Jao kok sovra?m vozt za enmu "navornikom" (beri trahtarjem), ?e zlasti, ko ?eli mal bolj hitro speljevat in pospe?evat! Prva stvar - na?timat notranje kro?enje zraka, pa nej koga druzga du?i v koreti zarad saj, mene ne bo!
Temu je verjetn itak glavna dilema, kaj popit danes (kot glavno jed); Viski, Vodko al bi morda raj? kar morsko bolezen pridelal z rumom!
Dans se mi je dan za?el adio pamet gnilo; najprej pogruntam, da je zmankal kurilnga ola in je posledi?no skor da zima u hi?i, pol pa hodm od Pivovarne Unijon prot Centru mesta in me golob nacentrira (na sre?o ne s svojim sranjem), ampak me oplazi samo s krili, skratka nagnusn filing za popizdt!
Zdej pa me sam zanima, ?e ola u cistern ?ist zmanka, a potegne notr kake smeti, tko da ko bom doto?u, a morm ?e kak filter menjat al kej prezra?it al kako podobna jeba?ina?!
Dej mi res neki u?timi, ?enska total ?iv?na, razmi?la dat odpoved u slu?bi, pa bit profi varu?ka, ker otroka je rekla ne bo zaupala nobenmu, ki ni "uradna oseba"!
U?er sm prejel sklep, da u tem bednem Kamniku ni prostora v vrtcu, za tamalo - res morala, ter totalno vzpodbujanje natalitete, ?estitke pristojnim in globok priklon!
Nektere stvari so morda res zanimive, medtem ko kak?ne pa res ne; - rabljena denarnica (halooo), prastar mobilec (Simns M35, ne hvala), fotić 1.4 mega pixla (naj ga kar majo) itd.!
Mislm da znajo bit ?kodilaki (?eprov nism glih ljubitl le-teh), kr dobr nakup, pa kaki Hjundajci al pa Kije tut pomoje, ?e gledamo kok pleha za kok gnara!
Jz sm biu tut navdu?en, medtem ko Ferrarija me lih nista fascinirala (za?etk dirke, nista znala mbenga prehtet, po ?tartu namre?)!
Vettel je pa zelo grdo "za?il" Webbra ?e v 1. ovinku dirke, tko da ?e bi bil Avstralc iste sorte k on, bi oba kon?ala dirko, ?e predno se je za?ela (bi ga zaprl, k zmaja).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jao kok sovra?m vozt za enmu "navornikom" (beri trahtarjem), ?e zlasti, ko ?eli mal bolj hitro speljevat in pospe?evat! Prva stvar - na?timat notranje kro?enje zraka, pa nej koga druzga du?i v koreti zarad saj, mene ne bo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani