poky 1 Napisano 6. februar, 2008 wildcat Napisano 6. februar, 2008 Oooo,Divja ma?ka.......vse najbolj divje ti ?elim! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 5. februar, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa to ni res... Premalo si na forumu zadnje cajte. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 5. februar, 2008 Ni panike, kukrkol bo, men je vseen. To je beseda! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. februar, 2008 DVD RW zapisovalnik Napisano 5. februar, 2008 problem pri 4GB je ta, da ti 32 bitni gnidowsi zaznajo le 3,5GB Pri Visti mislim,da ni tega problema. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 5. februar, 2008 Nekdo je ?e zjutraj moral skoraj malo bruhat ker se je tako najedla. A res al kaj? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. februar, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 5. februar, 2008 Napotki za sre?en zakon. 1. Dvakrat na teden obi??eva prijetno restavracijo, si privo??iva malo vin?ka, okusno hrano in dobro dru?bo. Ona ob ?etrtkih, jaz ob petkih... 2. Spiva v lo?enih posteljah. Njena je v Mariboru, moja v Ljubljani... 3. Pogosto jo kam odpeljem, a vedno najde pot nazaj domov... 4. Vpra?al sem jo, kam bi rada ?la za obletnico poroke. Nekam, kjer ?e dolgo nisem bila, je odgovorila, zato sem jo poslal v kuhinjo... 5. Vedno jo dr?im za roko. ?e jo izpustim, takoj te?e nakupovat... 6. Ima elektri?ni me?alnik, elektri?ni opeka? in elektri?ni stroj?ek za peko kruha. Prito?ila se je, da je v hi?i preve? naprav, ?lovek pa nima kam sesti. Zato sem ji kupil elektri?ni stol... 7. ?ena je na novi shuj?evalni dieti - kokos in banane. Shuj?ala sicer se ni, a morali bi videti, kako zna plezati po drevesih... 8. Na obraz si je dala oblogo iz blata in dva dni je bila videti ?udovita. Potem pa je blato odpadlo... 9. Zena mi je povedala, da avto ne dela dobro, ker je v vplinja?u voda. Vpra?al sem jo, kje ima avto in odgovorila mi je: "V jezeru."... 10. Stekla je za smetarskim kamionom kri?e?: "Ali sem prepozna za smeti?" Voznik je odvrnil: "Ne, kar sko?i noter."... V ZAKONU IMA VEDNO EDEN PRAV, DRUGI JE PA ?ENSKA! ?e ena huda fotka,pa po?asi aktualna. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 Da rad drag-a?! Pa ?e bi se kaj najdlo,recimo to ! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 DVD RW zapisovalnik Napisano 4. februar, 2008 Jaz mam tudi Geil-e not,pa ?pilajo ko urca. Pa ?e navit se jih da fajn. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 Kdo je pokvarjen?? ?e kak rad se bo? vpenjal tja kamor je treba. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 ahm, a zame tud kej velja Ja,da se spozna? na Mazde! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 ?e kak rad jih bo? mel! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 Yavar-itaq da vela! Ally-ti vlka,pa tak ve?,da dobi? po riti. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 Itaq da oba! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 He he,ma se je nisem niti dotakno,ker ne ?latam drugih beyb! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 sm zjutri preverla in ni n? mankal A pa si ?e vedno ziher,da pa zdaj ni? ne manjka? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 koga za kaj? Bo? ?utla,ko pride? domov! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 od kje ti pa te informacije? glede na to da si probu del nad pasom? Kaj ve?,kam sn jaz pono?i hodo..... Marko-ja jo?ke so sploh so?ne! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 Pa ti jih res prosi?. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 sej ti pa ne ve? Opa,kaj bi mi rad kaj povedal?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pohvalite se,... Napisano 4. februar, 2008 No,morem re?t,da je bla beyba z zgornje slike zlo okusna! Sploh pod pasom. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 4. februar, 2008 S punco je pa ja fajn v ?oping it Ja,ti ?e ve?............. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. februar, 2008 BOJ?-medolandec Napisano 4. februar, 2008 Malo pozno,ampak vseeno-VSE NAJBOLJ?E Medo! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 31. januar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 31. januar, 2008 ?e predobro sn ga navajen! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 31. januar, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 31. januar, 2008 Hmm,pa vi2 se vse zmenita brez mene....... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Oooo,Divja ma?ka.......vse najbolj divje ti ?elim!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani