Pozam zadeve. Učitelji v veliki večini preveč plačani z dodatnimi bonitetami.
Večinoma so pavšalisti v kampih in več kot mesec dni na dopustu poleti. Vikende in praznike fraj... Efektive ni veliko... Delo si kao domov nosijo... Prvo in drugo leto že mogoče, pol se pa vse ponavlja...
Večina, ne vsi, ampak večina si ne zasluži toliko, kot dobi.
Jaz sicer filter kavo iz hoferja z mlekom...pol pol. V bistvu bela kava. V lokalu pa belo kavo z veliko mleka... Turške sploh ne. Iz raznih avtomatov pa tudi ne.
Zato bi nas moral kupiti tujec. Tisti, ki v Sloveniji dela zase in pošteno, ne gre v politiko. Na oblasti je generacija, ki je uničila bivšo državo in Slovenijo...se pravi, kar bi moralo ostati Sloveniji, so pokradli in prodali.
Ni nam rešitve. Enostavno ni.
Če bi pa bila volja, se bi pa tudi rešitev našla....samo ni intetesa...
Ni mi jasno...da imate toliko problemov s ptehodi med občinami. Če imaš razlog, napiši na list in gasa. Jaz se vozim tam, kjer se moram. Pa da ne bo pomote, nikoli v službene namene, ker je vedno kdo od mojih zraven. Za službene namene imam dovoljenje za gibanje po celi sloveniji 24/7. Privatno se pa gibljem tam, kjer se moram in smem. Uporabljam masko, kjer je potrebno in se ne zadržujem kjer ni potrebno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem napisal, za učitelje, da večina, ne vsi. Ker so učitelji, ki od učencev iščejo znanje, so pa idioti, ki iščejo neznanje...
So plačani preveč nekateri, so.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani