Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

?e si mislil na tek v visokih petkah sem skoraj umrl od smeha... :hohoho::hohoho:

To?no to ja Boss - da bi vidu eno "Cosmopolitanko" kot kolega imenuja sa?a ?iks, da je na tleh, brez morale, pa neki jamra in cvili, skratka prov poni?no bitje bi delvala vrjetn, al pa bi bla ?e nprej Hitler, tut to je mo?n! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

S knigam nism mev posla odkr mi je mat nehala pravlice ?itat! :D

No pol kasnej sm obdeloval Miki Mustre, pol kasnej Karla Maya, to mi je blo fuuul v?e? in zanimivo! :ljubezen:

Zadne cajte bl ne berem, se mi pa v kratkem obeta izpit Sodni red, tko da ena knjiga me "ipak" ?aka! :hohoho: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Odli?no, dec pol pa kr orng treniri, tle med mazda?i so tut njmn trije lubitli Gisbonke, ?e se ne motm! :danzoman::P

bi loh enkat vi zdru?l mo?i in nardil Gibson-s bend, pa vodja bi biv jasno Mel Gibson! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Ne vem al sm se za dons kvalificiru med pono?njake al ne, sam zdej se vdam in grem "pod ko?o gledat" <_<:hohoho:

P.S. Suicidal, ne poznam prov nobenga k bi zagovor diplome "zaril", tko da v tem primeru bo? pa? prvi in v vsakem primeru pol ?asti?! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko sm se ob 20.15 ?eleu vrnt z "gosenco" do Rodice, sm jo kon?no uspev zamudit, itak je to visel u zraku ?e zadnje 3 dni in zdej sm kon?no to realiziru, no ponavd se je dogajal zjutri ko sm ?u na ?iht! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Boss - ?e se spomnem tekme z Gr?ijo, na?i so bli kot razbita ?reda, podajal so Grkom ?oge, in to Lakovi?, Smodi? in ?e kdo, ?e najbol se mi je dopadu tkt Ra?o, k je biv res borben in pa Dragi? - iz tega mulca bo ?e neki, tadva sta bla tko kot da igrata va?ko tekmo - brez ?iv?nosti oz. vsaj le-ta ni imela posledica - vidnih! :bravo::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pol pa jih enkat slikej skupi, pa slike gor! :danzoman:

No jz pa ti bom dons postavu un poster in pa cev, pa pol nekak to skombiniri! :danzoman:

Zdele pa grem jest, je tolk ura, d me lakota daje! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Men je menju samo zadnjega, pa ni blo tok dela, k je biv s pestom, sam pa ni biv pocen! <_<:D

ker te ba?e?

Pa povej kdaj prid? po tisto cev in pa plakat 323F BG te bo ?e ?akov tm - sm ti dou?n! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Boss - sm mislu d so mel Hrvati te?jo skupino u smislu ?lanov te skupine, se prav ?panije, Rusije in Gr?ije, mi smo mel npr. samo Litvo od "tahudih" :danzoman:

P.S. od vseh grkov tkt u dvorani mi je bla najbl simpati?na una blond navija?ica, k je bla obdana s samimi divjaki in je bla zgleda tut snemalcu ok! :D:ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Eh beda use skupi, res ?alostno kako so vodil za 16 pik nedoug pred koncem! <_<

Pol pa ?e komentator, ki je biv spet v stilu: "niti potres nam ve? ne more ..." :(

Pol pa ?e u finalu so zmagal Rusi, k sm jasno za doma?ine naviju! :ne vem:

@Boss, ampak hrvati pa mislm d so mel kr bistveno te?jo skupino kokr mi, tko da je posledi?no ve? porazov!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.