Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Eh beda je tale razsodba, no vsaj u tolk je dobr, da so dirka?a pustil pr to?kah, ?eprov drga? bi biv pa Kimzl (kon?no) prvak kar pa tut ni slabo! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Pa da vidmo kako bo dons! :danzoman:

Mam ob?utk d bomo jutr ?e iskal izgovore, kok nas je sudja ocuriv itd. No ?elim si tega vsekakor ne, tko da upamo na zmago, upam d jih nav trema ubila na?ih! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je ?e mimo, ?koda da nis poklicu n gsm, k tkt mormo kao u najkraj?mu cajtu zapustit stavbo in pol jasno nimam neeeeta! :P

@Bbilder - ti si pa ?vau, kar se skokov ti?e, sploh ?e si na vseh ti, pa ?e drugo leto pi?i? u Mostar! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Jz pa niti ne vem vsega kak?no ki?to imam, vsem sam da mam Athlona 1800, 80Gb diska, 512 DDR rama, 17 IBM tstar monitor, DVD in navadn CDROM, brzina 52x, grafi?na pa tema od teme, tko da ?e bo kdo k?no grafi?no vn metu, bi jo makar jz ugradiv, k integrirana ni nek biznis, ?e zdale? mi pa to ni nevem kok pomembna zadeva, k igrc prakti?no ni? ne ?pilam! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Nima veze, takrat bo nov dan (vkolkor bo do nejga sploh pr?lo) in zgodovina ne ?teje, nikakor se ne sme obupat ?e pred bitko in polo?it oro?ja sicer pa naj pa? zmaga bolj?i! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Pol pa pa? HRvate, ?e ?e gledamo na?o in njihovo statistiko tega prvenstva, ?eprov to ne pomen dost, va?na je eventuelna tekma! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kr po?asi, zaenkat je ?ele bitka dobljena, "vojna" ?e zdale? ne, upam da jim je ?e kej mo?i ostal! :danzoman:

Mam filing d se bo u 1/4 finalu treba s Hrvati pomerit! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mogo?e, no ja, v?asih sem za Trullija navijal, vendar ga zdaj nikjer ni (re?iserji si ne vzamejo ?asa za njega). <_<

Pomoje je samo on prepo?asn d bi pr?u u bli?nji plan kakega kadra! <_<:hohoho:

Da o "malem" ?umlnu sploh ne govorimo, k je svetlobna leta od tega, d bi se ekipe pulile za njega za drug let! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

allyssa tebi so treningi najbrz ful hudi, kjer ima vsak po (vsaj) eno zogo

Labi, kok bi ji blo pol ?ele u?e? tekmovanje u metu trojk, ko je tok ?ov, d ?e tekmovalc ne ve, kero nej zagrab in ?utira! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stanovanje LJ
Napisano

heyy

jest sm ?la nedavno gledat eno stanovanje mal naprej od Kolinske, je pa

, Kunaverjeva ulica

?e se prav spomnem.

Kat

Pomoje nav dr?al, Kunaverjeva je vej of, se prav tm nekje ob LJ obvoznci, v Dravljah, tko da mora bit tm pr Kolinski neki druzga! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Aha,samo pol ne bi rabla ve? hodit v trgovino,ker drugih itaq ne bi meli. :P

Labi-to pa ni ?isto res..... :whatever: Preden je pri?el ?umi k Ferrariju,tega ni blo med najbolj?imi ekipami ?e nekaj let,kr spomni se. ;)

Ja se kr dobro spomnim sezon z dvemi kljukci, ki sta vse prej kot bla velika zmagovalca: Berger in Alesi! :danzoman:

?e pa gledamo npr. Meklaren, pa je kr nekako u ?pici ?e doug, npr. Will je res trenutno mav u krizi, Ben?iton?ija ni ve?! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.