Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sm v?eraj hotu zamenjat ?arnico za bremze, pa nisem usepel.. predvsem zato, ker bom mogu verjetno zamenjat kar celo lu? :S . Je neki plastika, ki dr?i lu? ?udno spokala/preparela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To more bit zajebancija, tele so kumi ?e za drogo otkrivat, ker vi?je od ventila od gume itak ne morjo vohat. Sm pa crknu od smeha, ko so jih napodil na onega z rokavico.

Jest ?e zmer pravim, kar ma?ek lohka napere, tisto ni pes... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah Pep je klop itak skraj?al na 19 igralcev. Ga ni kluba, ki bi imel tako kratko klop na takem nivoju. Ravno zato, da bi lahko vsi ve? igrali, na pa da jih polovica surle vle?e na klopi/tribuni. Verjetno bo mladince ponucal za kako tekmo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sem preklinjal ko satan.. ampak bojda po?kodba ni huj?a, kake 2 tedna out... sem se bal da je kaj bolj resnega. K re?i so sedaj nasprotniki, ki bi jih morali premagati tudi brez Messija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak tako aroganco kot so si jo tele gradbeniki privo??ili jo pa ne najde? - za re?evanje svojega projekta so pripravljeni ?rtvovati premo?enje drugih in verjetno tudi ?ivljenja sam, da bo ceneje in da bo ve? cvenka kon?alo v njihovih ?epih - barabe pogoltne :angry:

Boss, malo me presene?a?, da te to presene?a. :D

To je pri nas standard. Pri nas se vedno gradi in izdaja dovoljenja na lepe o?i. Noben ne prera?una kak?ne ima lahko to posledice, samo da oni pokasirajo. Potem pa sevede, tudi ?e jim nos porine? v njihov drek, bojo zanikal da to ni problem. Pri nas je vse roka tako, roka tako ?oldi pa v ?ep.... Zato ker imajo taki dripci pri nas imuniteto, so nagrajeni ali pa kazni sploh ne obstajajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

0. Neuporabnike smernikov v kro?i??ih, kri?i??ih, avtocestah, parkiri??ih,… vljudno prosim, da se zglasijo v avtosalonih / servisih svojih znamk ter poprosijo trgovce / serviserje, da jim poka?ejo zadnji tehnolo?ki krik ? ro?ico za smernike. Velik naval ?e pri?akujejo v trgovinah / servisih s 4 krogci ter modro-belimi propelerji.

Win!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jest sm ekipo ?e sestavu, tko da ?e nas bo ene par sam re?te pa oprem "ligo".

EDIT: sm kr naredu, da se nau ?akal.. koda da se prijavite v ligo je 4315-2067

?e bo kdo prvi? to igral pa mu kaj en bo jasno naj krpra?a.. all in all je simpl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Glede na to da smo ?li brez nekaterih klju?nih igralcev je to zelo lep uspeh, v?eraj pa nisem gledal, ker se mi je zdelo da nas bojo Turki pokopal s trojkami, pa ?e preve? sem bil prehlajen da bi gledal... mi je pa bil vseskozi jasen rezultat oz. v katero smer gre, ker sta sestra pa njen tip v drugi sobi preklinjala kot turka... ;):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

O ja, Ray Mears je super. Prov rad pogledam njegove odaje. Ja Bear je tok vse neki spektakularno pa nevarno pa oh in splohm, pol se pa vidi da sam dramo dela... kr neki, dnar pa obra?a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bear Grylls: <_<:D

!

Verjetno sem malo za svetom, ampak ko sem kdaj ujel njegovo oddajo se mi je zdel da mal fejka pa da mu kake snickerse pa vodo ?vercajo... sam da pa tok fejka je pa bolano... zdej sem ?el malo ?e raziskovat na to temo in se sam smejim, kake so po?el.... oj je tok wild k jest na svojmu kau?u.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Simon Singh ~ Zdravilo ali Slepilo: Alternativna medicina na zato?ni klopi ; Podnaslov pove vse, zelo dobra knjiga na tematiko alternativne medicine aka. nateg

Lynn Phillips ~I Can Make You Loathe Yourself: The Infallible Step-by Step Programme for Lowering Your Self-esteem ; Kva pa vem, tko bolj kr neki, par stvari ti da za mislit, druga?e pa ne kej preve? dobrega

Jeremy Clarkson ~ And Another Thing: The World According to Clarkson: v. 2 ; tokrat tema nisvo wagni ampak splo?no, kar mu je tisti teden padlo na pamet. Pravo branje za na pla?o, ni? kej za razmi?ljat pa mal zajebancije.

Bere pa se:

Jeremy Scahill ~ Blackwater: The Rise of the World's Most Powerful Mercenary Army ; Sem nekje na polovici in je kar zanimivo in kar malce ?okiran.

Sem pa pred dopusti nabavil kar nekaj Clarkosonovih knjig, ko sem ?e bil optimist, da bom ?el na dopust, tko da ?e tiste ?akajo... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prosim administratorje za bruh smajlija, videl sem namre? Renault Wind na cesti.......

Zadnji? sem ga videl parkiranega na Celov?ki, pa sej ni tok hudo. Sanjgjong ?e zmeraj nima konkurence....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim da banke tu niso ni? krive, one nismo dol?e dat kredita. Denar zagotavlja tisti, ki se je projekt zmislil in to je MOL. ?e je ?el MOL v projekt brez financ, potem je to bedarija. Tko si jest s svojo kme?ko logiko predstavljam.

Jutri grem jest na na?mu koncu mega stadion narest, pa nobenmu pla?at, potem se pa zgovarjat, da mi banke no?jo kredita dat. To je treba prej mislit in met pripravljeno. Vsaj po zdravi pameti.

?e meni direktor, ne bi pla?eval pla?e leto in pol ko bi zmzoval sredi zime na strehi in potem ?e poleti garal na taisti strehi pri 40 stopinjah, ga ne bi samo premlatil njega in njegov fikus. Tiste pizde pri skledi sebi redno in bogato izpla?ujejo, potem pa "zmanjka denarja" za izvajalce in delavce.

(*ravno v?eraj sem imal debato o nekem evropskem porjektu, kjer je bilo s planom to?no vse finan?no pokrito, potem pa je nekdo pri skledi pogruntal, da je to fajn in je privlekel dodatno ?e nekega "znalca", ta potem ?e nekega in se jih je toliko propojilo na seske, da trenutne finance pokrivajo le 60% pla? zaposlenih, tisti na vrhi jih sigurno dobijo, tisti ni?je....?, projekt bo propadel zaradi pomankanja finac in ne bo zaklju?en, evropa nas bo poslal v kurac, bo zahtevala denar nazaj, eni bojo mel pa polne ?epe, ker dr?ava ne bo pobrala njim denarja ampak bomo splet pla?ali vsi*)

?e zdaj mi ni jasno kaj bi dosegel na sodi??u?? Tele itaq ne odgovarjajo z lastnim premo?enjem in ?e niso pla?ali obveznosti, od kje pa bo? vzel? Na sodniji se bo? gonil vsaj 5 let, pravniki bojo sre?ni, ker te bojo obirali oz. si odrezali lep kos kola?a ko in ?e bi denar prispel.

Boss kaj bi jest naredu, ko bo mene en pustu stradat, ko bi svoje ?ivljenej pustu na strehi, medtem ko si oni mastijo brkove, ne verjamem da je za objavo na tem forumu. Omenjanje pravne dr?ave je meni odli?en komi?en trenutek, kjerkoli v medijih to vidim. Isto mi gre na smeh ko se omenja demokracija...

Kot bi rekel Joda: Pravna pravila in dr?ava ?e ne naredita pravne dr?ave.. ahhm...

Ampak tole je bolj debata za ob piru, ker tkole na forumu si lohka hitro narobe razumljen....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, ?e ?e nekaj mesecev ne dobi? pla?ano, pri nas ne gre? na sodnijo, ker potem bo? dobil denar ?ele ?ez 5 let v najbolj?em primeru (vsi vemo kak?na je brzina na sodi??ih ?e ni volje). Kaj bo? pa jedel tistih 5 let.

Sem popolnoma za odprtje nekega spodobnega stadiona, samo ne na ra?un nateg in "raz?love?enja".

Teral so z nerazumnimi roki, dnarja pa ne bi dal. Tko so se ?li v ZDA s su?enjstvom, mislim da smo to prerasli.

Kamnjonarju, grejo tudi meni na ?ivce z vsemi mo?nimi zaporami, a tole pa popolnoma podpiram, ker se ne gre za neke cestnine, ko nekomu smrdijo, ker ne more vikenda pol narest, ampak ljudje ki rabijo jutr it v trgovino po kruh pa nimajo s ?im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo pa je v LJ nov stadion...

Je pa hecno, sem prebral, da eden izmed podizvajalcev, ker ni dobil pla?ano ?e ni oddal dokumentacije, ki je potreba za pridobitev dovoljenja. Stadion pa naj ga bi dobil... ?e enkrat dokaz, kako pri nas ?iba roka tako, roka tako...

Me pa zelo jezijo ta nepla?ana dela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Jest k sm pa mal iz LJ sem obsojen na Siol. Bi verjetno tudi zamenjal, samo ne morem ni? pametnega dobit v moj konc (sosed je sprobal Amis pa mu je en qrc delal), Siol mi pa tudi lahko da najvec 2Mb povezavo. Mi grejo pa tudi na zivce zadnje ?ase, kej jim skos neki DNS jebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Takle mamo na pumpah zdej, samo ?e cagar za ? se vrti. V?as ko tankam pa na hit prvo pogledam ?tevc za ? pa misim.. oho zdej jepa ?e po?as polno, potem pa v naslednji sekundi pogledam ?e izto?ene litre pa me kap rukne, kumi je kej vn prtekl... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pr men je glih kontra...

Ko sem bil mali so me neki po bolnci vlekl, potem sem se pri ene 3-4 letih pod sod kjer se je ?nocp kuhal ulegu pa zaugal, zdej sem ve? al manj na 3-ji, samo glede na to da sem zmer bolj blesav, ka?e da bo res kmal 4-padla...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.