista, ki ga boli kurac in ni ustrahovan od mafije v belem. Ta bo hotel za denar, ki leti notri tud rezultate in ne bo v konfliktu interesov, da se bo po končanem mandatu moral vrnit v zdravstvo med hijene.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Samo za @Alex , ker ga je bilo tako strah, da bom bankrotiral v Bohinju. Tole je drugače ena boljših Pizzerij in na zelo obljudenem punktu.

image.png

Aja pa tud uni od dol niso kej dosti podražili sladoled. Oreng in dobre kepce so po 1,5€ in to skoraj pri jezeru.

Le parkiranje so zasolili, da se jim še Zoki čudi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.