Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kaj kle joka?, Reddevil tako al tako rad stvari posoja pa naj ti ?e fotra posod za neki cajta... :ne vem:

:D sam ?e ga posod ga ne bo ve? nazaj dubu :hohoho:

Zelo lepa risba :bravo:

hvala sramezljiv

ma kdo kako idejo za felge?? :lol:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men je pa dns dau dru?inski Dedk mraz (fotr) 1000 enot na?ih denarcev, morala je hitr zrasla! :danzoman::ouje:

ni feeeeeer <_<:hohoho: you are one lucky man :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvaljam se s paketom, ki sem ga dons dobila: 1,018 kg te?ek paket Mazdinih katalogov. Sem prek dopisnice naro?ila vse mo?ne kataloge (samo od RX-ke ne :(). Tko da uau :D

Zraven sem pa ?e obkljukala za testno vo?njo s CX-7 in me nasl. teden pokli?ejo za termin :ouje:

:D to ni fer.... jz pa nea smem afta furat <_< manjka ?e eno leto <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

hmm... najraje bob marley, norah jones, oliver dragojevi?, crvena jabuka...

drga? kar se ti?e muske me nobena zvrst ne moti, sam da gre v uho :danzoman:

ko kej preu? spijem tut kaki slaki padejo :bravo:

sorry za offtopic... ne spremlam glih kdo kaj kupuje oz. prodaja :unsure: sam a nisi mel ti enkrat xedosa, ko smo ti ?e vodo v kiler to?l na unmu sre?anju ko ti jo je primanjkovalo :D zdej pa vidm da ti pi?e 323 :bravo: al sem te z kom zamenjal :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta

hehe :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vse lepo in prav, samo preden tale pir odpre in ga nato?i bi jaz ?e umrl od ?eje... :hohoho::hohoho:

me too <_< te prej mine, al se pa sprehodi? do hladilnika :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Model?ki
Napisano

tu bo pa moj ata svoj prvi post 100% napisal :hohoho: on pa model?i, nerazdru?ljiva kombinacija :jupiii: zdele ma v delu eno jadrilico :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.