v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak...
Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban
To dr?i kar pravi? samo lahko se zgodi da, je recimo po polovici ali pa dveh tretjinah sezone ?e vsega konec. Pri to?kovanju tudi ?e nekdo zmaga na prvi polovici dirk mu ?e zdale? ni naslov v roki saj je lahko zasledovalec na vseh teh dirkah drugi pa je razlika le tam nekje 18-20 pik.
?e bi ?eleli, da prvo mesto prina?a ve?jo prednost je treba samo na?in to?kovanja spremenit, da bo med prvimi tremi ve? razlike.
recimo takole bi bilo po moje precej bolje in kar velika prednost pri to?kah za prva mesta.:
1. 15 pik
2. 10 pik
3. 7 pik
4. 5 pik
5. 4 pik
6. 3 pike
7. 2 piki
8. 1 pika
hja o?itno nekdo iz FIA-e ?ekira tale forum in so se kon?no odlo?ili spremeniti sistem to?kovanja, da res mesta pri vrhu prina?ajo ob?utno ve? to?k in da se spla?a boriti ne pa samo taktizirati ter priti v cilj.
Po novem naj bi se to?kovalo za prvih deset mest po sistemu 25-20-15-10-8-6-5-3-2-1. Sicer jih mal matematika jebe in razmerja ampak bolje to kot pa prej?nji sistem
Jaz sem mel enga avstrijca v audiju, ki je ?ist znoru, ker sem vozil natanko po predpisih oz. omejitvah. Tip me je nato prehitel po regionalki mim Trebnjega in to ?ez dvojno neprekinjeno ?rto. Prstka pa nisem dobil
Spet ?pekulacije da se bo ?umi vrnil v Brawna...pardon Mercedesa....jao kok imajo za spletkarit...kot da je to te?ko povedat v naprej.
Bi pa formuli privo??il njegov come-back. Monza pade, sedaj vemo kaj je treba vse seboj vzet. bele rjuhe, wooferje, jezer?kov ?otor za poroke, 3 prasce pa babo za uklopkota.
ooo yeeeeahhh... vsaj to mormo vzet s sabo, raj pa ?e kej ve?, da bomo lohk konkuriral vsem ostalim formula fanom v kempu.
Najverjetneje si zelo presene?en, ko ti pi?em ?e danes, 8. decembra,toda rad bi ti pojasno nekatere stvari, ki so se zgodile od za?etka lanskega leta , se pravi od takrat ko sem ti poslal prvo pismo z mojimi ?eljami za Bo?i?.
Pisal sem ti da si ?elim kolo, rolerje, Matchbox stezo z avtomobil?ki in ?ogo. Celo ?olsko leto sem se raztrgal od u?enja, nisem ?prical niti minute, ko je zapadel sneg, sem ?e celo bolj zgodaj odhajal od doma.
Pa, da ti sploh nea govorim o tem, da sem bil pri matematiki najbolj?i
u?enec in da sem osvojil srebrno Vegovo priznanje na dr?avnem
tekmovanju. V celi vasi se ni nih?e lep?e obna?al od mene, niti moj brat Petr?ek, niti mama, niti ata, da sosedov niti nea ra?unam, celo Mari?ka mi je rekla, da nea more verjeti kako sem se pobolj?al. Vsako nedeljo sem hodil k ma?i, ?upnika je skoraj kap zmeraj, ko me je zagledal v cerkvi. Pomagal sem celo star?kom ?ez cesto, ?e rajonski policaj ni mogel prehvalit. Ti pa ve?, kak?en je policaj Tona, da te on pohvali mora? bit res priden.
In zdaj mi povej, kak ma? jajce, da si mi potem nastavo pod jelko jebeni ?lovek ne jezi se, jebali te zokni s Telebajski in pofukanega ?rnega Petra?! Ma koji kurac si ti debeli peder sploh ?tudiral, kaj misli? da sem se jaz celo jebeno leto mu?il in trudil takoreko? za ni?, jebala te darila?!!
In kaj je najbolj va?no; mene si tak grdo zafukal, onemu malemu
sosedovemu seronji pa si prinesel tolko igra?, da pri njih skoro v hi?o
nea more?, kolko jih je!
Da te nea vidim slu?ajno, kak probava? letos splezat skozi
dimnik v na?o hi?o. Zjebal te bom tak ko malega majmuna, ti
debeloriti kosmatinec. Tistega tvojega rahiti?nega jelena pa bom itak prestra?o z zra?no pu?ko , da bo? mogo pe? it nazaj na tvoj jebeni severni te?aj, isto tak, kot moram zdaj jaz pe?a?it, ker mi nisi prineso montbajka!
Jebi se Bo?i?ek, bo? ti ?e ?e videl naslednjo leto kaka baraba
sem lahko jaz, ti peder jedan debeli.
u?ivaj smrdljivo ?ivljenje
Janezek P.
?arovnik je bil zaposlen na luksuzni ?ezoceanski ladji.
Njegov poklic je bil zabavati potnike na dolgih kri?arjenjih s svojimi
magi?nimi triki.
Ker so se potniki zamenjali vsak teden, ni bilo nobene potrebe po tem,
da bi se nau?il kaj ve?, kot 20 trikov.
Problem je nastal, ko si je kapitan ladje kupil papagaja, ki je zelo rad
opazoval ?arovnika pri delu.
Kmalu je bistri papagaj spregledal ?arovnikove trike in mu jih za?el med
predstavami uni?evati z medklici, kot so:
"Karto je dal v rokav!", "To ni isti klobuk!" ali "Pod mizo ga je skril!".
?arovnika je to mo?no frustriralo, kajti njegove to?ke niso ve?
navdu?evale
ob?instva, ni? pa ni mogel zoper papagaja, ker je bil kapitanova last.
Neke no?i je ladjo zajelo hudo neurje in potopila se je. Naslednje jutro
sta
se na istemu kosu lesa zna?la ?arovnik in papagaj.
Povsem sama sta bila sredi oceana in se gledala brez besed.
Tudi drugi dan sta se opazovala v ti?ini. Enako tretji dan.
?etrtega dne papagaj re?e: "Stari, vdam se... Kam si skril ladjo?"
pa sej je vreme lepo zdr?al skor do srede decembra tako, da je ?ist cool - bo pa treba hitrost zmanj?at pa varnostno razdaljo pove?at pa upat, da bo ?immanj kriti?nih situacij
pred leti, ko sem sam omenil, da je vzgoja otrok podobna vzgoji psov so me pa skor kri?ali zdaj pa o?itno po?asi ljudje doumevajo, da smo vzgojili razvajeno generacijo
Mogo?e je glig v tem problem, da si ti zrasel tja do 17 leta in to prehitro. Bil si naspidiran s hormonom rasti, ki povzro?a disproporce v razvoju o?esa.
Se mogo?e motim??? :ne vem: :ne vem:
Zelo enakomerno sem rastel in sem bil ves ?as med najve?jimi v razredu pa tud zdele z dobrimi 190cm nisem nek velikan, da bi moralo to tolk usekat saj bi pol pomenilo, da so vsi dvometra?i napol slepi :ne vem:
Zanimiv je predvsem to, da v familiji nih?e nima dioptrije razen starostnih jaz pa fucki'n -7,5
Kontra primer, za katerega ne more? re?i drugega kot panika:
biv?a soseda v Kranju je izpisala oba otroka iz vrtca, vzela stari in novi dopust in bo do februarja doma z malimi... :ne vem:
LOL no
Polet bo pa jokala, k ne bo mela dopusta, da bi ?la z otroki na morje.
No bom trdil da to ni res, ker se v to popolnoma ni? ne razumem.
A ni mogo?e za dioptrijo kriva puberteta.
Mojemu sinu je ta nadela o?ala, ki jih pred tem ni poznal.
Marsikaj je mogo?e. Nekako mi ni jasno, kako bi neka stvar ciljano po?kodovala samo en organ, druge pa pusti pri miru. :ne vem: :ne vem: :ne vem:
Ne bom trdil, da ni mogo?e ampak, da zdravnik re?e, da je blo prehudo stopnevanje dioptrije, da bi jo lahko pripisal puberteti sploh pa ker sem imel prej 100% vid. Je pa zanimivo, da sem to dioptrijo pridelal v petih letih potem pa se je ustavilo. e gre za pubertetne spremembe potem taka zadeva traja dokler ?lovek raste in to je nekje do 20-ga oz. 21-ga leta.
Dobil kazen za parkiranje, glih nalimal gor, ni? se ni hotel zmeniti star fotr....polovi?ka je 40,00 EUR ...pa ajd, ko bi v centru kje parkiral ne pa v ?i?ki, kjer ?iva du?a ne hodi po tem plo?niku , zgleda da mora Jankovi? za ognjemet zaslu?it.
Ne vem, ?e je glih Jankovi? kriv, da si ti parkiral na plo?niku Zastopim, da je neumno ampak vseeno imajo/imamo pe?ci dostikrat problem se normalno premikat po mestu saj je marsikateri plo?nik zaparkiran.
Imam pa? tako delo (terenc) da redno i??em parkirplac po Lj ampak s dr?im tega, da ne parkiram po plo?nikih in tam kjer se ne sme. Poi??em gara?no hi?o ali pa parkiri??e pa ?etudi je treba pol kak km pe? do cilja. Jebat ga, ?e ne bi pa bankrotiral, ?e bi vsak dan po parkrat kasiral tako kazen.
Pozoren je treba bi tudi v spalnih naseljih kot je recimo ?tepanjc saj tja redarji redno zahajajo in colajo avtomobile tako, da marsikoga zjutraj ?aka neprijetno presene?enje v obliki redarskega sporo?ila.
Hja... a pa si ziher, da cepivo ne nosi nobenih stranskih u?inkov :ne vem:
Tole gripo ve?ina ljudi (99,99%) preboli sploh ne da bi vedeli, da jo imajo oz. so jo imeli. ?e pa ra?una?, da jo dobi samo nekaj procentov vidi?, da je procent obolelih s te?avami izredno majhen. Se pravi z drugimi besedami mora? najprej imeti "sre?o" da jo fa?e? pol pa ?e "sre?o, da si med tistimi redkimi, ki bi lahko imeli komplikacije.
Kaj pa pri cepljenju? Pri cepljenju pa ziher dobi? cepivo in ima? ravno tako lahko komplikacije (tudi ?ez nekaj let) in celo lahko umre?. V slo imamo ?e en tak primer, po svetu pa ?e precej ve?.
Da ne bo nesporazumov - nikogar ne mislim prepri?vai naj se ne cepi oz. naj se cepi saj se vsak odlo?a sam, samo, da bi v zdravo telo vna?al sestavine, ki niso niti dobro preizku?ene niti raziskane mi pa na kraj pameti ne pade. Drugo so cepljenja proti klopnemu meningitisu (kjer sem seveda cepljen) saj gre za leta in leta znano in zelo preizku?eno cepivo.
Pa ?e ena zadeva zakaj sem tako skepti?en in kar sem okusil na lastni ko?i. Kot otrok sem bil cepljen proti eni od tisti otro?kih bolezni in mi je udarilo na o?i tako, da sem po cepljenju v nekaj letih prilezel do dioptrije -7,5. Glede na to, da sem imel pred 10 letom starosti popolnoma normalen vid in da se mi je po cepljenju zelo hitro za?el poslab?evati so se ve?inoma zdravniki strinjali, da gre za stranske posledice cepljenja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tavelik petrol na tr?a?ki pred dolgim mostom
so mi rekli, da nej se ne sekiram, ker da se take zadeve dogajajo a bej?no, a res
A je kdo ?e poskusil vnov?iti zni?anje vrednosti avtomobila, ker bo farban?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani