Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

U?eri sm pa gledu samo ?tart, pol smo ?li raj na izlet, da ne zgubim dneva zarad neke dirke! <_<

Kokr sli?m, mi je mal ?koda za Hemija, ker naj bi bil sicer drugi. Kar se pa RB ti?e, pa upam da bo Webber Vettlu ?edalje bolj konkuren?en in ve?krat pred kot za njim! :danzoman::hudicek:

Mihajlo je bil 4., kar je vsekakor bolj?i dose?ek kot so ble prve 3 dirke. Bomo vidl, do kam ?e lohk prleze! :harhar:

Kar se pa Masse ti?e, pa se strinjam, da ni konkuren?en Alonsu, kar me precej veseli (?eprov odkar je Alonso u Ferrariju sam napol navijam zanga)! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah, jz pa kar se ti?e Reala, pa Lige prvakov, sm ?e ?ist zgubu upanje - oni majo same neke zvezde in zvezdice, med kerimi dostkrat ni kemije, sinergije al ?esarkol, kar bi doprineslo k MEGA rezultatu in ob tak?nih razmerah, je prakti?no nemogo?e, da bi bili najbol?o na stari celini! <_<:blush:

Pa ?e domnevni 1. zvezdnik RM mi je tko en antipati?n primerek, da je groza, ?koda ko ni ostav v Unitedu al pa se selu na modne piste, ?e je ?e tko lep (kot je sam prepri?an)! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Mah, teli Grki neb nikol smel u EU, moral bi jih pre?nofat s polcijskimi psi, ne pa jim zaupat! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

RM ?e vedno konkurira za naslov, me zanima kak bo razplet okol te ene to?ke prednosti! <_<:P

Zgleda pa ce "Lepi" mal prepozno zbuja! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lej, sma ?e dva! Tak bi mogl bit vsakega 5. :bravo::D

Sodelavc pravi, da za ta dner kok ga dobi, ma od do vsakega 5. v mescu ?e vse narjeno! <_<:P

U?eri smo zamenjal (Peri?nik) senzor podtlaka na Renoju, zdej spet leti k zmaj! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Matr tale tematika tut mene skrbi, mam ob?utek da iz tega ne sledi ni? dobrega, pol pa ?e tej Grki, namest da bi vsaj zdej stisnli, pa probali kar se re?it da, pa imajo o?itno namen po?eti vse kej druzga, banda lenuharska! <_<:hudicek:

Sicer pa tale sistem "vzajemnosti" se mi ni ne zdi ni? kaj pravi?en, oz. precej spominja na ?ase, ko je ?lo vse v "Beli grad", kjer so imeli ceste, pala?e itd., predvsem na ra?un nas in pa Hrvatarjev! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz pa mislm, da kdor ?eli v Nju Jok (predvidevam da ma temu primerno gmotno stanje), pol u jamralniku nima kej po?et! :harhar:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.