vozim se pa samo po hosti ker u?ivam kako pla?im divjad in razkopavam planinske ceste kjer si potem taki kot si ti (ki hodijo pe?) polomijo kako nogo (dej bot mal resn no)
Ja dragi moj sm ?e glasoval in glasoval sm NE ?e te zanima.
Te zanima zakaj? ZATO KER SI MI V?E? na slikah si prav ?edn kRa se pa ti?e hla?nic nekajkrat so se kolegi pa pelali tam mimo tebe (ki te poznajo) pa ni blo nobenga rex-ija-so se pa res nasmejali enemu ??enetu!
Povej kdaj bo? doma se morda pripeljem mimo in celo pozdravim tvojega cucka-a ?e diha ???
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sm prepri?an da bi se kdo spomnil nate (?e bi le napisal letnico rojstva v tvojem opisu)in ti ?estital tukaj gor ,zato se mal zamisli kako mi?lenje ima?!
?e ti pa res ''noben nebi'' bi ti zagotova jaz!
Vse naj naj-frajtonarico pa le ornk raztegn samo pazi da ne vtakne? prstov v meh
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Nisem blond, sem pa lepo ple?ast. Mam pa nekaj lepih ?rnih bradavic po glavi. A to ?teje?
Mislim pa da gre? ti tud lepo po moji poti. Po slikah sode?, si se ?e kar lepo zbosil po lobanji.
tukaj je velika razlika!!
On gre po?asi ti pa si ?e ple?ast!
Mislim da si se nazadne prito?eval da se brska po tvojem profilu mislim da tudi ti nima? pravice in gledat ter brskat po drugih profilih.
Drga? pa lojzek moj dragi dej kako svojo slikco gor nalimej no da si ga grem fuknt na roko ker si zihr u iber sexy -kot sm ?e dejal vsak tvoj post me rajca !
Ampak slika bi bla pa ?e en +
Jures kadar ti zmanjka mo?i in argumentoov, se poslu?uje? diskvalifikacije in na koncu likvidacije. Tako so po?eli tudi po drugi svetovni vojni. Svoje nasprotnike so diskvalificirali in likvidirali. Dobro si se u?il od njih.
Ko si pregorel v debati si za?el vohljat kdo sem in od kje prihajam. Kaj je to va?no v vsej zgodbi? A nisi reku, da me igorira??
bogi reve? toliko besed -ziher si bil tudi ti likvidiran in ob telem postu se ti je odvalil kamen !!
Ziher!!?
Sploh ni va?no al so moji podatki javni ali niso. On in tudi nih?e drug jih nima pravice stresat in posredovat drugim. Kdor ho?e si jih bo sam poiskal. jures pa tega soglasja nima.
A dej no dej kar naenkrat pa je ledeni Lojz ob?utljiv ratal!!
Ne bit tak no!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nop!
js pa ne pucam motorja ker ne zgleda!
vozim se pa samo po hosti ker u?ivam kako pla?im divjad in razkopavam planinske ceste kjer si potem taki kot si ti (ki hodijo pe?) polomijo kako nogo (dej bot mal resn no)
Ja dragi moj sm ?e glasoval in glasoval sm NE ?e te zanima.
Te zanima zakaj? ZATO KER SI MI V?E? na slikah si prav ?edn kRa se pa ti?e hla?nic nekajkrat so se kolegi pa pelali tam mimo tebe (ki te poznajo) pa ni blo nobenga rex-ija-so se pa res nasmejali enemu ??enetu!
Povej kdaj bo? doma se morda pripeljem mimo in celo pozdravim tvojega cucka-a ?e diha ???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani