Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

v sekundi sem imel izbiro ?elno tr?enja ali skale...izbral sem slednje...prva desna obesa in feltna kaput.

O fak a ti si mel tud tak primerek. Men je v?eri ena babnica s telefonom na u?esu zapeljala brez ustavljanja iz neprednostne in ko je to vidla je zabremzala tako, da se je ustavla direkt na mojem pasu. Sem ?lajfal na polno in se ustavil cca pol metra pred njenim bokom.

Sem ?el ven in poljubil gume, ker ?e bi mel zimske bi zdele jamral tko kot ti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe

http://www.izklop.com/?url=links/start&amp...en&id=56570

Remake pesmi Lepa Vida

Lepa Vida je pri morju stala,

vendar tokrat NI plenice prala.

Ker upo?tevala je pametno mi?ljenje,

kupila si je pralni stroj Gorenje.

Bilo je vro?e (tam sredi avgusta),

pre?ivljala je drugi del dopusta.

Na robu Ba?ke, sredi pe??ene pla?e,

knjigo bere in se s kremo ma?e.

Po morju ?rn zamorec priglisira,

vr?e sidro, ni? se ne obira.

Za Vido zanimiva je novica,

da po?ilja ?panska ga kraljica.

Ponuja slu?bo, vedno redno pla?o,

zastonj pa stanovanje in jeda?o.

Jo vpra?a, ?e dojia bi otroka,

ko vid', da modrc ji po ?ivih poka.

Ni? ne bo, zamorec - re?e ona -

ni naravno, not' sta silikona.

?e otrok ?eli ohranit zdravje,

naj navadi se na mleko kravje!

Poleg tega pa je poro?ena,

mo? ni siromak, otroka sta rejena.

Nekaj jamra sin, ker se bolezen kuha,

najbr? od tavhanja ima vneta uha.

Res mo? preve? kadi in ka?lja (to se ve),

morda je prehlajen (?e ni TeBeCe).

Pove, da raje bo ?akala s slu?bo fino

na son?ni strani Alp na pokojnino.

P.S.

In tako zamorec gre v druge kraje...

gledat, ?e se kje kak modrc maje

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem ?el v Ikeo zamenjat vrata, a sem ?el na izlet - v Avstriji je praznik...Objavljena slika

No je pa ljubelj zakon za vozit :bravo:

Ti tale Ikea bo pa tebe kr drago pr?la :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zanimivo, policija je dala izjvo, da je udele?eno v nesre?i ?e civilno vozilo ampak niti na eni fotki tega ni videti ampak le karambol dveh policijskih vozil - spet manipulacija ali izmikanje lastni krivdi? :ne vem: ?e ?e en vejo, pri sre?anju vozil na nujni vo?nji veljajo klasi?na pravila o prednosti.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-t...jni-voznji.html

Pa ?e tale cvetka, ki sicer ni iz cestnega prometa ampak vseeno... ?e bi tole obravnavali slovenski policisti bi pripisali, da gre za neprilagojeno hitrost. :jezicek:

http://24ur.com/novice/svet/trajekt-drvel-...proti-hisi.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem bil na celjskem koncu in ?rna kronika je to?en odraz tega kar po?nejo tam. Pa ne bom rekel, da so Celjani v kurcu vozniki ampak je problem v tem, ker imajo dva ekstrema voznikov. Eni, k se jajcajo ?ist po?as in so res premi?ne ovire in na drugi strani heroji na poln gas pa ?etud je cesta mokra in mo?no de?uje.

?e se sre?ata ta dva ekstrema voznikov je to idealno da poka kot za stavo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ZADEVA: OBVESTILO O POVE?ANJU OBDAV?ITVE VSEH DAVKOPLA?EVALCEV

MO?KEGA SPOLA

S 1.1.2010 bo uveden t.i. davek na mo?kost. Razlog, da izstopajo?i mo?ki organ do sedaj ni bil obdav?en, je predvsem v tem, da je ve? kot 99% ?asa neaktiven. Kljub temu se je Vlada Republike Slovenije zaradi visokega prora?unskega primanjkljaja morala odlo?iti za uvedbo tega davka.

Dav?no obveznost bo ugotavljal pristojni dav?ni organ, in sicer glede na velikost organa dav?nega zavezanca. Uporabljena bo spodaj navedena progresivna dav?na lestvica.

Dav?na lestvica:

23 do 30 cm luksuzni razred davek: 1000 ?

18 do 22 cm privilegirani razred davek: 500 ?

13 do 18 cm dobro stoje?i razred davek: 200 ?

7 do 13 cm ogro?eni razred davek: 100 ?

Opomba:

Vsi dav?ni zavezanci mo?kega spola bodo morali oddati obrazec za napoved davka na mo?kost do 31.3. vsako leto skupaj z obrazcem Napoved dohodnine!

Vsak dav?ni zavezanec z ve? kot 30 cm dol?ine organa bo obravnavan individualno in mu bo davek odmerjen za vsako uporabo organa posebej (uporaba za scanje ni obdav?ena!).

Dav?ni zavezanci z dol?ino manj?o od 7 cm so davka na mo?kost opro??eni in jim ni treba oddajati napovedi davka na dol?ino organa, prosimo pa jih, da DURS ne vlagajo zahtev po podalj?anju!

S spo?tovanjem!

Dav?na uprava Republike Slovenije

Direktor

Dobrostal Hudoklin, univ.dipl.in?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zbila ?ensko in jo ?e nahrulila

V Celju je pribli?no 30-letna svetlolasa voznica temno modrega fiat punta ?portne izvedbe

na prehodu za pe?ce vzvratno tr?ila v ?ensko, nato izstopila, jo vpra?ala, ali ne zna pre?kati

ceste, in hrabro pobegnila — Zunaj Cankove je voznica tr?ila v ograjo mostu ter la?je ranila

sebe in triletnega sinka

Ma dej ne more? verjet - kak?no je tole sevanje na celjskem :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Gospa kli?e na na?o tehni?no pomo? pa ji tehnolog svetuje:

tehnolog: gospa router bo treba re?tartat

gospa se razjezi: mi nismo Rutar, mi smo Lesnina

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, no ja sam ne vem zakaj taka tragika okrog tega - hja no, pa? mali je samo javno povedal pa kaj, ve? al manj vse k so se pa krohotale pa to itak doma po?nejo tisti pa k ne spo pa o?itno mal zavistni, da so se muzali. Ne vem no ampak mora? bit pa oreng puritanc, da se tega sramuje?. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Rusi so kar malo preve? zaverovani vase saj vsepovprek govorijo, da so dobili ?eljenega tekmeca. Taka nadutost je stala ?e marsikoga zmage in uvrstitve. Upam, da tudi tokrat.

Napovedujem 2:0 za Ruse v prvi tekmi in na povratni 4:1 za na?e :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A se spla?a zaradi 2-eh kw-jev pla?ati najvi?jo stopnjo zavarovanja?

Ne :jezicek:

Ampak druge nima?, ?e je uradna homologacija imela zabele?en ta podatek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Tale je sicer tragi?na ampak vseeno. V po?aru sta preminula mati in njen sin novinar pa izjavi, da je dru?ini na pomo? prisko?ila ob?ina in vsi jim ?elijo, da bi bila dru?ina ?imprej na toplem ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js sem pla?al 168?, zmagal sem pa zase ker sem konstantno imel izklju?en DSC.

Zadnje vajo mi je in?truktor dal sunek na 100%, tako kot ga je imel sam prej in v prvo sem zvozil brez DSC z lahkoto, potem sem pa probal ?e z DSC in razlika je bila cca 1/4 man?i obrat volana, kot pa brez. :ne vem:

Sej to je ta razlika, ?e si pripravljen in ve?, da se bo zgodilo verjamem, da vsi tisti z ve? vozni?kega znanja in izku?enj ter testiranja tole odpeljejo brez DSC skoraj enako dobro kot z vklopljenim. DSC je pomemben predvsem takrat, ko se nam na cesti kaj takega zgodi, ko sploh ne pri?akujemo, ker takrat pa se izka?e v vsej svoji lu?i.

Aja pa da ne bo? mislil, da posku?am kakorkoli zmanj?at tvoje znanje obvladovanja avtomobila, ker me ni bilo tam in sploh ne vem kolk zajebano je to, ?e ti rit "odnesejo" in tudi zase ne vem, ?e bi mi uspelo vedno ujeti zdrsa. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.