Verjetno je bilo z notranje strani diskov vse rjavo in ni bilo druge kot menjat.
Da pa Mazda Slovenija ne prizna garancije, je pa tudi žalostna zgodba.
Cena kompleta je pa tudi ubitačna, upam, da je vsaj kvaliteta boljša od prvovgradnje. Sam sem iz tega razloga zadaj dal Ate komplet.
Kolikor sem jaz Bossa razumel je bilo to narejeno pod garancijo... 🤔😉
pred 8 urami je Boss napisal:
Avto nazaj, tud tehnični zdaj Ok in opravljeno podaljšanje registracije.
V glavnem, bil na Interclass cars, kjer so ugotovili, da je s čeljustjo vse Ok in so mi zamenjali le diske in ploščice. Cena? Sitnica, le 520€. 🤣
Kako naprej? Hja verjetno bom več uporabljal vsaj ročno, ki je pri meni v večini bila bolj kot ne za okras. Pa bolj bo treba divjat, da bom imel vzrok močneje bremzat. Jebat ga, poraba bo višja, ampak bom not prinesel pri servisu bremz.
Ja glej bo treba dati tisti strašni dizelski navor na cesto😁😉
Peljati tako prikolico po teh naših hribovskih cestah (Tolmin - Volče - Kozaršče - Most na Soči + Postaja - Čepovan - Lokovec) je kar umetnina. Taka, da se človek upravičeno pohvali.
Moram se pohvalit, da v teh jesenskih dneh idealno paše za nosit Mazda klub brezrokavnik, ki je še vedno kot nov, čeprav jih je Jest zrihtal pomoje enih 10 let nazaj. Obvezna mazda oprema, hehe
Bi jih še lahko kaj zrihto, ne bi bli nič jezni.... 😊😉
pred 3 urami je NevLado napisal:
Sem šel preverit, tako je, DCT je
Torej je mašinca, ki bo v sportgu še dolgo šla.... 🤔😉
Jebo ga FuksWagen ga jebo 100 krat da ga jebo kupil sem novi avto da bo ziher zdaj pa krepa ko imam najhujso guzvo jebeni FuksWagen da ga jebo u pizdo usrano ce najdem oglas nase Mazde 5 jo kupim nazaj tale kurac pa peljem nazaj pa naj se jebe z njim kdor hoče prevoženih prvih 6.200 km pa me žena kliče, da se je prižgala lučka za olje in zdaj namesto da rihtam bajto grem 25 km do pumpe kupit liter olja in ga peljat do FuksWagnovega kurca usranega da ga nalijem
Mazda 5 je imela servis na 340.000 km in je bilo olje nalito na max. Ko je pri 360.000 šla od hiše, je bil na min. Pri temu ga vmes štirikrat dolijem! In to je ekologija? Če bo ta kurac usrani FuksWagnov kdaj prišel do 360.000 km bo kuril več olja kot nafte
In to je prvih 6200 km ko ga sploh še stisnili nismo kaj bo ko zanj pripnem kamp prikolico pa 100ko v Rebrnice bo skuril liter olja na 10 km pizda ustrana FuksWagnova jebo ga da ga jebo kdorkoli ga jebo 100x da ga jebo pa še Škoda iz leta 1983 ni pila toliko olja kot ta jajca pa to ne moreš verjet
Mislim, da sta že slabo začela s tem čudnim imenom🥴, daj mu drugo ime.... 🤔Veš KARMA je k... a...
V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz
3-1 na
3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno.....
Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴
V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz
3-1 na
3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno.....
Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To najbolš diši, samo žgat ne smeš... 😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani