- "Nisem zadovoljen ne z življenjem, ne s plačo, ne s cenami, ne z zdravstvom, ... ..."
- "Kako vam lahko mi pomagamo?"
- "A imate kakega politika za napihnit?"
Uff kaj se sprenevedamo... ti itak Janšo voliš od nekdaj tko, da če boš še enkrat ne bo razlike. Pod Janšo je blo pa vedno super fajn zato smo ga vsakič vrgli, ko je bil na oblasti.
Tole bo malo težje komentirat, da se bo prav razumelo...
Torej: končno!
Končno, da se narod zbudi in da da vladi vedeti, da se s čim ne strinja. In "migracijska politika" te evropske vlade (ne samo Golobnjak, tudi Merklova in ostala podobna kompanija) je res totalno zgrešena. Čez pet, največ 10 let se bomo krepko tolkli po glavah - če jih bomo sploh še imeli... In je remigracija res edina prava smer. Se pa bojim, da smo za kakšnih 5 let že zamudili ta proces... In da bomo na skrivaj častili Viktorja Orbána in njegovo ograjo. Na skrivaj zato, ker bomo manjšina in bomo klanjali večini, če ne nas bo doletel kakšen ukrep Šeriatskega prava...
Tole z zanko okoli vratu pa ni ravno pravi način. Mislim, da obstaja boljši način za remigracijo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Srečam sodelavko v eni luštni kratki oblekci in komentiram:
- "Ko te zagledam, mi srce tolče ko polcija na protestih."
Ona me pogleda in odvrne:
- "Kako je pa s tvojim pendrekom?"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani