In folk je verjel nekomu, ki se piše ocvrti bančnik (Bankman Fried) po slovensko ... 🤣
Ampak, kolk je fajn, k pohlep ljudem megli dojemanje in potem športniki kot je recimo Tom Brady dobesedno zdaj morajo prodajati osebno premoženje, saj so očitno vse izgubili v tej Ponzi shemi. Dotični baje, da več kot 700m$.
Vedno so obstajali razni cach the cash in podobne piramide igre za naivne ljudi. Res je. Par ljudi se vozi v ferrarijih in ima vile, ostali pa kot ponavadi izgubijo. Tako gre ta igra tudi pri tej kripto megli. 😉
Evola, pa so ostali naivni ljudje brez meglenih sredstev. 😊 Vložili so svoje prihranke v nakup megle, ki se je čez noč razblinila kot miljni mehurček. 😉
Po dveh dneh na stolčku že prvi biser "naše" predsednice. Izjavila je, da je za naše avstrijske Slovence izredno dobro poskrbljeno, kaj izredno dobro, odlično. 😄 Seveda je predsednik Slovencev vložil protest in zahteva takoj srečanje z njo, da ji iz prve roke pove, kako je s temi "izredno odličnim odnosom".
Čak, da pride v tesnem bajkerskem ledru z lisicami in bičem v roki, boste pa vsi trije stali v pozoru pa moledovali "Nataša prosim šemedej". Bo odgovorila po Pahorjevo "Miško, to mi deli..." 😂
Kaj veš, mogoče se bo pa pripeljala na kako bajkersko fešto.Lani recimo je bila v Žusternii na rock koncertu na otvoritvi bajkersko sezone. Tu ima recimo plus z moje strani. 👍
Ne verjamem. Največji problem je, da je hotel sedaj s kampanijo prikazati, da je angelček. Ampak mnogo levih volivcev se spomne njegovih dretij, ko je vodil razne komisije. Pa blokiranje konstruktivnih komentarjev na socialnih omrežjih itd.
Levi volilci bi volili tudi sosedovega flokija, samo da ni SDS. Nisi glih neko merilo zanesljivosti in trezne presoje. 😉
zdej boš pa reku da ma JJ&company več podpore .... ker pač logar je JJeva marioneta pa obrni kokr hočeš ...
pa sej da neboš mislu da JJ&company še kej bolši kar se tiče utaje davkov in ostale korupcije .... začel so pa že med osamosvojitvijo z plenjenjem in prodajo našega premoženja ...
A je JJ kandidiral za predsednika? A sem kaj spregledal?? 🤔 Ker mojstrica je sama utajevalka davkov, za Anžeta pa niso mogli nič slabega najti, razen tega, da je v stranki sds.. In ravno prej sem poslušal v službi debato, da je sicer on neprimerno boljša izbira, bolj razgledan... a so glasovali proti njemu ne za njo in da vedo, da bo njeno vodenje polom😊
"Ljudje so prepoznali vrednote, ki jih zagovarjam kot tiste, ki si jih sami želijo". A res? A si res želijo tisti, ki so jo izvolili utajevanje davkov in imeti firme v davčnih oatah?
Res dobra popotnica. Sicer je pa velika večina teh, ki so jo obkrožili glasovala "proti". Tako, da ji ne bo najlažje, saj ima zelo majhno podporo Slovencev.
Saj je Janša kriv za korono, za kolesarje, za lenuhe ljubljanske, za rog, za tisto kar je Zoki pokradel, za Murgle in za vse drugo🤣
Bo sedaj " demokratični" golobček to popravil. 🤣🤣 Se je zadnjič hvalil, da je vse kar so do sedaj, ko so oni na oblasti naredili to, da so ljudje svobodni, da lahko rečejo kar hočejo in da ni represije. Ali je on živel v severni Koreji? 🤔 Ne vem od kje mu raje ideje. No, saj bo kmalu bo konec svobode, ko bodo kontrolirali medije in internetb, kdo kaj napiše, kot v Rusiji in severni Koreji. Pa bo tu svoboda. Seveda za nekatere bolj, za druge pa manj. 😉
Pred par leti smo bili priča porastu veganstva. Zadeva je prešla mere zdrave pameti, ko so vegani prepričevali mesojedce, kako delajo škodo in da naj takoj nehajo jest meso. Takrat sem se držal za glavo in mislil svoje.
Sedaj smo na točki, ko necepljeni prepričujejo cepljene, da smo zajebali. Pa kaj klinca bi radi dokazali? Verjetno sami sebi, da ste nardili prav, da vas ne bo pekla slaba vest? Ne vem, res ne. Ampak nehajte posiljevat nas cepljene!!!
Najbolj me pa boli, ko se dejstva (!!!!) prireja na način, ki bi vam ustrezal. Pfizer je povedal nekaj popolnoma tretjega kot nekateri tu na forumu trdite in prikazujete. Na vse pretege se trudite povedat in prepričat svoje občutke, da imate prav. Na tiste osnovne stvari ste pa pozabili. SPOŠTOVANJE IN RAZUMEVANJE, DA SE JE NEKDO ODLOČIL DRUGAČE KOT VI; SOČUTJE DO SOČLOVEKA in POSLUH DO DRUGAČE MISLEČIH.
3 tedne nazaj sem napisal, da sem pozitiven na covid. Nihče ni vprašal hej, a si ok? Še več, vprašanja tukaj, med kolegi in službi so bila samo v stilu “pa si se cepil, ni nič pomagalo a?”
Zdej grem pa naprej užit nedeljo, sicer me vsake tok mal štihne pri srcu, verjetno od cepljenja - pa nima smisla da to zamero še vedno držim naprej in ustavim svoj lajf. Ni prva niti zadnja stvar, za katero sem se v lajfu mogoče nategnu. Vam pa dragi moji predlagam isto
In kar je najbolj zanimivo, so najbolj agresivni in vsevedni. V bistvu pa vedo bore malo, edino "rekla kazala" in branje člankov zdravnikov, ki sploh ne obstajajo. 😊😊
Resno???? Zakaj pa potem nebi izdal računa kadilcem , ki jih zdravijo in alkoholikom a oni pa nimajo možnosti izbire???? Razmisli malo preden pišeš bedarije.
Budalo .......kdo je pa pomagal ob poplavah v SLO, ob žledu, kdo pomaga pri nesrečah v gorah, vojaški helikopter. Res se vidi da si popolnoma zabit in zagledan vase. Koliko nesebičnih primerov je že bio ko so vojaki pomagali ob prometnih nesrečah in marsikje drugje.
Normalni ljudje ne gredo za vojake. Kdo bi se pa streljal. To so večinoma kaki sadisti, ki bi se izživljali. 😉
No tale pa zmaga...... kreten ostane kreten , upam da boš ti prvi ki boš potreboval pomoč in te pustijo brez nje, pa nisem človek ki bi nekumu želel slabo ampak ti si enostavno ne zaslužiš druga.
Ubožček. 😊 Še posebej vojačkom e bi nikoli pomagal. Ker sejejo smrt, namesto da bi pomagali ljudem. 😉
pred 40 minutami je Boss napisal:
Lahko oprostimo ne bomo pa pozabili kaj so nekateri počeli drugim sodržavljanom, na osnovi nedokazanih trditev. Nekateri so se res grdo obnašali, se šli diskvalifikacije, zaničevanja, kazali s prstom, zmerjali tiste druge z morilci in jih krivili za vse od smrti, širjenja virusa, pogromom v DSO-jih, bolnišnicah. Lepo so si oprali roke in bili zadovoljni sami s sabo, krivi so bili pa vse tisti drugi, ki so mislili s svojo glavo in niso zaukazano znanost sprejemali kot dogmo oziroma vero, ampak so jo konstantno preizkušali, tako kot je znanost vedno treba.
Žal to ni grd spomin, to je bil lep opomin, da ko zagusti, kaj so nekateri pripravljeni naredi sodržavljanu samo za lastni interes. Pa ne samo sodržavljanu, tudi lastni družini, prijateljem itd. Kako naj takemu sploh še zaupamo?
Po drugi strani pa sam jemljem to kot dobro šolo in sem nekatere lahko tako prvič videl v pravi luči in ne v tist narejeni/ponarejeni podobi. Ja dobra šola, glede zaupanja in kaj se bo zgodilo, ko pride do većje krize.
He, He, sem malo provociral, da vidim, kako bodo anticepilci skočili v luft. 😉😊 Je tema malo preveč zamrla. Kmalu bo zopet aktualna. 😊
Kdo od kandidatov je verbalno, intelektualno bolj sposoben in podkovan, zame ni dileme.
Da za enim stoji človek, ki je obogatel s preprodajo podjetij, čeprav zakonito, vendar nemoralno (poznam konkreten primer, ko je kupil podjetje, delavce prestavil v drugega in ga poslal v stečaj, delavce pa na zavod), zame ni OK.
Da za drugim stoji stranka, ki izvaja mnogo slabih praks, recimo se njen predsednik privatno druži z glavnim zaslužkarjem v zdravstvu, potem pa kandidat včeraj pravi, da je treba preprečiti korupcijo v zdravstvu, zame ni OK.
Da se kandidat ne želi opredeliti do strateških zadev (recimo do referendumov) že v času svoje volilne kampanje, kako se bo šele opredeljeval, ko bo predsednik?
Izbiral bom med dvema slabima variantama.
Dobra izbira👍 pa ne moreš izbrati te nakladačice. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z njimi prav nič. Narobe je z našo prvo damo, ki pravi, da boljše kot se imajo naši zamejci v Avstriji ne more bit.
Seveda so to smešnice. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani