Pa kva vem, o?itno je do te re?itve pr?lo po sistemu - ve? glav, ve? ve in ko je nekdo sli?u da moj Reno na plin laufa, je o?itno pomislu, da bi znal pa Polo pa? jet na pir, ki ga je blo na dosegu roke v izobilju!
Glede na to, da ve? glav ve? ve, tukaj na forumu nas je pa uradno ve? tiso?, bom kr tlele popra?u, kaj se kej priporo?a!
Imam pa v planu, vsak mesec dajat nekaj v te namene (recimo kak?nih 100 EUR), pa za "tamalo" - 4mese?nico kak?no zavarovalno polico odpret itd.
Zdej opcij je malo morje, pa predvidevam, da je najbolj?a samo ena, medtem ko nekaj je potem ?e dobrih, kak?ne pa ?ivi nateg, zato bi prosil ?e za va?e mnenje kam investirat, da se poja?a, ne pa izgubi ?e tisto kar je.
Dokaj dobro poznam od Merkurja zadeve (Top garant npr.), pa od Fondpolice (KD) sem tut ?e mel neko stvar (mislim da KD Maximus al Pelikan) itd.
Jao folk, u?eri nas je (?e je kdo gledu 24 ur na Popu) spet vrli premje fajn blamiru pred turisti (mislm da so bli u Lipici). ?e je kdo gledu, ve o ?em govorim. No Boss bo vrjetn reku, da je bla to simpati?na gesta!
U?eri se peljem ene 60 km/h ?ez naselje, pa ena baba u Twinglnu zapele direktno pred mene (obetal se je bo?n trk, v njena ?oferska vrata), bremzam na polno, pa sm vidu, da ipak ne bo znesl in jo nekak uspem obvozit, pol sm ji mal poblendu in povedu, kaj si mislm o njeni vo?nji (koko? slabovidna, mamujijebm).
Skratka mal je mankal, da jo ne bi z Laguno poslal direkt v Renojska nebesa (kjer predvidevam, da majo ful mehke sede?e)!
?e totalno zaspan parkiru 4,70 m Renoja u en plac kje je prej bil Polo, pa sm se lep cajt matru da nism nobenga butnu in jasno - ?lo je total na knap, Polo pa je mel ?e ohoho placa na istem mestu!
?al se moram strinjat - treba vozit tut z glavo, ne sam z desno nogo do podna, ker tisto prednost v sezoni 07 zapravit, to si res zaslu? Oskarja!
Kar se pa to?kovanja prvenstva ti?e, se mi zdi da je Alonso resn kandidat za prvaka (vozi se skoraj neopazen, z ne najbolj?im avtom), pa ima ?e kar nekaj pik na svojem kontu!
P.S. - se pa orng bojim, da bo prvak vendarle (kon?no) Peter na Veter, se prav Vettel!
Men je v?e? njegov na?in dirkanja (pristop in da je res noro hiter), ampak totalna agresija, dostkat obrodi napaka, pa jasno tut material se bistveno hitrej obrablja, o?itno se je to zgodil tut u?eri z gumo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sm si dokaj odpo?il ?ez viknd!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani