Skoči na vsebino
Mene pa nekaj zanima!
Napisano

A zdaj bo? pa ti brihnt ?e si izjavil, da se ne fura? po avtocesti? :hohoho: Kdor ni na varen na?in sposoben najti svojih par metrov na cesti naj se fura z busom! Tako kot v?eraj una glupa?a, ki je iz stranske na glavno zapeljala pred mene brez da bi pogledala levo ali desno. Samo mojim (dirka?kim! :aaaaa: ) refleksom se lahko zahvali, da je nisem nabasal (z avtom). :hohoho: Jebemusunacmast ?e dobr da sem divjak in kot tak navajen hitro reagirati. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija, moja lepa dežela
Napisano

Po zadnjem sestanku Evropske Skupnosti se nekaj politikov odlo?i, da

skupaj obi??ejo muzej Louvre, da si nekoliko oddahnejo od stresov.

Ustavijo se pred sliko Adama in Eve v raju in jo ob?udujejo. Pa Angela

Merkel re?e:

"Poglejte to telesno popolnost: ona je visoka in suha, on ima atletsko

mi?i?asto telo ... Wunderbar! Zagotovo sta lika nem?ka!"

Sarkozy nemudoma odgovori:

"Ce n'est pas possible! ?e na dale? se vidi eroti?ni naboj v obeh

likih ... ona je tako féminin ... on tako masculin .... zavedata se,

da bo kmalu pri?la sku?njava, in ... Mais oui, zagotovo sta Francoza!"

David Cameron odkimava:

"Look it better! Umirjenost na njunih obrazih, kako prefinjeno

stojita, kak?na kraljevskost je v njunih gibih, tako british zadr?ano

delujeta ... Lahko sta samo Angle?a, of course!"

Po nekaj trenutkih zine ?e Jan?a:

"Ne strinjam se! Lepo prosim, poglejte ju malo bolje: sta naga, bosa,

nimata hi?e ... vse, kar imata, je eno jabolko ... se ne prito?ujeta, in

povrhu si ?e mislita, da sta v raju ... Ni dvoma da sta Slovenca!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ti si prvi napisal od dale? ne jaz. :) V vsakem primeru, ?e gre? 130 bi lahko vsaj na 200 metrov ?e videl, da se avtu naglo pribli?uje?. A ti pri 130 km/h na 200 metrov ni dovolj maneverskega prostora za moje pojme, da normalno zmanj?a? za 60 km/h? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ti se pelje? po omejitvi (130km/h), na AC pa naleti? na BEDAKA, ki se pelje 70km/h. Od dale? ne zgleda, da se pelje komaj po taki hitrosti, ko se mu po?as pribli?uje?, pa ?e dojame?, da je to ovira na cesti, pa se zbremzaj u izi, ?e se lohk, ko te po prehitevalnem ?e drug prehiteva :vskalo:

izgleda, da nisi sposoben voznik, ce tole napises

no hard feelings :cheers:

?al se tule strinjam. ?e od od dale? nima? ob?utka za hitrost vozila pred teboj in ne dojame? kako hitro gre nekdo pred teboj (pazi to je 60 km/h razlike!) ?ele ko je treba ?e uporabiti bremzo je to kar slabo. ne glede na to ali rabi? hitro ali po?asno bremzanje. Ali pa bi prej ?el na prehitevalni pas pa bi bil problem re?en. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Tud Lojz se je ?e vozil po nem?kih AC brezskrbi. In ne klobasajte preve?. V nem?iji je tudi velikokrat napisana omejitev na AC. Brez omejitve te pustijo res samo v idealnih vremenskih razmerah. In na va?e razo?aranje se tudi v Nem?iji ?e pogovarjajo, da bo treba tudi na njihovih cestah postaviti fiksne omejitve. Mogo?e ste za to razmi?ljanje nemcev zaslu??ni tudi vsi tisti, ki se vozite v Nem?ijo na AC z divjanjem zdravit svoje manjvrednostne komplekse.

Zakaj komplekse, ?e le furajo/mo po omejitvah? ?isto pridni smo tam. ?e bojo postavili omejitve pa jebiga, bomo pa povsod divjali kjer bo ?ansa. ne bo imelo smisla iti v Nem?ijo ampak ga bomo na na?ih avtocestah terali. :jupiii:

Bi pa z veseljem ?el za polcaja. Verjem da bi jaz hitro naredu red, ?e bi mi bila le dana dovolj velika mo? in pristojnosti.

No fajn, pojdiva oba, ti bo? lovil prehitre bedake jaz pa ri?arje, bova naredila red da bo kaj! :ouje:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

AC lahko vozi NAJVE? 130km/h potem za hec pelji enkrat toliko, torej 130km/h. Pol pa samo glej! Samo glej in ?tej kolk avtov te bo prehitelo. In ti avti, ki te bodo prehiteli, pomeni da peljejo PREhitro.

Boli me kurac k pridem na AC ne opazim ve? ?tevca, evo me divjaka! :hudicek:

Kon?no sem pa dejansko sprobal v Nem?iji. In ne bo? verjel po nem?ki zakonodaji nisem bil divjak. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Hja Boss, on se zgra?a nate, ti se zgra?a? pa na njega. Kdo ima tukaj prav lahko debatirava do nezavesti. Dejstvo pa je zelo preprosto. Razen pilotov, se od PREmajhne hitrosti ni ?e nih?e ubil. Zaradi PREvelike, pa ne?teto. Kaj je pol tle bolj pametno?

Aja ne to pa ?e ni res! Ubijejo se zaradi tega ker se zelo hitro ustavijo. :aaaaa:

Boss, a ti tud trdi?, da cestnih divjakov zato ni na forumih, ker ti divjaki bojda nimajo interneta?

A misli? da vsi ti "strupeni" BMW-ja?i, AUDI- ja?i in razni TDI- ja?i ki vsak dan divjajo, ?gejo in ?vigajo mim mene, res nimajo za internet? Avto vreden ?e pa ?e denarja, za internet pa ni? Misli?, da je to mo?no?

?e je to problem pojdi na BMW, Audi, VAG ali FAVDL forum. Razen ?e seveda ne posplo?uje?, da so divjaki le tile, ki si jih na?tel.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Torej je dober voznik tisti, ki vozi po svoje in kakor ON misli, da je prav?

A res?

O?itno si nepismen in ne dojame? bistva napisanega? :blink:

DOBER VOZNIK JE TISTI, KI NAJDE SVOJE MESTO V PROMETU BREZ OGRO?ANJA DRUGIH UDELE?ENCEV.

Torej se vklju?uje varno, prehiteva varno, spremlja dogajanje okoli sebe in posledi?no vnaprej predvideva situacije vnaprej. Ne tako kot una dva primerka, ki ju je v?eraj videl Boss itd... A je to te?ko razumeti? ?e bo ?el "divjak" 160 po prazni avtocesti ne bo nikogar ogro?al, ?e bo pa kaka manekenka pozabila pogledati v ?pegu, ko bo pri 100 zapeljala na prehitevalni pas pred "divjaka" je pa vredna da se jo sklofta. Ali pa, da se kak dedi priklju?i na vozni pas pri 50. Tudi to sem ?e do?ivel, takoj mimo cestnine direkt na vozni pas medtem ko sem jaz "besno" pospe?eval na pospe?evalnem pasu in me je gospa grdo gledala ker sem divjak. Da bi jo tovornjak mal vzgojno porinu naprej mamuji. <_<

Odgovor na tvojo zadnjo objavo, nekdo bo pri 50 na ?martinski v ljubljani popolnoma zmeden, nekdo bo pa pri 80 ?isto zbran in spremljal dogajanje okoli sebe. Ali pa kontra seveda, nih?e ne pravi, da vsi ki vozijo 50 dremajo v avtu in tisti, ki divjajo, da so zbrani. Ne more? metati vseh v en ko?.

Sicer pa ja, povej nam kdo je za Vas dober voznik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ve?ina va?kih dirka?ev nima interneta. Zmaj je lepo napisal "popijmo tole ker ?ez 10 minut zaprejo gostilno tam, gremo ?e ujet pa ?e tam en pir spit". :cheers:

Dober voznik ni tisti, ki slepo uboga pravila ampak najde svoje mesto v prometu brez da ogro?a sebe in druge. Pika. Pa ?e se po regionalki pelje 80 ali 100 na uro. Nekaterim bo 100 ?isto normalna hitrost in bojo pozorni na promet okoli sebe, deda s klobukom pri 60 na uro ne bo opazil rde?e. Prej?nji teden je v sodelavca v Avstiji v kri?i??u ?ez rde?o zapeljal nek penzionist in ga zbil. Sodelavec je bil z motorjem, motor totalka, punca k sre?i samo popraskana on pa zlomljeno klju?nico. Pa je ?el dedi verjetno po omejitvah ampak ?e je ?lovek nesposoben mu to ni? ne pomaga. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo vas sili gledati te bedarije? Sicer je malo dolgcajt ko "nisi na teko?em" ampak se pa dosti manj sekira?, ko ne ve? kake bedarije se dogajajo okoli in se ukvarja? bolj s svojim ?ivljenjem. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e se ne motim pa Swifta Sport pa?ejo 15ke, ki so bistveno cenej?e? Tako kot na Twinga RS CUP, ki ima isto neko bolano dimenzijo, da? pa 195/50 R15 pa ima? pol cenej?e gume.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kva se hval?, lih v nedeljo sem videl enega Audija :hudicek: parkiranega v bregu ob obali. Res parkiran tako kot bi hotu re?t "ker lahko!". B)

?e bi mel AWD bi tut jaz take bedarije po?el. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bog pokli?e angele in pravi:

>>Poglejte, to je planet Zemlja. Tu bomo testirali vpliv ravnote?ja.

Vse je v ravnote?ju: Tu je su?a, tam so polplave. Tu je vro?ina, tam

je mraz. Tu so ravnine, tam pa gore.<<

Eden od angelov vpra?a: >>Kaj pa je tukaj, vse je tako lepo?<<

Bog: >>To je pa Slovenija. Tukaj so ljudje pridni, delovni, skromni,

dru?abni, pametni in po?teni.<<

>>Kje je pa tu ravnote?je?<<

>>Po?akajte, poglejte, tu v sredini je Ljubljana. Boste videli, kak?ne

pohlepne lopove sem nabasal tja!<<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Daj Boss zdaj pa ne kompliciraj, ti bom odgovoril kar s tvojim citatom. <_<

glavn, da ti vse ve? :notworth:

Nih?e ni rekel, da se to dogaja kar tako, mo?no pa je, ?e kaj zataji, torej kot si omenil, termo?len, pumpe itd... Govora je o worst case scenario ne o ne?em kar se dogaja vsak dan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

?udno, ne vem zakaj je potem ljudem ?e razganjalo pe?i/bojlerje zaradi pe?i na drva? :) Seveda gre toplota gor ampak ?e ima? ti v pe?i zakurjeno kot na grmadi temperatura zelo hitro dvigne, z njo pa tlak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

?e prav razumem je to le kot sekundarno ogrevanje, v osnovi pa drva, nafta. Sploh uno drugo pride prav dr?avi, tro?arine, njami njami. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija, moja lepa dežela
Napisano

Sme?no je ko so nas v ?oli u?ili kako so ubogi ljudje dajali desetino (10%), zdaj je pa DDV 20% je pa to OK. In v?asih so se ljudje hitro uprli, danes so nas tako zamorili, da si nih?e ni? ne upa. :vskalo:

Pa da ne bo kdo mislil, da le Hilda Tov?akova obvlada pospravljanje denar?ka v lasten ?ep. Tudi kak Nemc se najde, da zapravi milijone in na koncu re?e, da se ne izzide in da mora v ste?aj. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Top vikend.

Vidim, da ne le tvoj.

Na Jezerskem je pa bolj malo vode (manjka kak meter) pa ?e ta je vsa ?udna. O?itno je tudi gor su?a. :blush: Bil je pa fajn izlet kar je razvidno tudi iz teme o porabi. :D

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.