Bravo Button Sicer ni briljiral na zadnjih dirkah ampak je bila zaloga dovolj velika in nastopi tekmecev premalo odlo?ni ampak vseeno si je naslov po?teno zaslu?il.
?koda edin to, da bo zadnja dirka ?ist nezanimiva.
kaksno pravilo pa je to, da si zapomnis, da ce vozijo vsi kontra, pa znaki so kontra obrnjeni, odstavni pas je na levi, na desni strani pa mas se ene, ki se peljejo vzporedno s tabo....
Ampak ?e raznorazni kekci tipa Lojz to opravi?ujejo z besedami "da ziher ni nala??" al pa se je zmotil in da je to dejanje zaradi napake pol nam je lahko kristalno jasno, da se bodo taka sranja nadaljevala.
To je za odvzem izpita takoj ne pa uj?kanje s 300? + 6 kazenskih to?k. Zakonodajlace je v veliki meri kriv vsaj zato ker ob takih dejanjih ?e vedno dopu??a, da taki majmuni lahko po pla?ilu kazni vozijo naprej.
yep... edino poraba je tam med 8 in 12... pri 1.8... 1.6 je pa neuporaben...
Poraba je med 8 in 9, ?e pa ?re ve? ima pa ponavadi zani? merilec pretoka zraka. 1.6 motor ima 114KM in je dale? od tega, da je neuporaben je pa res, da 1.8 je ?e korak vi?je ampak v tem primeru je pa ?ist brezpredmetno.
Res je vseeno ker motor vzame?, ker bo? z obema zadovoljen in to mi lahko verjame? ker imamo doma eno lantro 1.6 ?e 13 let v prej?nji slu?bi pa sem imel dve 1.8 za servisen avto. Edina dva avta, ki sta vidla samo redni servis in ni? dodatnih sta bila Lantri in serviserji smo vedno izbirali prvo Lantro in ?ele pol Omego in Laguno. Dobr Omega je bla res brez klime in Laguna ve? na servisu kot v uporabi ampak vseeno, ?e smo ?li na dalj?o pot je bila prva izbira pa? Hyundai zarad tega ker si vedel, da bo? pri?el nazaj z istim avtom kot si ?el
ja nekako me najbolj h lantri vel?e, so poceni in motorji so baje ful dobri.
Motor pri Hyundaiu je ?e najmanj?a skrb... zna sicer mal ve? olja popit (recimo cca 1 liter na 5.000km) ampak ?e ja avto?ola z njim naredila 300.000km pol jih lohka ti vsaj ?e 200.000ve?.
Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.
Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.
Ajej ajej, sem mislil, da je fora z Velenskim po?igalcem poznana vsem. V glavnem sta po?igalca prijela ?isto naklju?na ?apca, ki sta ga hotla malo oropat pa sta na konc celo heroja izpadla.
Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.
Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.
A rabi? kak?en nasvet.. jaz sem v letu in pol to naredu ene 3x :ne vem:
sem ?e expert oz. full obvladam take scene... upam, da sem te vsaj malo v bolj?o voljo spravu, ni konec sveta je pa zajebana scena tako, da vem kako ti je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bravo Button Sicer ni briljiral na zadnjih dirkah ampak je bila zaloga dovolj velika in nastopi tekmecev premalo odlo?ni ampak vseeno si je naslov po?teno zaslu?il.
?koda edin to, da bo zadnja dirka ?ist nezanimiva.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani