Saj mercedesu ni uspelo, ?e pa enako rjavi in ima iste probleme. Ne vem za kater model mercedesa konkretno gre. To mi je povedal serviser, ki se ukvarja z postopkom pocinkavanja in z sanacijo takih rjavin. Niso vsi mercedesi narejeni iz enakega pleha, kot tudi niso vsi modeli mazde narejeni z enakim plehom. Celo za sprednji blatnik al pa za streho, havbo, zadnji blatnik itd... se uporablja razli?na plo?evina. Odvisno kako proizvajalec smatra, kak?en pleh je za dolo?en del avta potreben in racionalen za izdelavo.
Zakaj pa ne? A misli? da ima mazda svojo ?elezarno, mercedes pa spet svojo ?elezarno in vsak zase dela pleharijo in ?elezo? Verjem, da tud mercedes in ostale firme dajejo na svoje avte kitajski pleh.
Avtomobilske firme pa? naro?ijo in dobavijo certificiran pleh z dolo?enimi lastnostmi, ki pa se ?ez ?as poka?e, da to ni tisto kar so moslili da bo. Kot vsaka roba. Tud kava al pa cement ni zmeraj taka in enaka kot pi?e na embala?i.
haha... k smo glih pri rji. Smo par dni nazaj dvignila avto in po dobre pol leta je auspuh spodi ?e ?ist rjast. Nabijem jaz tistga japonca direkt s ?pi?akom v rit, k si je spomnu tak material uporabit. Mater na Wartburgu pred skoraj 20 leti mi ni rjavel ta ror - aja sej res wartbi je bil Nemc
O tej mazdini rji sem jaz na enem servisu sli?al, da ima tud mercedes probleme. Bojda je mercedes uporabu enak pleh kot mazda (ista ?elezarna in serija pleha...) in ima tud mercedes s tem probleme. Preve? ?vepla v plo?evini naj bi blo.
A je ?e kdo od vas dal porihtat tisto rjo na servis? Kako pol to zgleda, ko je sanirano? A pol ne rjavi ve??
Menda se to sanira s postopkom pocinkovanja, al kako?
Jaz sem tukaj bolj fri?en, pa ne vem kaj se sme in kaj ne. Vas ne poznam, pa ne vem kako ste kaj ob?utljivi in razdra?ljivi. Sicer sem pa ?ele malo prej pogruntal, da imate neki chat, kjer se, kao, zafrkavate. Ampak je tako nabasan in nepregleden, pa vse zjebancije so skupaj zme?ane, da se sploh ni? ne da pre?ekirat....
A klet se pa ne sme tukaj? A tud 300 kosmatih ne smem re?? Kaj pa ?ez vlado al pa slovenske indijance in kavbojce se lahko kaj re?e? A lahko kaj ?imfamo ?ez Hrvate, Bosance, italijane, Zulujce, Pakistance itd...A lahko po Folksvagnih, BMW-jih, reno-jih itd...pljuvamo?
A se tukaj lahko kak?ne nage tetice napopa?
Dej ti, ki si star ma?ek tukaj gor, malo razlo? kako pa kaj....
Jaz jo vozim, ampak jaz nisem preve? slaven. Me samo v na?i fari poznajo.
V?asih je Mazdo vozu Martin Strel. On je taprav Đek. Za fru?tek obere eno kra?o, dva litra cvi?ka zlije pod srajco pol se pa v Mazdo vsede pa gre v Amazonko scat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dejmo se zezat.....
Men se punce, ki sedijo v mazdah zdijo dosti lep?e in pametnej?e, kot npr. v kak?nem Volksvagnu, BMW-ju, Renault-u, Fiat-u itd...
Skrunitev ?enskega spola je, ?e lepa ?enska npr. v Golfu sedi. To enostavno ne gre skupaj in bi moralo bit prepovedano s zakonom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani