Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Sem napisal, za učitelje, da večina, ne vsi. Ker so učitelji, ki od učencev iščejo znanje, so pa idioti, ki iščejo neznanje... 

So plačani preveč nekateri, so. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsak svoje zagovarja. 

Pozam zadeve. Učitelji v veliki večini preveč plačani z dodatnimi bonitetami. 

Večinoma so pavšalisti v kampih in več kot mesec dni na dopustu poleti. Vikende in praznike fraj... Efektive ni veliko... Delo si kao domov nosijo... Prvo in drugo leto že mogoče, pol se pa vse ponavlja... 

Večina, ne vsi, ampak večina si ne zasluži toliko, kot dobi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No no no... 

Toliko dodatkov spet ni bilo. 

Ves javni sektor bi moral pokazat plače. Učitelji pa sploh. Učitelji so večji lubadarji kot policisti. Po 5-6 ur delajo na dan pa fraj so ohoho... 

Jaz nisem toliko dodatkov dobil za delo med korono... 9€ na dan, in to je to... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz sicer filter kavo iz hoferja z mlekom...pol pol. V bistvu bela kava. V lokalu pa belo kavo z veliko mleka... Turške sploh ne. Iz raznih avtomatov pa tudi ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Denar človeka pokvar... 

Poslanec naj dela za povprečno plačo...pa brez bonitet...pa da vidimo, kdo bi kandidiral... 

Tako kot tisti, ki imajo pogoj za upokojitev...naj dela za pokojnino, ki bi jo dobil...pa da vidimo, kdo bi delal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zato bi nas moral kupiti tujec. Tisti, ki v Sloveniji dela zase in pošteno, ne gre v politiko. Na oblasti je generacija, ki je uničila bivšo državo in Slovenijo...se pravi, kar bi moralo ostati Sloveniji, so pokradli in prodali. 

Ni nam rešitve. Enostavno ni. 

Če bi pa bila volja, se bi pa tudi rešitev našla....samo ni intetesa... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Ni mi jasno...da imate toliko problemov s ptehodi med občinami. Če imaš razlog, napiši na list in gasa. Jaz se vozim tam, kjer se moram. Pa da ne bo pomote, nikoli v službene namene, ker je vedno kdo od mojih zraven. Za službene namene imam dovoljenje za gibanje po celi sloveniji 24/7. Privatno se pa gibljem tam, kjer se moram in smem. Uporabljam masko, kjer je potrebno in se ne zadržujem kjer ni potrebno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.