Ne vem no, ?e bodo tole uspeli skoz spravit pol se nam bo res ?rno pisalo... Mene bo samo pot v slu?bo letno ko?tala 1600? za cestnine. ?e ?tejem pa vse ostale poti po AC pa verjetno tam nekje 2500?. Jaz osebno takega zneska ne morem pla?at, tako da ne vem kaj bom naredil... res ne
Po moje nam ne bo preostalo drugega kot, da se poslu?imo taktike prevoznikov in blokiramo vse AC-je po sloveniji. Prebivalci vsporednih cest pa svoje ceste saj se jim bo ?ivljenje spet bistveno poslab?alo, ko se bodo mimo njih valile trume avtomobilov.
No vidi?, pa sklepam da ma? ti ?e razmeroma dobro "colngo", tko da kaj ?ele kak?ne delavske dru?ine, kako si bojo pa oni prvo??li romanje po na?ih vele-modernh AC-jih!
Mah nej grejo usi skupi u rodilne organe oz. "zgodba o ?enski in psu"
Vozil se bomo po starih cestah, o?itno to tut ho?ejo, pri tak?nih genialnih idejah (tele na?e AC pa so itak totalno gnilo izvedene, tko da fuj in fej use skup, drago pa za popizdit)!
Jz bom pa tkole reku: vpra?anje katere ptice roparice so bl lopovske kokr "Golob?ek" - ?edalje te?je ga gledam, da ne re?em da mi je do skrajnosti zoprno bitje!
Moji aduti so bli; Maja Keuc, Maestro in Petr Vode, mal tut Veseli Alen, medtem ko tamala je ?e zdej rahlo naduta in bo verjetno od u?eri?nega ve?era dalje prepri?an da se ne vrti Zemlja okol Sonca, ampak da je sama use planete u kontro zavrtela!
P.S. - mal sm pa mogo?e tut nacionalista, pa mi ?e zato ni kul, ker izbiram SLO talent!
Eh beda, u?eri sm do 23.30 bedel (oseba ki to po?ne je v tem primeru BEDNIK), pa gledu Talente in nakonc iizmed 10-ih finalistov zmaga lih oseba, keri sm nejmn privo??u izmed vseh aktualnih, torej gd?. Lina Kukuruzović!
Jz pa priznam da sem premalo strokovno podkovan, pa niti nisem imel prilo?nosti v detajle pre?itat kaj so podpisal omenjeni vrli dr?avniki, kot ka?e bom pa glasoval za, pol pa bo kar bo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
K sm tole ?ital, sm dubu kr kurjo ko?o;
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/spre...-na-zemlji.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani