btw David,..mislm da je ve?ina prjavelnih na piknik pojedla ?e velik ve? mojih "stvaritev" pa so ?e vsi pre?vel in ni blo nobenga prito?vanja,..tko da js ne vem kaj je narobe z mano,..mogo?e si pa alergi?en name :ne vem:
btw,..tista igra?a od va?e Sre?ke je zaklu?la svoje poslanstvo v dveh dneh, ko ji je ratal zgrist "kletko" in seveda tud mi?ko k je padla vn,.. "kletka" sama pa ni ve? tok zanimiva
Aha,..js tud ve?inoma v mladinski knjigi,..sm pa ?lanica sveta knjige in majo u?asih prou sme?no nizke cene,..zadn? npr sm kupla od Mary H. Clarck trdo vezavo za 7?, ker je bla klubska premiera.
Druga? pa ve?inoma kr kupujem mehko vezavo,..ker je razlika v ceni ve? kot o?itna,..za isto ceno dobim dve al pa clo tri knjige,..gorenjska kri pa?
No... ker me je ?e malo strah teh stricev z Gozda... sem odprl novo temo da se lahko pogovarjamo kak outfit bomo nosili na pikniku, kdo bo ?evape kontroliral, kdo bo pivo hladil, kdo bo Boj?a lovil....
bla bla bla...
:aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa:
sploh ne vem kaj kokodaka?, ker te itak ne bo,..kot ponavadi
ne bom pa rekla, da sm skor zihr da mlaj?e BEYBE ne govorijo ve? "sm ?u" "bom ?u" "bom dau" uglavnem na fanta,..?eprou sm ?e dobla na telefon k?no k ?e vedno tko govori v stilu "kaj sm reku?" namest "kaj sm rekla" oz po gorensko "rekva" in sm bla ?ist zmedena,..dokler nism vidla od kje kli?e
tipi?no gorenjsko je V namest L,..ampak okolica Lesc, Sp. in Zg. Gorje pa pun?ke govorijo tko k fantki,.. ampak mislm, da je to ?e pre?iveto oz. to do?vi? pr mal starej?ih generacijah,..mlaj?e pa pomoje nimajo ve? tega,...ampak nikoli ne reci nikoli
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ne to je tisto pismo rosno k ti poje? "zastruplen maffin" in te tri dni trebuh boli,..pa re?e?: "p#$%&%$#"
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani