Yamaha je se vedno veliiiiik vprasaj. Glede na ostale dirkace dela Rossi nemogoce. Yamaha se 7 in 14 ter seveda odstop ampak komajda je vinales prisel v q2 tam pa pogorel. Rossi pa stisnil spet triler krog v zadnji sekundi.
Res zanimivo kake spremembe od dirke do dirke, kar naenkrat Ducati v Brnu, pocepnila Suzukija ki sta bila vedno top5.
Drugi teden se pricakuje zgolj in samo zmaga Ducatija na najbolj dolgocasnem dirkaliscu v sezoni. Ziher bo zmagu Pedrosa ......
Rossi res da ne zmaguje a se drzi neverjetno vedno pod vrhom zato je zabetoniran drugi skupno.
Mali se pa samo se parkrat pripelje cez cilj pa je prvak
Ampak ce tudi je prvenstvo cez prat odloceno so dirke nenormalno nore. Tisocinke na kvalifikacijah, sekunde med top 5 na koncu.
Marquez nujno eabi konkurencnega dirkaca v ekipi, upam da bo Horhe zmogel, drugace se bo se leta vozil sam spredaj.
Se strinjam z zgoraj napisanim, + shoutout Crutchlowu za (zanj) odli?no 5 mesto. ?e je ?e f1 snoozefest je vsaj moto GP zanimiv.
Cestitke Crutchlovu da je sploh prisel do konca, ko je na limitu tezko ostane cel...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Labi je rekel da ce mas specialko si .....pa je zamenjal :)
Jaz pa tezko najdem kolo zame, da je velik pa da ima mezzo mezzo trekking - gorski profil.
Verjetno zato mam moj bicikl ze 12 let. S 700 gumami. Res pa da malo pedaliram, samo druzinsko. Sam se ne spravim glih, ceprav veckrat pogledam proti Katarini
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kako lepo po?asi in potiho manj?ajo socialne transferje in nih?e ne naredi nobenega rompompoma.
V?asih je veljalo, da ?e otrok ni v vrtcu, star?i dobijo 20% vi?ji otro?ki dodatek. Zdaj so potihoma to spremenili, da velja samo do otrokovega ?etrtega leta starosti, za starej?e pa ne ve?.
Mogoce ker se naglas vecajo nogometni transferji. Sam 100 Mio pa mas fuzbalerja, pa samo placa 30Mio letno (kuhat mu moras). Ta lahko potem naredi en nogometni kamp za tamale.
To je ?isto res, ampak kaj je avtobus delal na prehitevalnem pasu, ?e ima omejitev 100 km/h - in o?itno je bil prehiter, ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo... Koliko so se potem vozili po voznem pasu, ?e je avtobus s svojo omejitvijo vozil po prehitevalnem?
Ravno zaradi tega sem jaz zavil na odstavni. Velika Hitrost ze dolgo ni problem, ker se vozi 5-10 v koloni, problem je zivcnost, telefoni, voznja po levi, non stop bremzanje - ampak res na levem se stalno bremza, nedisciplina v kolonah, skakanje levo desno, voznja na riti.
Me lahko obsoja kdorkoli a najprej varnost.
Neprilagojena hitrost, je bilo mogoce misljeno da je nekdo vozil po levem pasu 70km/h?? Takim bi jaz tudi ispite pobrah hah
?e se ne motim, sem kake 2 meseca nazaj napisal, da je v teh situacijah velik plus da ima? radarski tempomat, ki te bo zaustavil, po drugi strani pa smrtno nevaren, ker je un zadaj na riti in te samo skeglja.....
tipi?en primer, da se to lahko zgodi, ?lovek je videl kaj se je zgodilo pred njim, se je ustavil in pri?el je ru?ilec.
Seveda se je najprej za vpra?ati zakaj na levem - 2 tr?enji ena za drugo, drugo usodno. Na desni je bilo sigurno prosto za umik. Nenazadnje so avti leteli preko odstavnega v travo.
V prvi prometni nesre?i je voznik kombija na prehitevalnem pasu zaradi neprilagojene hitrosti tr?il v zadnji del osebnega vozila mazda, za tem je pripeljal voznik drugega osebnega vozila berlingo, ki je zmanj?al hitrost in se pri?el zaustavljati, za njim pa ?e voznik tretjega vozila, chevrolet, ki je prav tako zmanj?eval hitrost. Takrat pa je po prehitevalnem pasu za njimi pripeljal ?e voznik avtobusa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti tr?il v zadnji del chevroleta, ki ga je potisnilo naprej in v levo v kovinsko varnostno ograjo. V nadaljevanju je avtobus tr?il ?e v berlinga, ki ga je z vozi??a odbilo na desno, voznik avtobusa pa je tretje vozilo potisnil naprej do kombija. Po tem trku je na desno iz vozi??a odbilo ?e kombi.
Nobeno vozilo udele?eno ni bilo na desnem, yet Berlingo globoko v travi
Koliko mAh ima adapter? To je prvo vprasanje, verjetno mas tisti faracajg na usb a ne. Mora biti vsaj 1A ce ne vec, ce imas kakih 500mAh ni dost zgancev.
Ce je ta dosti mocen potem kabel.
Anker iz Jestovega linka je 3A zato pa je hiter. (Vidi se sele na eni sliki na uradni strani)
Samsung z linka pa 2A torej rabis vsaj 2A. Garant je presvoh tvoj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prihodnost?
https://youtu.be/UFAQ6CzNm7s
Povezava za deljenje
Deli na druge strani