Pohvaljam se s paketom, ki sem ga dons dobila: 1,018 kg te?ek paket Mazdinih katalogov. Sem prek dopisnice naro?ila vse mo?ne kataloge (samo od RX-ke ne ). Tko da uau
Zraven sem pa ?e obkljukala za testno vo?njo s CX-7 in me nasl. teden pokli?ejo za termin
to ni fer.... jz pa nea smem afta furat manjka ?e eno leto
hmm... najraje bob marley, norah jones, oliver dragojevi?, crvena jabuka...
drga? kar se ti?e muske me nobena zvrst ne moti, sam da gre v uho
ko kej preu? spijem tut kaki slaki padejo
sorry za offtopic... ne spremlam glih kdo kaj kupuje oz. prodaja sam a nisi mel ti enkrat xedosa, ko smo ti ?e vodo v kiler to?l na unmu sre?anju ko ti jo je primanjkovalo zdej pa vidm da ti pi?e 323 al sem te z kom zamenjal :ne vem:
s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ne se kregat pa ras slikce prpopita da vidm
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani