Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jao kok sovra?m vozt za enmu "navornikom" (beri trahtarjem), ?e zlasti, ko ?eli mal bolj hitro speljevat in pospe?evat! <_< Prva stvar - na?timat notranje kro?enje zraka, pa nej koga druzga du?i v koreti zarad saj, mene ne bo! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Temu je verjetn itak glavna dilema, kaj popit danes (kot glavno jed); Viski, Vodko al bi morda raj? kar morsko bolezen pridelal z rumom! <_<:hudicek:

Dans se mi je dan za?el adio pamet gnilo; najprej pogruntam, da je zmankal kurilnga ola in je posledi?no skor da zima u hi?i, pol pa hodm od Pivovarne Unijon prot Centru mesta in me golob nacentrira (na sre?o ne s svojim sranjem), ampak me oplazi samo s krili, skratka nagnusn filing za popizdt! <_<:blush:

Zdej pa me sam zanima, ?e ola u cistern ?ist zmanka, a potegne notr kake smeti, tko da ko bom doto?u, a morm ?e kak filter menjat al kej prezra?it al kako podobna jeba?ina?! sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jz pa sm totaln lubitl alpinisti?nih (hribovskih nasploh) filmov, pa jih je kr dost te?ko dobit, najbl me pa zanima Himalaja! :D

ma kdo kake naslove, kje bi blo dovolj te robe! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dej mi res neki u?timi, ?enska total ?iv?na, razmi?la dat odpoved u slu?bi, pa bit profi varu?ka, ker otroka je rekla ne bo zaupala nobenmu, ki ni "uradna oseba"! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?er sm prejel sklep, da u tem bednem Kamniku ni prostora v vrtcu, za tamalo - res morala, ter totalno vzpodbujanje natalitete, ?estitke pristojnim in globok priklon! :danzoman::bravo::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Pred par dnevi sm gledu film PIANIST - odli?na zadeva! :danzoman:

U?eri pa "Slovenko" in je kr okej, edini se mi zdi kot da se kon?a v stilu - se nadaljuje, ker niti nima pravega konca! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Canyon praznuje
Napisano

?estitke ob osebnem praznku, pa nej ti makina ?e lep cajt slu?i, mehankarji pa isto?asno na njej slu?jo - ?im mejn! :danzoman::P

:party0035: :mi pijemoo: :punk::vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah razo?aran sm na celi ?rti - prvo bi pa nateru na najbli?ji avion slovito 9-ko (beri CR, megazvezda, lepotec itd.), pol pa ?e poglavarja ?ete! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr sam kak gol je pa Olić na?utiru, to pa res ?estitke (?e zdale? nism ljubit Kock)! <_<:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah sovra?m Bajern, katastrofa! <_<

Upam da jih Francozi scat pelejo! :blush:

Sm bil pa 200% ko so MUTD vodil 3:0, sm si reku, bajbaj Pivopivci, pa sm se zgleda mal za.....! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lepa priloznost za nakup
Napisano

Nektere stvari so morda res zanimive, medtem ko kak?ne pa res ne; - rabljena denarnica (halooo), prastar mobilec (Simns M35, ne hvala), fotić 1.4 mega pixla (naj ga kar majo) itd.! <_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto in vzdr?evanje
Napisano

Mislm da znajo bit ?kodilaki (?eprov nism glih ljubitl le-teh), kr dobr nakup, pa kaki Hjundajci al pa Kije tut pomoje, ?e gledamo kok pleha za kok gnara! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mo?no dvomim da je ker (ko vse deluje BP) hitrej?i od RB in pa Vettla v njem, kar me zelo ?alosti! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz sm biu tut navdu?en, medtem ko Ferrarija me lih nista fascinirala (za?etk dirke, nista znala mbenga prehtet, po ?tartu namre?)! <_<

Vettel je pa zelo grdo "za?il" Webbra ?e v 1. ovinku dirke, tko da ?e bi bil Avstralc iste sorte k on, bi oba kon?ala dirko, ?e predno se je za?ela (bi ga zaprl, k zmaja). <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.