Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

raje poglej 10 skupno najzgovornej?ih :P

No no Marko ne bahaj se no! :hohoho: Je pa res, da ?e bi zdru?ili Priama, in Zmaja bi bil pa na vrhu. Ali se motim in je takrat le preimenoval vzdevek? :blush:

?ment bom za danes kar utihnil, sem ?e na vrhu. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meni je sme?no ker ?e grejo tam 110 in gre? ti nemoteno 130 po voznem na?eloma ne prehiteva? ampak so uni kreteni, ki grejo prepo?asi po prehitevalnem. Ampak ker so taisti kreteni nepredvidljivi kot ta, ki je zabremzal nastanejo sranja.

Turbo vtec kicked in yo! Trije so popadali iz avta in pre?iveli.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e bi bil malo bolj kmetavzarski ali pa en jebiveteren policaj bi v tej situaciji najprej skloftal tega, ki je kampiral na prehitevalnem (?e ga je lahko prehitel po voznem je bil le ta prost torej bi se mu lahko vljudno umaknil. In vrhu vsega je ?e tako zelo zaviral, da ga je zaneslo?! Tak ?lovek ni za na cesto

Potem bi skloftal vse ostale ker niso imeli varnostno ?eprav roko na srce jo ve?ina nikoli nima tako, da te bi mogo?e okaral. Na koncu bi dve klofuti fasala ?e tale revca, ki je z otroki v avtu vozila po prehitevalnem s premajhno varnostno. In seveda so drugi krivi za to, da ni mogla zavirati. ?al je varnostna razdalja to?no taka, da se lahko ustavi? ali ve?. Ona je o?itno ni imela. Simpl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Boss - kokr mam v spominu ima ?e E30 M3 nekih 240 ali 250KM, mo?no pa da so obstajale tudi ?e ?vohnej?e verzije M3 (npr. serija E30 pred FL). :)

Od malo pod 200 do 235hp, odvisno od evolucije. Vse iz 2,3 4 cilindra?a, brez turbine kar je ?e danes kar lep rezultat konjev na liter. Pa sam avto je bil narejen dobesedno kot dirkalnik, za dirkalno homologacijo. Gre za nekaj tak?nega kot Lancio Delto HF. Avto, ki je skoraj dirkalnik serijsko. :jupiii:

Razmerje te?e je nekje 53% torej ni spet ful ve? te?e spredaj. Je pa seveda dosti, ?e nisi vajen RWDja in te hitro ob kakem bremzanju/grbini/dodajanju gasa obnese. :blush: Ima S13 podobno razmerje te?e spredaj/zadaj in mo?/te?a. :hudicek:

Mel bi pa prec eno E30 ali zdaj po?asi ?e E36 coupe za igranje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede avtoceste moram pa potrkati na les da imam kar sre?o. Pa ob?utem imam, da ker ima Clio xenonke gre veliko ljudi preventivno na vozni pas, po sistemu "neki hitrega se prebli?uje". In ja, v?asih pomaga blendanje pa me skurcajte. Poblenda? ko se pribli?uje? komu, ki je za brezveze na prehitevalnem (ko ima na voznem dovolj prostora da se umakne in potem nemoteno prehiteva naprej ne, da bi ga silil v gu?vo) in se ve?inoma umaknejo. Tudi v tujini funkcionira. Seveda pa se ne spla?a blendati koloni pred seboj, za kaj takega rabi? pa ?rnega Audija ali BMWja. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e bi dejansko obstajal pekel, bi bilo meni tam za crknit sme?no, ker se bi smejal vsem tem pobo?njakarjem.

V peklu za crknit sme?no, a ni tu skrit paradoks? :hohoho:

Druga?e pa, da se razumemo, niti ne zagovarjam cerkve ker je ?al leglo enih pizd. Neumno se mi pa zdi, da ?e tistih nekaj normalnih ljudi v svojih vrstah zatirajo. Kot bi hotli, da so vsi zate?eni pedofili. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Natzingerja pa Rodegardista bi blo treba izgnat iz Vatikana ne pa Rodeta iz rodne de?ele! Za koji ***** ima Vatikan tako mo?, da lahko uka?e dr?avljanu neke dr?ave, da jo mora zapustiti? Zaradi mene ?e ima 15 otrok, je bil vsaj eden redkih pozitivnih cerkvenih likov pri nas. Se ga ?e dobro spomnim ko je birmoval mene, je bil faca, ?epetal odgovore, ki jih je sam zastavljal na oltarju. Pa ko je sestro birmoval sem zamujal in ga prehitel potem, je imel govor (na unih pripravah, ko spra?uje birmance na oltarju pa je debata nanesla na motorje) o temu kako sta dva motorista padla mimo, za njima pa en avto. ?e bi on vedel za kak vi?ji cilj se je ?lo... :jezicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je mogl pa kar ornk vsekat :blink: sem pa govoril z enim bmw fanov in mimogrede ?e povedal o tej nesre?i in pravi da so tele 325ke ?e veliko ljudi na ?ale spravle, mo?an pa brez elektronke ko te odlima te odlima in ne ujame? ve? nikol, sploh ?e nima ?pere.

Sam da se fantje ?imprej pocajtajo.

To itak, E36 sploh M3 je pasja zadeva in rabi? malo spo?tovanja in veliko izku?enj, da ga tera?. Dejanot je to ugotovil na grd na?in. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes spet ?raufal svojega biv?ega 200SX S13. Menjal bremze, jih prezra?il in ker ABS (?e) ne dela lahko re?em, da zelo brutalno primejo pa ?e niso ulaufane. 4 batne ?eljusti FTW!

Aja in jaz sem sicer gor vrgel Tein fedre, tr?e amortizerje in top mounte, sedanji lastnik je zamenjal ?e vse bushinge na mostu in sem ga res brez te?av podriftal. :punk: Proklet rwd, spet me mika, da bi prodal Clia pa kupil spet nekaj z zadnjim pogonom in ?pero pa seveda turbino. Se pravi v izboru je lahko le 200SX. :aaaaa: Je pa sme?no, vstane? pa se presede? v RSa, polo?aj sedenja je ?isto brezvezen v primerjavi z 200SX, vse je mehkej?e ampak volan je pa res odziven, lega je ravno tako zabavna le na svoj na?in, pa ultimate response motrja ima tudi svoj ?ar. V bistvu bi imel kar oboje. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? :ninja:

?estitke, tako se dela! :bravo: Unemu sopotniku pa re?i, da ni taprav dec, ?e ne prenese. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Znizanje kilometrine in dnevnic
Napisano

Se apsolutno pridru?ujem Gustavu glede lepih ?elja na?i vladi. Upam da se ji ne izide namen, da narod crkne preden crknejo oni.

Jaz res ?elim, da se na? vrli Janez Jan?a ni motil in bojo res pred?asne volitve. Je pa tudi res, da ni ve? nobene pametne alternative. SD so danes lajali, da ni?anje prometnih kazni ni paetno ker ni nobenih raziskav kaj se bo potem zgodilo. Ja kaj kurac, manj bo dr?ava pokasirala, nesre? bo pa pribli?no isto! Potem pa bluzijo, da je manj nesre? s smrtnim izzidom. Me zanima koliko je nesre? s te?jimi in la?jimi po?kodbami ker so avti ravno toliko varnej?i kolikor je manj teh nesre?, ?e kdo mene vpra?a. Da bi pa bila kaka razlika glede hitrosti na cesti pa ne opazim. Prvi teden po podra?itvi ?e, zdaj je vse po starem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.