Mam tut jz ?e povhn kufr raznih plinskih iber zagrete?ev, ki ne pustijo drugim da terajo kar ho?jo!
P.S. - kupu bom Twingota L.1993, pa nam nucu ne plina ne nafta, pa? pa benz - unih 5 litrov al kok ?e po?re, pa hkrati bom NEOPREDELJEN in NEOBREMENJEN!
Kok so zanikrne ceste, sm najbol dons spoznal, ko sm se z MX5 na 17kah pelju, jebemumatr, to komplet podvozje razjebe? pr takih cestah, pa tut za motor ne vem kok so kej "koristne" stalne vibracije!
Dna?n dan ne bo moj - polil sem juice po sede?u (ni bla fla?ka dobro zaprta), potem tok cajta izku parking, da sm slu?bo zamudu, zdele i??em po pisarni neke papir s podatki, ki je ful va?en in nimam pojma kam sem ga dal u?eri, popoudn pa mam ?e zobarja, pri kermu se mi ni? kej dobr ne pi?e!
Zdej pa eno vpra?anje, za ?umlovce; me zanima (odgovorte po pravic, ?e ho?te), ?e niste od naveze Mercedes-Ross Brawn-?umaher, pri?akoval "nekolko" ve? kot da bo delil 10. mesto v skupnem se?tevku z Adrianom Sutilom (pazte to - vozi Force India makino)?
S plinskmu Renojem v dveh dneh prevozu nekje med 500 pa 600 km (relacija; Kamnik - Se?ana - ?tanjel - Gorica (Sveta gora) - Vipava - Kamnik, drug dan pa MB in okolica, pa potem Celje (?martinsko jezero) in nazaj v Kamnik.
Zdej ne vem to?n kake sta mela ?ase (celokupno gledano je o?itno Niku bolje znesel, drga? ne bi bil 3., velemojster pa khm . ... )
Glede lanske sezone pa ?e zmer nism zvedu po ka?ni recepturi nej bi bil Hemi prvak, razen ?e ne govori? o F1 in se omenjeni dirka? ?e kje drugje udejstvuje, pa bi tam "moral" bit prvak!
P.S. Mali Rosberg je u skupnem se?tevku (?e se ne motim) uvr??en na senzacionalno 2. mesto, kje se nahaja 7-kratni superdupermaher, a kdo ve (za nami pa ni ena, pa? pa ?e 4 dirke, da ne bo pomote)?
Kok sm u?eri u?ivu, ko so va?ga POLBOGA scat pelal en za drugmu, za finale ?e Petrov!
Skratka, mam ob?utek da ima ta heroj po vsaki dirki manj navija?ev!
@Jures - kar se pa ti?e Hemija, da bi bil lahko s pametnej?o vo?njo zadnje 3 leta prvak, se pa ?e kako moti? (morda si lansko sezono gledal samo na en u?, pa ?e to napol priprt); lansko leto namre? ne bi bil prvak, niti pribli?no, sam ?e te spomnim, imel je znatno slab?i bolid od Brawna, pa jasno tudi od Red Bulla!
Je pa zanimiv (moj pogled) na stanje po mo?tvih, kdo je prvi ?ofer oz. bolj?i od dueta, po ekipah;
McLaren: 1. Hemi, 2. Button
Ferrari: 1. Fernando, 2. Massa
Red Bull 1. Vettel, 2. Webber
Mercedes: 1. Rosberg, 2. ?umek
Renault: 1. Kubica, 2. Petrov
O ?umaherjevi (recimo trenutni) kvaliteti pa sicer pri?ajo dose?ki malega Rosberga, ki dobesedno raztura, v identi?nem avtu kot ga ima superheroj, aja pa gume in steza je tut za oba identi?na!
Jz pa ?ist verjamem da od "konca sveta" tacga al drga?nga nismo ve? dale? - matr sam poglejte tale vulkan al karkol ?e je na Islandiji, zdej neki govorija, ?e se bo tkole nadaljeval, da bo lahko zra?n promet stal tud do pol leta, haloooo?
Ne vem al se lohk pohvalm, da je motorn olje v 323F po 11000 km od menjave ?e ful svetel (kot da bi bla voda), dodan mu je bil sicer BOND GOLD od Siriusa!
Druga ?ansa pa je da se mi kje z vodo me?a, pa je zato tako kakor je, kar pomen, da stvar ne bo ve? doug laufala!
@Sirius, kaj od na?tetega bo dr?alo, ker mi je res ful ?udno, pa ?e nivo mislim da se je mal dvignu (upam da nima ta makina L.97 ?e DPF filtra)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mam tut jz ?e povhn kufr raznih plinskih iber zagrete?ev, ki ne pustijo drugim da terajo kar ho?jo!
P.S. - kupu bom Twingota L.1993, pa nam nucu ne plina ne nafta, pa? pa benz - unih 5 litrov al kok ?e po?re, pa hkrati bom NEOPREDELJEN in NEOBREMENJEN!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani